6 timmar!

Ja, nu ar det ju bara sex timmar mellan oss :D. Kanns lite narmare iaf. Det ar torsdag och jag har vart ute och sprungit i hettan, jobbigt men skont. Snart kommer paronen och hamtar oss och vi ska pa "zombie movie" kvall, vad det nu ar. Det ar iaf en skrackis, sen om det ar ngt mer far vi se. Det ar ju Halloween imorrn. Jag var inte alls taggad under veckan. Ingenting har varit sa jattekul just den har veckan. Det mesta har varit gratt forutom vadret, och ingen av oss har varit sarskilt pa hugget att hora med nagon alls om det hander nagot kul i morgon. Men det ar iaf en stor fest som vi ska till, det verkar ju iafs oftast dyka upp lite andra fester sa det ar nog inget att oroa sig for. Idag var det Vanessa som var ledsen. Lite tarar har och var. Vi pratade med de andra jattesota tva tyska tjejerna som inte langtar hem ett dugg. MEN HALLA, vad e det med er??? Iaf sa blev det battre med dagen. Har kommit pa att det brukar folja en rutin det har med hemlangtan. Forst nar man vaknar ar man sjalv och langtar lite. Under de forsta lektionerna ar de flesta (las alla) doda och ingen orkar prata, da langtar man ocksa lite hem. Eller man har inget annat att tanka pa. Sen runt lunch borjar det bli battre och de tre sista lektionerna ar jattebra. Sen ar det bra hela dagen ut. Sa har det varit for mig iaf. Idag sa kom vi tva iaf pa att man inte kan springa ifran eller gomma sig fran sina problem. Istallet maste man stanna kvar och forsoka ta i tu med dom sa gott man kan. Inte for att det har ar nagot problem men jag har tankt sa manga ganger att jag ska hora med ef om det gar att bara gora ett halvar har i Dallas. MEN, sa idag bestamde vi oss for att vi maste gora det basta av den har situation. For vi ar liksom i USA och har redan haft det helt grymt bra och haft sa mycket kul. Vi har varit har i tva manader nu, vilket det verkligen inte kanns som och nar man tanker efter ar det inte langt kvar. Det var sa himla skont att bara bestamma det. Klart och tydligt for oss bada att vi ar GRYMMA, starka och sa in i bangens coola :). 
   Till nagot annat jag sa att jag ska vara den stygga varjen i rodluvan va? Jo jag kopte min kostym for nagra veckor sedan. Ville inte ha den sa "slutig" som manga andras. Det ar verkligen som i "mean girls" hur alla klar sig for Halloween. Ju kortare desto battre eller ngt. Min ar iaf ratt okej. Ni far se bilder senare. 
  Vet att det var massa annat jag ville beratta men kan inte komma pa. Sa blir det alltid sa fort man satter sig ar allt borta.
   Aaa ikvall ska vi antagligen flytta lite av mina och vanessas grejer till det nya huset. David och ashlee ahr ju bott dar i ungefar tva veckor nu sa det ar val dags att flytta oss snart. Det kanns hetl okej. Skont och faktiskt jattekul att flytta. Byta rum, moblera, inreda. ja ni vet. men sisadar med huset och ja ni vet hur jag beskrev det innan. Nu har jag inte sett det sen sist sa det ar antagligen mycket battre meen jag vet inte. De har ingen tvattmaskin!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur fan, ursakta ska det ga till. Ska VI betala for att tvatta vara klader? Har inte vi betalat tillrackligt. Jo foresten, kan nagon saga mig VAD det ar vi egentligen har betalat sa otroligt mycket pengar for? Skolan hade ingen aning att vi skulle komma. Det nya huset ar jag SAKER pa att ingen av EFs personal har kollat sa det ar okej. De sa att var omradesrepresentant skulle hora av sig lite da och da och hora sa allt var bra (vilket det ju ar), men NEJ de har inte hort av sig. Har vi betalt for flygbiljetten eller vad ar det? Det ar HELT okej om det ar sa men det ar bara sa konstigt hur det kan vara sa himla dyrt nar vi hade kunnat fixa allt det har helt sjalva, med bara en familj som vi kande har i staterna och en flygbiljett. Vi hade bara kunnat saga till i skolan vi ville ga pa att vi ar utbytesstudenter. De skulle ju inte bry sig. De brydde sig inte och hade ingen aning att vi skulle komma. Liite irriterande. Men det ar lugnt for jag har en grym familj har som jag inte vill byta fran. Jo kanske huset, men familjen ar ju sa mycket viktigare.
   En annan sak (nu kommer jag pa mer och mer), Jag ar inte saker att jag gjorde ratt som var helt okej med att inte ga pa bookerty Art school. Nar jag pratade med dom i borjan och tryade out sa de ju att just den nivan som jag platsade i var for full. men what about the others? Jag sa att det var helt okej med mig och att det int gjorde nagot. men det kanske det gjorde. Jag vet inte. Det skulle vara sa grymt, eftersom vanessa skulle ga kvar pa woodrow skulle jag fa den upplevelsen samtidigt som jag skulle fa dansa och ga pa den har skolan. Har ju snackat med den har killen Joacim ocksa fran moas organisation och han tycker skolan ar grym. Har inte pratat med ashlee om det an, har verkligne tankt gora det men jag far lite tunghafta. Okej ikvall ska jag saga det. Hon har gjort sa mycket och jag vill inte overlasta henne med vara bekymmer alldeles for mycket. A andra sidan ar det ju det hon ar har for. Jag kanske bara skulle kunna aka dit och prata med dom igen, trots att det har gatt nagra manader. Manga byter ju faktiskt skola nagon gang mitt under aret. Bara saga att jag skulle alska att ga dar, och bla bla ni vet. For det skulle jag verkligen gora. Det skulle vara sa himla kul.
   En sista sak. jag dromde om Dennis Rodman inatt (?), ni vet basketspelare. Jag dromde att han drck det har vitaminvattnet som finns har (allt ar ju saft eller lask aven om det ar "vatten"), smak bla, och dunkade nagra ganger. Sen springer Marcus (en av hostpapporna) och skriker att han gar pa anabola steroider och maste stangas av fran basketen. herre gud ja!

Iaf nu ska jag gora mig iordning for skrackis...
Make it a great day or not, the choice is yours (varat morning announcement, varje morgon) och mitt matta fran och med idag har i US.

