Its getting closer!

Hej underbara! Garkvallen var galen. Det var sa mycket olika fighter och anda hade jag sa himla kul. Jag var inte inblandat i nagot. Hehe. Sa det borjar med att Ally inte vill ga ut. Nee jattetrott tydligen. Sa vi hade inget annat val an att aka dit, klampa in, och dra pa henne klader for kvallen. Hon var inte lika positiv som vi var dock, men men. Vi fick med henne i alla fall. Motte upp med Joe och lyssnade pa grymma Brittan. Jessica spillde ut en hel flarra i egen bil. Caroline kom ocksa och victoria ville komma med oss. Val pa partajet var tydligen alla andra seniorflicks ocksa dar. Gjorde inte mig nagonting men tydligen de andra. Vanessa borjade braka med Katy om det dar som hande for lange lange sen. Jessica brakade med Lily och stog och skrek pa varandra. Joe borjade braka med Lily for att hon brakade med Jess. Jess gick och Megan brakar med Joe om Lily. Sen borjar Lily braka med Lily om massa gamla grejer och bla bla. Jag hade ingen clue vad som hande forens eter allt. Jag var nagon helt annanstans och forsokte sla in i fyra pojkar att man faktiskt pratar svenska i Sverige och inte schweiziska. Meeen jag hade kul.


HAr kommit pa att jag nog kommer att sakna det har livet over atlanten anda. Mm, trodde inte det innan men japp. Det ar en klass for sig det har landet. Inte for att det ar battre, hell no. Men jag gillare


Maste jag paminna er om att det nu ar tre dagar kvar till Cali??

puss

En harlig morgon!

Vaknade for ett tag sen. HAr gjort frulle och satte mig nu har for en snabbis. Jag har kommit pa en sak som jag saknar valdigt mycket med Sveariket. Namligen trender och aa stil. Inte for att jag har varldens basta stil, men jag saknar liksom inspirationer med gantor som vet vad som ar inne och inte. Har kanns det som att alla gar kladda hur som helst och det ar typ det som kostade mest som ar "snyggast". Hmm...inte riktigt vaa!? Iaf sa saknar jag det, men jag haller mig uppdaterad. haha. Alskar Klings och Fornis blogg och ibland Kenzas. Aa pinsamt va, jag laser fortfarande Blondinbellas :S. Inte okej Fanny inte okej. Mm, jag la av i borjan nar jag kom hit men efter ett tag foll jag dit igen. Den manipulerande bruttan.

Project!  Mm, inte precis var starka sida. Meen igar efter skolan drog vi med Alex och Kell och borjade. Jag och Vanessa fick varat gjort snabbt (?) och kunde dra vid elva tiden. Hm snabbt och snabbt. A och K drog ut pa sitt och korde pa rutin. Kaka kaffein och adhd tabletter som gor att du blir mer fokuserad och konsentrerad. Nej tack. Jag ville sova.

DET AR FREDAG IDAG MIN VANNER! Vet ni nog redan eftersom klockan borjar narma sig partajtime. Ah cant wait tills jag komemr hem och far dra UT och festa. Iaf sa vet vi en fest hos en kompis Austin ikvall. Men innan ska vi med Ashlee och David, Mer och Marcu och sakert nagra andra och bowla. Jahooo. Jag ar faktiskt ratt grym.

Nu har teet hittat sin vag ut. Vi har fixat en varsin blogg i var yearbook klass. Varfor? Fraga aset! Jag har ingen aning.

Pusss

Vaffeldagen nu i veckan?!

Ah vad gott med vafflor. Kasnke far kaka nagra chokladpankisar istallet. Mmm mumma. Men okej ska snart ivag till rehearsal. eller vid 7. Skolan var boring idag. Astrakig och inget att gora. Meen, jag kollade nyss pa American Beauty som ar sa bra sa nu vart det roligare. Sa ar det finare vader nu ocksa, saaa.