Love ya!

JAG vaknade nyss!

Japp! Klockan ar snart tva (?), och jag vaknade nu. Stolt! Kanske for att Andreas mamma, andrea som alla sov hos igar efter homecoming, vakte alla klockan sju for att de skulle till kyrkan klockan 9. HUH. Om man bjuder in 40 pers efter homecoming kan man val snalla snalla hoppa over kyrkan EN enda syndag? Meen icke. Jag var dod. Jag fick en sang iaf. De var ju tjing pax pa sangarna och jag rakade vara forst i en, YES. Annars skulle man ju fatt sova ute!
  Homecoming var iaf, helt galet och jattekul. Jag var inte sa jatte taggad forst pa dagen men sen nar limon kom och hamtade oss vande det. Forst pa dagen var det ju manikyr och pedikyr (haha), later sa tjejigt. Men vad skont det var. Och det blev jattefint och jag alskar mina naglar :). Sen blev det panik har hemma, nar vi skulle gora haret. Jag skruvade mitt och vanessa skulle gora det samma. Tvattat har funkar ju inte. Sa hon fick panik och visste inte vad hon skulle ta sig till. "MEN PLATTA HARET MANNISKA". valdigt irriterande, och hon ar saaa langsam. Faktiskt den langsammaste manniskan jag kanner. Enoying!!! Iaf, var var jag... JO, hon fick panik och funderade pa att stanna hemma, med darrande rost. "GOR DET BASTA AV SITUATIONEN". Dar sjonk mitt excitement annu mer. Meeen ivag till Katys for att gora oss annu mer iordning. Haha dar var det ocksa panik. Ally och Jag var fardiga, inte Katy. Haha hon hade ocksa panik. Meen vi blev jattefina till slut, hoppas jag. Och ut till alla andra familjer, foraldrar och elever for att ta lite kort. Eller massor massor. 
Limon var grym. Ni far se bilder. Ivag och steka runt lite downtown och sen till resturangen. MYS, men alla ville mest bara till dansen. Sjukt kul. Alla va sa himla glada och fina :). Mat overallt. Lilly blev homecoming queen :D. Efterfest hos Andrea som ocksa blev jattelyckat. Alltsa, homecoming blev valdigt lyckat! Forutom i morse nar hon mamman vackte oss. Inte okej. Ashlee hamtade oss hos Daniel och raka vagen till sangen. Och nu ar jag vaken :)

Men anda, det ar ratt konstigt hur mycket man kan sakna utan att det gor nagon egentlig skada, forutom psykiskt. (samtalsamne bytt). Jag saknar er sa jag inte vet vad jag ska ta mig till ibland, aven fast jag har det hur jattebra som helst. Nu har forresten 20 % av amerikavistelsen passed by och nar man tanker efter ar det inte langt kvar, fast det ibland kanns som evigheter. Anyway. Nu ska jag ga och ringa Moisen som ringde men inte fick nagot svar.

Ta hand om er hjartan!

HOMECOMING!

Hej allihopa. Den har veckan har varit helt jatte busy, sa jag har inte haft tid att uppdatera. Allt med homecoming tar san himla tid och det ar sa mycket som ska planeras. Nar skrev jag senast? Tisdags tror jag, da det var twinday. Japp vi hade svarta klanningar och skulle forestalla tvillingar allihopa, eller nagra iaf. I onsdaggs var det decayday eller hur det stavas. Man klar upp sig efter olika arhundraden och decennier. Jag var 80tals nagonting :). Faktiskt ratt kul. Under hela veckan har man kannt av the schoolspirit mer och mer. I borjan inte alls, tisdagen lite mer och igar mest mest av alla. Det var helt sjukt vad stolta man kan vara over sin egen skola. Kunde inte skolorna i Sverige ocksa ha nagot sadant? Ne Sverige ar bast bast anda. Igar var det spirittema och alla kladde sig i sina woodrowsaker och i alla mums. Mums ar den dar stora blomliknande saken soms er ut som ett stort pris som tjejerna har pa sig. Bara under den dagen och under homecoming game. Jag fick min stora stora mum igar under matchen for D glomde den till skolan, hm TACK. jaja. Den ar fin och jattedyr sa jag ar valdigt glad for den anda. De storsta kostar runt 50 dollar. Stackars stackars pojkar har i amerika som maste betala ALLT for flickorna. Igar hade vi inte heller nagra riktiga klasser, SKONT. Vi mest bara flangde runt och vantade pa pep-rallyt. Jag lagger upp lite bilder senare men hinner inte nu. Ska ivag och fixa manikyr och naglar och pedikyr (haha japp faktiskt), tills the dance ikvall. Senare idag ska vi over till Katy med Lily och Ally och gora oss iordning. Vid 5 6 kommer resten av alla seniors och tar massa kort (det ar tydligen deras tradition), och vid 6.30 kommer tva stora hummerlimosar och plockar upp oss. 20 i en och 20 i den andra. Im excited. Fast jag avr jateexcited for matchen igar ocksa och den var inte sa kul. Fast dom vann. Yeei, vi som inte ar sa bra. Det var helt fullsmockat pa laktarn och allting var svart, rott eller gratt (woodrows farger). Innan matchen igar hade vi middag hos Olivia typ 15 tjejer. God mat, men alla var ganska trotta och inte sa jattetaggade. Men okej. Efter matchen akte jag och Vanessa med Jordan, Taylor och Daniel till en annan Tayler (sorry for alla namn), och chillade med lite folk. Trevligt trevligt och sne kom Ashlee och hamtade oss.

Nu ar Ashlee har... Yei

Hors senare

Love Och det ar helt otroligt vad jag sakanr er :( 

Min sang ar upptagen!

Idag fick jag antligen antligen mitt paket fran familjen och Caroline dar hemma. Tack tack tack tack. Jag har vart glad hela dagen sen jag fick det. Eller innan ocksa men det gjorde dagen annu battre. En himla massa godis bara, sa nu ar jag matt (tror nog att det var du pappsen som smugglade ner lite extra) :). Fyra par heels har jag har nu, ska nog racka lite grann, men allt har ar sa sjukt billigt sa nagra till kommer det nog allt bli. Ett par dyra skor har gar pa ungefar 100 dollar. Okej det ar inte gratis hemma heller men har ar det verkligen jaaattedyrt. Hm. Sa jag bara tackar och bockar for allt det som det star 20 nagonting pa, vilket ar nastan allt. Iaf, sa var det massa godis, tre par heels, tva klanningar varav en ar fran Caaaaarrroooo (TACK ALSKADE), och nagar toppar och linnen. JA och en mobil. Min mobil som jag ahr kopt har var ju den billigaste vi kunde fa tag pa och den enklaste, men som verkligen inte funkar. Eller jo ibland men ibland inte sa nu skickades det med en mobil ocksa. Tack igen den funkar jaaattebra.
    Idag var det ju twin-day i skolan. Och de flesta hade en tvilling med samma kladsel. Kul kul. Vi var kanske 8 tjejer som fick for oss att kla oss i svart dvs "bitches in black" (?). Japp inte riktigt men det var kul. Vi hade alla svarta klanningar och fick kla upp oss lite till skolan for en gangs skull. (Det suger att ha dress code. Bra pa morgonen nar man vet exakt vad man ska ha pa sig men saaa trakigt). Darfor var det annu roligare att ha pa sig nagot kul... Och alla var pa sa bra humor ocksa. Imorgon ar det 80-tals tema, eller decay-day. Man kan alltsa kla upp sig fran bilket century och artal som helst. Jag ville kla mig i 80tal, men njaa... det ar tal om togas. Ni vet jesus stilen, med ett skynke och sandaler och spretigt har. Far se.

Nu ska jag... vet inte riktigt vacka vanessa som helt totalt slocknade i min snag for en timme sen ungefar. Klockan ar snart nio...

PUSS OCH KRAAM

The Amazing Race

Har precis tittat fardigt pa the amazing race med Meredith, marcus och Vanessa. Hur bra program som helst. De reser hela jorden runt och ska forsoka komma forst fram till olika stationer osv. Jag hejjade pa blondinerna...som sjalvklart akte ut idag. Snyfft.
   Kan beratta lite om helgen. I fredags hade vi ju early release day. Vi slutade halv tva (jattetidigt?), men det kandes sa iaf. Jag, V, Katy och Lily akte och kopte precis nygjorde tacos (i tortillasbrod och med nystekt kott och sallad i) helt otroligt gott. Som vi tog med till var lilla picknick med privat skolepojkarna. Trevligt, det var fredag och det var hur fint vader som helst. Vi alte till en sjo har i narheten och bara lag och stekte. Efter ett tag skulle Lily till cheerleadingen infor matchen pa kvallen, sa jag, v och katy akte till Buffalo exchange. En 2nd hand affar med hur nice saker som helst. Jag hittade en klanning, en topp och ett par jeans. Allt for bara 60 dollar :D. Jeansen ar varldens kap. YES! Haha har om dagen tog jag ut 7000 kronor pa en och samma gang forresten. Dollarn gar ju upp sa himla mycket nu, och om Obama vinner kommer den stiga saaaa mycket, saaa fort. Kandes inte jattebra efter att ga omkring med sa mycket pengar men vi akte hem efter ett tag. Till Katys och gjorde oss iordning for kvallen. En rolig kvall. vanta vad gjorde vi nu igen?..... A just det. Det var fest hos Daniel. Roligt roligt. Vi akte dit pa lordagen ocksa, efter tva andra "fester" (?). Det ar en himla massa flang tycker jag fram och tillbaka. kan man inte bara stanna pa ett stalle dar det ar kul liksom. meen icke. Har ska man hinna med sa mycket man bara kan eftersom man (inte vi) har curfew klockan 12, 12.30. Forst akte vi till Highland Park till Jim, ett rikemans barn med ett hus jag aldrig sett pa maken till. hans rum var som mitt hus hemma.... Det var vi fyra tjejer och sen typ 15 killar. De flesta dryga och ja Dushbags, men nagra var trevliga. Det roligaste hos dom var att grala med en kille om Obama eller Mccain. Det vart en himla het diskussion. Inte riktigt meningen, men nar han borjar snacka om att han ar svart och bla bla maste man ju anda tillagga att Mccain faktiskt ar dod i morgon eller i overmorgon.
   Jaja natten spenderades hos Katy och jag lekte hjalte och sov pa golvet. Valdigt bekvamt faktiskt med den dar heltackningsmattan och massa massa kuddar. 
   Igar gjorde vi nastan ingeting. lite skola och JA JUST DET. Vi hade ett litet kalas for Vanessa. Hon fyller egentligen ar i augusti men familjen har tyckte lite synd om henne att jag fick fylla ar har men inte hon sa vi bestamde en fodelsedag for henne ocksa, vilken var igar. Vi at jaaattegott och hade glasskaffetarta till efterratt. Mumma. Och sa fick hon lite presenter saklart. Hon har annu inte hittat nagon homecoming dress sa hon fick lite pengar till det. Hon ar sa otroliiigt liten sa ingenting passar henne. Om jag har xsmall i kladerna har sa finns inte ens hennes storlek. Stackarn. Jo just det igar var vi i Town East och kollade klanningar (ett stort kopcentrum), men hon hittade inget dar heller. Sa vi akte hem och kakade Oreos och vantade pa middagen :).. Mmmm.
   Idag borjade ju homecomingweek, och det ar olika teman varje dag som man ska kla upp sig till. idag var det westerday. Nagra kladde upp sig men verkligen inte all. Inte vi. Hade velat men vi hann inte fixa nagot att ha pa oss. men imorgon... da ar det Twinday. Pa onsdag Decay day, sen college day och fredag spiritday.
   A den 12 november sa har vi forestallning med var variationclass. Im excited. Och pa onsdag ar det homecomingparade och peprally. Pa HCparade sa mots man alla seniors och aker som i en parad med olika rides pa olika satt. Det var meningen att vi ungefar 10 tjejer skulle fylla JRs trucks flak med vatten och badskum och aka omkring i det. haha. men vi far se hur det blir med det. 

Nu ska jag kolla pa Dallas Cowboys Cheerleaders. 

Pusssss 

Huvudvark!