Imorse innan skolan gick jag in pa fejjan en snabbis och "namen titta". Hade fatt ett jattelangt hatbrev fran min alskade van Taylor. Jahapp tankte jag. Tio minuter senare kommer ett forlat sms."Im so sorry i went crazy on you Fanny. Apperantly he lied to both u and me and I just now found out". Saaa antligen har kvinnan fattat att jag inte har gjort nagot. herre gud. ja sa nu ar det slut pa den visan iaf.

Dansade igar kvall. Jattekul. Har en gang for alla bestamt mig att kolla upp nagra auditions har i Dallas. Nar det bara ar nagra manader kvar sa kan jag ju lika garna satsa. Inte for att nagot ar sakert och det komemr sakert sluta med att jag inte har tid. Men det skulle va kul.

Borde egentligen jobba pa vart project nu. Ska lamnas in pa fredag. Meeen som vanligt lar vi ju borja pa torsdag.

Pussss puss

Bitches and Dicks!

Okej sa har kommer det. Det borjar fredag. JT vill jattegarna traffas vilket vi ocksa gor, aker till den dar festen och har kul. Lordag aker till den andra festen och har jattekul ocksa. Det forsta jag sa innan vi gjorde nagot var att fraga om det ar nagonting mellan honom och taylor anymore eller att nagon av dom har kanslor for den andra. Nej inte alls svarar han och sager att det inte ar nagonting mellan dem langre och att hon har varit sa javlig mot honom under lang tid sa han aldrig tanker lagga ner tid pa henne mer. Okej fine. Sa vi holl pa och sags under nagra tre fyra dagar efter och han var helt och hallet den som tog initiativ till att ses. Han ville att vi skulle folja med honom och Xavier till Austin och ja hela tjosan. SA nu till grejen, det blev inget av Austin av nagon kosntig anlednign (Tankte jag da). Och pa fredagnatt sa ringer Taylor mig. Taylor av alla, som aldrig nagonsin ringt mig tidigare. Jag svarar itne eftersom jag vet hur hon ar, att det ar because of JT och att hon bara kommer borja skrika. Tva sekunder senare far jag ett voicemail. "Hey Fanny its Taylor, Ur a fucking slut, you fucking hooked up with my boyfriend you motherfucker. I hate you". Trevlig tjej. Till det vill jag saga att jag inte har gjort NAGONTING fel. De gjorde slut mer an en manad sen. Hon har haft sex med andra och antligen sa movear han on ocksa. Saa ja. Jattesot tjej det dar. Dagen efter ringer hon igen fran sin mobil forst, tva ganger och jag svarar inte for vi var inne pa en dog rescueplace med alla underbara valparna. Sen ringer hon en gang fran ett konstigt hmmanummer och sen tva ganger fran Jts nummer. JTs, den javeln. han ar alltsa dar med henne och vagrar forsvara mig den javeln. A fran de tva forsta nummera far jag ett andra voicemail "hej Fanny, just wanted to see whats up, youre a fucking hore. Dont ever talk to JT again, cuz he is with me bitch." Mm jag aslakr henne sa mycket. KAN NI FATTA. Vilken javla bitch. Jag fattar om det var typ tva veckor sen de gjorde slut. Att de bada fortfarande visste att de gillade varandra eller a jag vet inte. Men det javla fittan, forlat mig sa jattemycket. Och den javla dicken. HAr han inte bollar nog att saga att det var han som helt och hallet var forst?! A iaf. Jag ville sa garna bara ringa henne. Men ne manniskorna har tycker att jag bara ska lata det vara. Stackars tjej anker jag ocksa. Sa mycket frustrationer (haha). Japp jag ser inte riktigt det har som varsta sorgliga grejen och faktiskt sa gor det mig ingenting. Tycker bara synd om de har tva cpkukarna. Meeen aa nu ar de sakert tillsammans och kommer sakert fa det jattemysigt. JT gjorde slut med henne for att hon var for fittig mot honom... sott par det dar.

Japp sa det var det :) ratt kul. Nar jag fick det forsta meddelandeet sa lag jag och vanessa dar i sangen och tjot av skratt... Highschool mina vanner, highschool.

puss och kram skumbanannneeeer

Springbreak!