Hej hej. Jag har inte skrivit pa nagra dagar, i know, kanns som att jag har haft "fullt upp". Av vad vet jag inte riktigt. Igar var den varsta dagen hittills som jag varit med om har. Herre gud, ni skulle ha sett mig. Jag var panikslagen. Dagen borjar med lite hemlangtan men inte alls sa farligt. Till skolan. Den har dagen hade alla juniors och softmores PSATs, som ar preperation for de riktiga SATs, ungefar som nationella proven. Seniors behover inte ta dom sa vi fick nagon annan uppgift, men dagen innan deladesman in i olika rum. Jag kande ingen i mitt "rum". Vi fick nagot gammalt matteprov att forsoka losa, men bara for varan egen skull. Vi behovde inte lamna in det eller nagot. Sa det skulle vi gora fran 8.45 till 12. Kul. Jag har ingen matte, vill itne ha matte, jag kande ingen och jag langtade hem mer och mer. Fragade froken om jag kunde ga pa toa men hon var tvungen att folja med mig (?) for hon hade inget pass. Sa japp off we go. Jag in pa toa och kan inte hejda tararna, de bara kom fler och fler och jag kunde inte gora nagot. Forsokte andas och lugna ner mig men nopp snopp det gick inte, sa jag gick ut till froken och hon sag ut som ett fragetecken. Sa att jag nog maste hem eller till the clinic. Val dar.... kunde jag inte sluta grata pa mer an en timme (?) herre hjartaness. I borjan grat jag bara lite for hemlangtan men efter ett tag inne hos skoterskan sa blev jag nastan radd for mig sjalv och fros och huttrade och hela fadderullan. Ja hujeda mig mycket ska man vara med om. Forst sa hon skoterskan att hon inte kunde skicka hem mig for att jag itne hade nagon feber (men bajsrumpa pa dig da). Sen mitt upp i allt gratande vill hon att jag ska mata mig, vaga mig, testa synen och horseln (VA?). Hur kan man testa synen pa nagon som har helt dyngsura ogon? Jaja efter mer an en timma lat hon mig iaf ringa sa att nagon kom och hamtade mig. jag ringde Linda och hon kom efter tio. Sa snall sa snall. Jag var helt slut. Gick raka vagen till sangen och sov. Vid fyra kom ashlee och tittade till mig. Det var ju meningen att vi skulle till IKEA och kolla pa grejer till huset och sen till sjukhuset till paula och Jimmie ( de tva som hade babyshowern valdigt tidigt nar jag hade kommit hit). De fick alltsa sin lilla baby igar, men jag kunde tyvarr itne folja med. jag ville sa jattegarna men jag var helt borta. Mitt ansikte var helt avdomnat och mina ogon var fortfarande gratsprangda och mitt huvud dunkade. Sa jag stannade hemma och kurrerade mig. Kanns verkligen idag som att jag behovde det. Lite tid helt for sig sjalv. Ingen var hemma forutom jag fram till 9.30 typ. Jatte skont. Jag tittade pa Bee Movie (asbra ju) och bara mos med katterna och mig sjalv. Man behover verkligen tid for sig sjalv vilket vi inte alls har haft har. Man ar ju med nagon precis hela tiden. Imorse nar jag vaknade kandes det mycket battre. Och skolan idag har varit okej, forutom en dundrande huvudvark som kom vid lunch som jag fortfarande har. Usch usch.  Men allt ar bra nu och jag mar mycket battre an igar. David hade ett litet predikande att han ocksa brukade fa sa ibland. Att det mycket val kan ha varit att jag helt enkelt fick panik av allting. (Later lite psykopatiskt och lite halvt laskigt men ja haller nog med honom).
    Imorgon har vi early release day. Vi slutar efter lunch. Vi ska ha lite picknick med lite  private school manniskor och sen hem till Katy och tillsammans till matchen senare pa kvallen. Im excited. Pa lordag har Pamela fest, jippi! Maste till Northpark och fixa klanning till V, Skor och vaska till homecoming och lite annat smatt och gott.
   Svar till Carro och kanske nagon annan: Japp, vi maste flytta med dom eftersom det tydligen ar for langt for dom att komma och hamta oss ifall vi skulle bo kvar har med mer och marcus. Mer och marcus kan heller itne skjutsa oss till skolan for de borjar jobbet mycket tidigare an vad vi borjar saaa. Det suger, i know och vi maste verkligen prata med dom om det for jag vet inte. Det kanns inte helt hundra.
   Fraga mer om ni vill....

Pusssss


Mandag igen!

Helluu! Hopaps eran dag var bra. Nu sover ni ju iafs, men jag hoppas mandagen blev bra. Min var okej. Det ar battre och battre varje dag. Jag ar jattenojd med alla mina klasser forutom en. Cooking coucine sa jag stack ner till Mr. Walton igen och pratade om vad jag kunde byta till. Han ar sa hiimla snall, sa vi satt dar och sprakade i 40 minuter, sa jag hade inte mycket till andra lektion. Jag tror jag ska byta till US, government. Far se. Lite intressant men jag vill inte ha massa plugg. 
   Igar var en valdigt seg dag. Vanessa sov till 2 och jag vaknade vid 9, som vanligt, sa jag ahde iingenting att gora fram tills hon vaknade. Finns ju inget att gora har forutom tv och data...och lite skola forstas men nopp jag ville inte mala och rita, sa jag mest bara var. Lite senare pa eftermiddagen slappte ashlee och david av oss vid det nys huset. De skulle pa the fair och vi ville "boa" in oss lite grann och checka omradet....Inte en god syn. Jag ska forsoka, och forsoka annu mer. Men som det ser ut kommer jag verkligen inte kunna trivas dar. Det ar smutsigt, ofrascht, stokigt och cigglukt i hela huset. Dorrarna gar knappt att stanga, verandan ar fallfardig och nar vi stangde ytterdorren sa faller det ner en femcentimeters lang insekt som jaa sjalvklart skramde livet ur oss. Jag ar sur! Eller nee, jag vill bo med dom man inte sa. De sa ju faktiskt att vi skulle fa egna rum!! Vilket vi ju inte far nu. Ater igen jag ska forsoka och gora det basta av situationen. Annars sa vet jag en del familjer redan som har haft utbytesstudenter innan och som kanske kanske skulle vilja ha en ny ett tag. Det ar ett mysigt omrade iaf. Sa vi tog en liten prommis ner till pizza hut och vanessa kakade. Jag vantade ett tag tills vi inte klarade av att vara dar langre och Mer och Marcus kom och hamtade oss. Akte hem och kakade och kollade pa the descent. Den dar i grottan med massa gollumliknande typer. Underbar film. 
   I lordags gjorde vi inte heller sa mycket forens vi akte till Katy vid fem och chillade. Senare kom Lily och vi gjorde oss iordning och stack pa en fest med manniskor fran en public school, sa ja annu ett baota hus. Himlans kul.
   Borjar bli lite trott nu sa jag ska nog ta och tanka pa refrangen.

Hoppalang mina vanner!

langhelg!

Godmorgon! Eller godkvall eller nagot. Klockan ar lite over 12 och jag ar hungrig. Lordag idag, kanns som sondag for att vi var lediga igar.
   I torsdags bestamde vi med lite folk att vi skulle motas upp pa matchen och dra vidare till vart som helst festen var. Matchen var rolig, eller ja sa rolig som amerikans fotboll kan bli. Och woodrows wildcats ar inte de basta kan jag ju saga men det var lika tills i slutet. Jag kopte en woodrowhoodie som jag tjatat pa alla om och undrat vart man koper dom. Antligen fick jag den. Den ar vanlig svart med rott woodrowmarke. Och en tskirt. Plus nachos saklart, med cheese och chilli. Mumma. Kan inte tanka mig sjalv for tva manader sen kopa nachos med massa ost pa. Hm det ar helt underbart gott iaf. Pa matchen sag jag den snyggaste jag sett hitills har i Usa. Det ar lite ont om riktiga hetingar sa jag blev jatteglad. Han var dock 26. Jaja. Vi var pa gott humor anda tills det borjade narma sig slutet och vi trodde att vi var inraknade i passagerarplatserna. Meeen tydligen inte. Vi overreagerade iafs, men japp lite smabithciga ar de allt. Vi trodde att Katy bara stack ifran oss, men hon akte hem for hon skulle upp tidigt. Darry sa att han kunde kora oss, men han drog ocksa. TACK A-hole. Och dig ska jag pa HC med! Men han hade snackat med Haley och Olivia sa vi fick skjuts hem av dom. Men anda. Vi var sura och besvikna och jag kande mig som en korv i rymden (helt vilse alltsa). Pa dagen hade vi ocksa bestamt att vi skulle pa the fair med tjejerna. Sa vi var lite lednsa for det ocksa. Att ifall de bara drog da pa matchen sa kanske de inte ville ha med oss pa the fair.
   Meen, fredag morgon sa ringer Katy och skriker at vi maste med. Sjalvklart hade varken hon eller Darry tankt pa att bara lamna oss. De var bara inte taggade pa att festa och akte istallet hem. Fick lite daligt samvete men var himla glad for att de ar sa snalla och sota som tar med oss, och vill ha med oss. Sa Lily, jag, Katy, vanessa, Sarah och Haley akte till the fair och rojde. Vi kom ju in gratis men det kostar en del att aka attraktionerna sa vi akte tva. Hm, men de va stort kul. Vi var sa taggade och det var underbart vader och alla var glada. Det tog aldrig slut och vi sag inte ens halften av stallet. Men vi var vid the pettingzoo och klappade alla sota djuren, kaaangrur :). sota sota sota, en liten baby. Har sa svart nar djuren bara tittar ratt in i ogonen med sina sorgsna ogon medan alla tusen manniskor skriker och klappar pa dom och bara stirrar , men men. Nu till maten som ar den storsta grejen med the fair. Vi at turkeyleg (helt himelskt gott), corndog (nadde inte upp till sitt rykte), funnelcake (som deg, eller kaka eller ngt med massa socker pa GOTT), chockladdoppade jordgubbar, och sjalvklart nachos. Mumma. Jag hittade inte fried oreos though. Hm, men vi ska ga med familjen nasta vecka igen och de ska visa oss allt vi inte sag. Jippi. Pa onsdagar kommer man in for 3 dollar om man tar med sig 3 cans of food. Och pa tisdagar om man tar med sig en flaska dr. pepper sa ar alla attraktioner halva priset. Tror vi gar pa tisdag, eller ja bada. :).
   Efter akte vi hem och vilade, ellr jag dog en timmes springtur och sen vilade. jag var dod. Men ingen vila. Jo lite men Lily och Katy ringde och sa att de plockar upp oss sa aker vi till Taylor. Skulle fatt skjuts av Daniel men stackarn har gjort ngt med minisken sa han kan inte kora. Hm. Ett litet tag hos Tayler som for ovrigt ar riktigt sot. Och sen vidare till Ett mansionparty hos ngn privateschool guy. Poliser overallt och vakter och security och grejs men det var mycket mycket folk och vi hade jattekul. 
   Sa helgen visade sig bli bra anda aven om torsdagen inte verkade bli den basta. Men det ar ju bara lordag nu ocksa. Sa skont!! Och pa fredag tror jag vi har early release day sa vi slutar efter lunch. JAHO!
   Nu ska jag ata och senare idag ska vi antligen titta pa huset. Av de tre husen vi var och tittade pa for nagra veckor sedan sa var det har det enda vi inte sag. Sa vi ar excited, vi ska ju faktiskt bo dar. Och det ar mycket mer centralt sa vi kan ga och gora vad vi vill. Behover inte bara stanna inne i huset nar vi inte har ngt att gora. Det kommer bli bra bra. Synd bara att de inte har rad med ett mansion... det skulle vara ehm coolt!
   Jaja Puss och kram och hoppas er helg blir kanoners !!!


heter det larvar eller larver?

Okej! Kom precis in fran en liten promenad med min kara syster Vanessa. HAHA. Vi satte oss en bit harifran huset och bara pratade. helt plotsligt nar jag tittar pa henne sa ser jag nagot svart som ror sig pa armen pa hennes linne. en stor, fet, harig, svart larv. Jag fick panik och forsokte att inte visa det for henne, she would totaly freak out. Ehm Vanessa, try to stay calm but you have this little tiny wormthing on your top. Dont look down Im gonna try to get it away." Hon tittade ner. Och Ja, hon panikade. Haha nar jag forsokte fa bort den med ett lov sa stallde den sig pa sina tusen bakben och sprutade ngt rott pa lovet. JAG PANIKADE. Vanessa borjade fa pulserande adror i ansiktet och jag dog av skratt medans hon skrek. (Ja, jag har sagt forlat). Sen sprutar den annu mer snat dar pa hennes bhband innan jag fick bort den med en pinne. HAHA. Lilla sota larven som ville bli en fjaril. Klart han ville kampa for sitt liv.
   Sa nu blev jag pa mycket battre humor och det ar torsdag, eller fredag for vi har ingen skola imorgon. Jahoo. Ikvall ar det match och hela familjen ska antagligen ga for ja, davids gamla skola och bla bla. Kul kul. Efter drar vi nog vidare och imorgon ska vi till the Fair och ata friterat. Berattade jag om the fair? Iaf, det haller pa i tre veckor och varje stat har en statefair. ett stort nojesfalt med tusentals ton med mat. Friterat saklart. Sjalva syftet med fair ar att fritera allt som man inte trodde gick att fritera. Varje ar har de en nya ratt som de har friterat. I ar ar det Chickenfried bacon (?). kan man verkligen fritera bacon somr edn ar typ friterat? Japp tydligen har i Amerika. Ett himla speciellt land maste jag saga. Jag ar mest excited over att prova fried oreos, ni vet baked chockolate chips! Mhmm, mumma. eller ngt. Och sjalvklart ska vi ata Corndogs. det mest amerikanska man kan tanka sig. Ni vet korven pa en pinne?! Sen har de ett pettingzoo, med massa babydjur och massa attraktioner. Jag kande inte riktigt for att ga igar med meredith och markus men nu ar jag taggad for imorgon. och vi har fri entre genom alla skolor ocksa. Alla high schools har fairday imorgon. De flesta larare har dock varnat oss hundra ganger om att inte stanna pa kvallen. Eftersom det ar sa manga olika skolor och gang sa blir det alltid brak, och ja det ar ungefar som att sla ihop Akalla, Kista, Fittja och Rinkeby (fast varre) pa ett stalle. Sa vi ar nog bara dar pa dagen och lite in pa kvallen. Eller vi far se, ska till Katy med Haley, Alex och Lily forst sa aker vi tillsamman dit. 
   Idag stack vi till subway och at lunch, hade ingen coir som vanligt. Det ar en himla grej att lamna skolan for att aka och ata lunch. Det ar ju alltid en och annan polis utanfor skolan som vantar pa att nagon ska sneaka ut. Inte riktigt vad jag ar van vid sa jag bara gar dar. Japp, Im from sweden i didnt knew about it :). Ne, vi har inte blivit caught annu.
   Nu kom Vanessa just fran en lang dusch efter den lilla insidenten med larven. Hon hade panik och jag ska hjalpa henne tvatta kladerna nu :D haha.

Puss hjartan

bla bla!

Har inte skrivit pa nagra dagar, jag vet. Har inte haft tid och har inte orkat. det har egentligen inte hant sa mycket. Och nu ar det onsdag igen. Mandag var okej, forutom att vanessa blev sjuk, eller hon har varit snuvig i nagra vekcor. Men igar var hon hemma fran skolan. Det var ett himla liv i skolan om att daniel skulle fraga henne till homecoming sa vi hade varsta planen for idag. Han vet att hon har pojkvan men homecoming ar alltid homecoming och det ska tydligen vara JATTEspeciellt vare sig man har pjkvan eller inte. Sa ja. Var plan var att i dag nar vanessa skulle vara i skolan sa skulle jag daniel, och JT skippa de tva sista lektionerna (forlat mamma och pappa), och dra hem till oss och dekorera hela hennes rum och uppfaten med massa blommor och sen skulle han sta i hennes rum med blommor. SOTT. Sen skulle jag saga till henne att jag far skjuts hem av jordan efter bildlektionen och att hon aker hem sjalv. OM hon hade varit i skolan. Nu var det sa att hon ville stanna hemma en dag till. Sa hela varan plan krashade. Eller ja halvt. Vi bestamde oss for att slutfora den iaf och gora det basta av situationen och akte och fixade lite grejer anda. Sen plingade vi bara pa och hon oppnade och HALLAA. Hon blev glad men ja hon ar lite sjuk. Det var en sot tanke iaf. en liten snabbresumee vad som har hant de senaste dagarna. Nu ligger hon och sover och jag har trakigt. Vill springa men hon sover ju det notet. Maste gora nagonting kanner jag. Jag har inte haft den basta dagen idag och fick helt plotlsigt utan att jag kunde gora ngt at det en liten tar pa min kind. Det var inte vantat kan jag ju saga. Vi ska antagligen pa fair ikvall men v maste stanna hemma. Jag kanner inte riktigt for att ga anda. Kanner mig inte sa taggad. Hm. I morgon ar det match igen iaf. Nagot kul. och Ashlee, david, mer och marcus ska allihopa ocksa ga. Det ar davids gamla skola som spelar och han ville se. Det blir nog kul. Jag vill ha nachos!
Hm igen. Jag saknar er nu. Vi tittar pa en film pa lunchen (varje lunch tittar vi pa en film och just nu band of brothers), en krigfilm iaf, och idag var vi pa ett stalle dar han sager att han inte har sett sin familj och hem pa tva ar. tankte bara pa mig sjalv dar. Tank vad jag ar lycklig som faktiskt far se min familj och mina vanner inom tva ar. Haha jaa iaf.
en annan lite trakig sak ar nar man borjar fa alla inbjudningar till allas skivor, nooo vill ocksa. Men jaja inte sa speciellt jag tar ju faktiskt ocksa stundenten.
EN till negativ sak ar min larare i yearbook. HAN AR EN BITCH. ibland jattetrevlig och snall, blinkar med ogonen lite hit och dit till alla men ibland en stor klump. 
En BRA sak, jag hade seniorpictures igar. Hoppas det blev bra. Kommer ju upp i yearbook ocksa saaa det maste bli bra.
Nu ska jag gora ngt annat. Kanske kolla efter halloweencostumes. jahoo. Jag funderar pa tingeling. far se. Katy ska vara en german beergirl haha. Hors senare.

Miss u!!

!

Igar var en himla lyckad dag, trodde inte jag skulle vara sa taggad till kvallen for jag var ratt trott, men jopp det loste sig. Nar vi akt och handlat farska gronsaker och frukter pa nagon marknad akte vi hem och jag och V la oss vid poolen och forsokte fixa lite pa brannan. Det ar ju faktiskt homecoming :). Vi hade jattemysigt och det var precis ratt varme, inte for varmt och inte for kallt. Det var tillrackligt hett. Efter sa akte jag till Katy och Lilly och vi gjorde oss iordning och fixade oss for kvallen. Vi skulle egentligen sova hos henne men hon har curfew klockan 12 (?), sa vi andrade och bestamde att vi sover hos oss istallet eftersom Vanessa ska komma senare efter babypassningen ocksa. Himla sota tjejer, vi hade valdigt roligt. Oh jag ska prova massa av Katys klanningar och se om jag kan ha ngn av dom pa Homecoming ocksa. Efter akte vi till...ehm.. jag vet inte men det blev ratt mycket folk, kanske 40-50 och manga fran Woodrow. Megakul :). Haha, det kom en tjej med en liten valp, huh. Och sjalvklart sa blev jag foralskad. varfor tar man med sig en liten valp till en fest? Och den lilla kaninen var precis utanfor dorren i tradgarden dar alla var. Stackars stackars, skulle inte forvana mig om den ar dod idag.
   Mm, for er som inte vet vad homecoming ar, sa ar det en "dans" typ som prom. Man klar sig fin fint och sen ar det en stor fest med homecoming queen och king och sen drar man vidare pa efterfest. Inte mer med det. Men jag ar sa excited bade for det och halloween. Jahoo.
   Hur som  helst, haha vi tankte att vi skulle ta nattbad i poolen nar vi kom hem och ha tjejmys, meen icke. Nar vi drog till den andra festen sa sprack det. Katy blev "dumpad" av sin ickepojkvan men som hon gillar och som hon vill ska fraga henne till homecoming eller nagot, Lillys ragg vagrade svara henne sa bada tva satt och grat hysteriskt. Haha sen borjar Vanessa ocksa grata nar hon ser dom och ar tvungen att ringa sin pjkvan hemma i tyskland. Kaos. Hahah jag och Nay bara satt dar och klappade pa dom och satt och pratade om mat. Jag var hungrig pa mexikanskt och hon holl totlat med, eller kanske bara burger house. Anyway, vi kom hem lite senare an vi tankt, vid 3. Sa vi bangade nattbad, at och gick och la oss. Men jag hade en himla rolig kvall forutom att flickora betedde sig som 12, men men. Det var ratt kul iaf. Nay hangde med ocksa...
   I morse var jag dod. Katy och Nay springer in klockan tio och borjar hoppa i sangen. TACK!. men ja jag var vaken, men har nu sovit i tva tre timmar pa eftermiddagen ist.
Jaja nogpratat. Vill inte ha skola i morgon. Vill ha fredag! Men anda sa gar skoldagarna valdigt fort sa jag ska inte klaga och det ar ju dar alla manniskor ar sa jag kanske tar tillbaka det.

"I know u love me"
XoXo
Fanny Grenzdorfer


slut

Hej!! Sprungit en timme pa det dar nedrans bandet igen. Jag HATAR den dar blaa vaggen. Maste hitta nagot annat satt att trana pa. Jag ska nu i veckan forsoka hitta nagon bra dansskola, eller kanske nagra avancerade kurser eller nagot. Vi far se med det dar "fire n ice" teamet, det dar dansteamet i skoaln. JUST DET. Igar, fredag, sa skulle det ju varit try out klockan kvart over sju pa maorgonen. Haha vanessa vaknade inte av alarmet sa jag var tvungen att vacka henne fem minuter innan vi skulle ivag. Stackaren, haha jag dog av skratt. Nar vi kommer till skolan som tva zombier, sa ar vi tvungen att vanta med lite andra knattar som skulle trana med orkestern. Nar Mrs. Dixon kommer sen, 20 over sa ar det ttydligen ingen try out. "oh but no, we didnt have the time to anounce it to you guys, does that sound logic to you?" BITCH. Jag bara satt dar med munen vid oppen. Hon hade alltsa inte sagt till nagon att try outen hade blivit flyttad tills pa aa jag vet inte ens. Sa vi fick sitta i skolan med annat tidigt folk i en och en halv timme. KUL. jaja, det var iaf fredag och nasta fredag ar vi lediga igen. YES. Igar var vi iafs bara hemma. Skulle till Nay med lite folk men de flesta bangade sa vi stannade ocksa hemma. Tog en liten promenad i kvarteret och snackade election. Sen tittade vi pa superbad. Otroligt rolig film. 
   Valet narmar sig mer och mer ju, och det ar ett himla snack om det saklart. Har hemma ar det himla starka asikter, alla har samma, men vill garna horas met om hur fel hon har och hur gammal han ar och hur bra han ar och ...! Jag har tittat pa en del debatter bla med de tva vicepresidenterna. Herre min Jesus vad hon ar vrickad. Ne hona r en bra pratare den dar Mccains lilla flickvan, men gud vad hon har fel. Det later sa FEL FEL FEL. Jag ar mest insatt i de har miljofragorna och klimathotet... Hon har fatt for sig att America ar den forsta nationen att stotta det har och gora allt for att visa varlden att de amerikanerna gor ar ratt. Hon tycke att alla andra lander borde gora som amerika och osv... ar hon dum i huvet? Obamas kompis sager daremot starkt att det Amerika som ar det stora problemet, att det behovs en farondring ochsv... jaja kul for er att lasa. Jag blir iaf. irriterad, en liten rumpa fran Alaksa, vad gor hon dar?? Det ar som att ta en fran lappland och satta i stockholm. Nae! Obama sager jag.! Nog pratat om det.
   Idag, nu, snart, kommer Ash och hamtar oss och vi ska handla lite smatt och gott, lite grejs vi behover och mat. Ikvall ska vi, eller jag forst pa fest med Katy och alla andra, tror vi ska till en grabb i ett mansion (?), ni vet ett hus storre an en skola. Hm, kul for honom. Vanessa ska forst passa patric igen, jag far se om jag foljer med, bra med pengar, men vill nog folja med fran borjan till palatset :). Hon kommer senare isf.
   Har lite andra saker att skriva men maste gora mig i ordning. Vi hors senare


Love

Hej hej

Ett litet kortis inlagg. Kom prexis hem fran skolan eller ja for en stund sen. Jag, Vanessa och Leslie ar har och chillar galet. Eller nja, de haller pa med nagot project till deras matteklass. projectet ar.. kan ni gissa? RITA en graf. Svart. Jag hade ju prov idag ocksa i sience. Hade lite panik for igar kvall hade jag bara tid till att farglagga historian och skriva pa en engelska uppsats om exchange students, himla svart att komma pa vad man kan skriva om, not. Men iaf. sa var provet pa exakt de fragorna han hade skickat till oss plus svaren som vi fatt itll sa ja, det var validgt latt och har jag osis sa far jag val ett A minus. Hur som helst. Dagarna bara flyger forbi. Annu en skolvecka har ju snart gatt och det var nyss fredag. Herre min Jesus. Gar era dagar lika fort dar hemma? Borjan pa skolaret brukar ju vara sa himla seg tycker jag.
   Ah jag kom att tanka pa nar jag kommer hem och klasserna jag vill borja i. Maste skriva till hon sura tanten pa Nacka gymnasium och stalla mig i ko pa nagot satt. Vill ju in pa en samlinje. Kanske Du Floppy kunde hora med henne vad jag kan gora? Jag skickade nagra mail till henne innan jag akte direkt efter jag hade varit hos henne och pratat lite men fick inget tillbaka sa nja jag maste nog gora det igen.
   Ikvall har jag INGENTING. Skulle garna ga pa the fair, men tror inte att de vuxna har i familjen ar sa taggade just idag. De var ju alla fura dar igar kvall medans vi var hemma och "pluggade". Hm. Trakigt. Jaja. Pa fredag ar det Fairday i skolan, sa vi ar lediga och vi far gratis intrade, men vi far se om vi gar just da. Det haller ju pa tre veckor och borjade i fredags sa vi har ett tag till pa oss.
   Nar flicksen ar fardiga med matten sa ar det dags for pixar-movie-time. Vi ahr hur mycket pixar filmer har som helst sa vi ska sakta men sakert borja med "A bugs life". Jahoo.
   Ja just det, betyg. Var 6e vecka sa far man reda pa vart man ligger och betygen, sa nu ar forsta perioden forbi snart. Vad jag vet sa har jag A i art, international cousine och kanske sience. De andra har jag inte fatt reda pa an och jag hoppade ju in i Yearbook och Variations i tisdags sa antagligen sa har jag inte ens ett betyg i de klasserna. Kul fakta med betygen, kanske inte, men men.
   
Nu ska jag stora de dar pluggisarna lite grann! Ha det bast alsklingar 

Plugg

Hej kara vanner. Onsdag kvall har i Dallas och jag borjar bli lite halv trott. Har "pluggat" ett antal timmar nu, eller ja jag har farglagt och ritat mesta av tiden till historian i morgon, inte sa jobbigt kanske men valdigt uttrottande. Man far himla ont i armarna och handerna, efter vassande av pennor och ritande hot och dit. Sen har vi siencetest i morgon ocksa, han nastan gav oss alla svaren sa vi behover nastan bara veta vad det betyder sa gar det nog bra. Vanessa far lara sig halften sa lar jag mig halften :). Ville lana hennes kjol sa jag kunde skriva lite svar pa benen men icke, den iden har hon redan tankt pa. jag matse ocksa kopa en kjol, fast den graa. Vi har bara tva kjolar att valja mellan och vanessa har den andra. Rod rutig och faktiskt valdigt sot. man ser inte sa jattemycket pa folket i skolan att de ar en dresscode, men lite. Skjortor och kjolar och spirittrojor. Anledningen ar ju att det inte ska bildas nagra gang (?). Berattade jag om att jag int fick komma in i skolan har om dagen? Tror itne det och om sa far ni val lasa det igen. jag hade iaf pa mig en rod valig tskirt utan en Woodrow logga. vakterna utanfor skolan som visiterar och kollar igenom vaskorna stannar mig : "Hey Sweden, U r not allowed to wear that shirt" Sa jag var tvungen att vanta i typ en halvtimme med ett antal andra ocksa som hade "glomt" dresscoden tills vi foljde med honom till "skamvran" dar vi fick nagra woodrow wilson skjortor. faktiskt himla sot. en tjej vagrade och fick da satta sig och titta rakt in i en vagg i ett bas hela dagen. Kul. Orka saga emot. Men japp, sa jag fick den som egentligen kostar 30 dollar. Sparade de pengarna. Bra bra.
   De har dagarna pa vekcan har gatt himla fort. Redan torsdag i morgon och det var nyss sondag kanns det som. Japp, det gar fort har och Homecoming narmar sig mer och mer. Im so excited. Alla pratar om det sakert hundra ganger om dagen. antingen det eller halloween. Vad de ska ha pa sig och vart festen ska vara. Halloween har ar ju nastan den storsta hogtiden. Alla klar ut sig maximalt, dock inte till spoken och pumpor utan pinuppor, jordnotter och sushi (japp ashlee och david var sushibitar forra aret). Undrar vad jag ska vara :). far se, men nu ar det forst homecoming som galler. Vi ska antagligen pa dressjakt och annars sa ska jag lana av antingen Katy eller Nay, ungefar i samma storlek tror jag. Sen ar Derrie jattepa att fixa en hummerlimo :S. WHAT? Inte for att jag direkt vill betala flera tusen men han ber ju om att fa betal den sjalv isf. jaja, vi ska aka flera i den isf ocksa. Skulle vara riktigt kul men vi far se.
   JO, angaende flytten. Ashlee och david ska flytta och har fatt nycklarna nu till nya huset som bade ar narmare till skolan och till annat som cafeer och mer lokalt an vart vi bor nu. Det ar mest hus har. I det nya huset skulle vi kunna cyckla eller ga till skolan och inte vara lika beroende av bil hela tiden. MEN, grejen ar att det bara ar tva sovrum sa jag och V skulle behova dela rum. Det ar bara ett badrum sa alla fyra skulle behova dela det ocksa...klockan sju pa morgonen. Vi skulle go insane pa varandra. Ett valdigt stort minus. Vi ska ha ett stort "familjemote" om detta och verkligen se for och nackdelar. jag hoppas bara inte att de redan har bestamt att vi SKA flytta for njaa jag vet inte. Har har vi liksom allt vi behover med eget rum, badrum, stor tv, dator och plats. Far se hur det blir.
   Hors i morgon Gurkskjartar

RSS 2.0