Okej sorry IGEN, har tagit nagra dagar pa mig att skriva. Har ratt kul grejer on my mind just nu. Eller egentligen ar det inte sa kul, men himla ironiskt. Det ar sant drama har i staterna just nu dar jag ar sa det ar inte klokt. Skriver ett till inlagg om det aldeles strax. Forst: Vad vi gjorde under Springbreak?! Forsta helgen festade vi och hade trevligt och ja, jag skrev nog om den helgen om jag inte mins fel. En lyckad helg med St. Patricks och hela alltet. Himla kul. Det har varit helt underbart vader har hela veckan sa vi har legat ute och solat och cycklat omkring och njutit. Vart solarium solande gick ut i tisdags sa nu blir de ill att vara ute istallet. Underbart. Sjalvklart ha vi shoppat lite grann ocksa och antligen antligen hittade jag mina underbara klassiska 501or. Hoga, trasiga, ljusa, slitna och bara underbara. I love them. Har blivit ett med ett par Jessica Simpson skor ocksa som jag alskar helt otroligt. De star fortfarande pa nattogsbordet sa jag ser dem nar jag gar och lagger mig. Hihi.

I torsdags tog David och Ash oss till en film, en av de dar "skrackisarna" fran 70talet, ni vet som vi har vart och sett nagra andra ganger. Iaf, den har gangen var det "The invasion of the bee girls". MOHA sager jag. En mjukporr som var suppose to be laskig. VAldigt valdigt mycket boobs var det och insmorjande av honung. Men det var kul. Vi har sett den pa reklamen sen forsta gangen vi gick pa de har filmerna saaa nu var det dags. Vad som inte var sa kul var efterat nar vi satt i bilen. Allt var jattebra oh alla var pa jattebra humor sa rakar Ashlee trycka pa en av Davids knappar (inte bokstavligen) meen. Hon undrade om vi har nagra ganger kvar att sola. David hade druckit nagra ol (plus nagra till och sakert nagra till) och lackar totalt. "Varfor gar man och lagger sig udneer en cancersang och bara ligger och vantar pa att fa cancer?" "det ar det dummaste jag hort" "MY GRAND FATHER FUCKING DIED OF SKINCANCER". och hela den tjosan. Jag och Vanessa bara satt dar och typ skamdes. Nee inte alls, men han gick lite over gransen och Ash forsokte lugna ner honom. Bla bla han sa iaf forlat idag (haha idag nagra dagar efter).

Den har helgen har vi spenderat med Marcus och Meredith. Vi sov dar och hade hur mysigt och kul som helst. Som alltid. De ar sa himla harliga. man verkligen skrattar med dom och har alltid sa mysigt. Vi har haft film maraton och har kollat allt som allt sju eller atta filmer. Vi gick och sag "I love you man"(asbra) "rolemodels" (underbar ocksa), sjalvklart sag vi flashdance som bara ar helt otrolig, "Misery" helt okej, och lite andra. I gar sondag, gick vi med M,M, Linda och Bill till the Dallas World Aquarium. Jattestort och fint med hur mycket som helst. Coolast var Mamaterna. Hur stora som helst och sota som hallonbatar (bra similie dar). Gick lite vilse med Bill och kom ifran de andra vilket sjalvklart resulterade i annu mera historia om vikingarna i Norge och Sverige och snack om att hammarhajen ar kallad hammarhaj because of the shape of the head. "aa Bill jag vet". Men han ar sa sot han med. Efterat gick vi fyra yngre manniskor och kakade. Jag och Vanni provade fried alligator. Smakade som kyckling men lite mer chewy. Gott. Sen akte vi hem och gjorde hemmagjorda margaritas, underbara, och kollade pa annu en film "heartbreak kid".

Allt som allt ett bra lov. Inte gjort sa jattemycket speciellt men vi har haft kul.

Snart kommer uppdatering om fighten.... beware

Austin?

Japp kanske kanske aker vi till Austin imorgon. Jahoo. Med JT och Xavier. Hoppas Vannibanni vill folja med. Tror jag nog. Vi borjade braka litegrann igarkvall och vi har inte pratat idag. eller jag sa att det var varmt ute och hon holl med. Det var det. Forresten sa ar det riktigt riktigt hett. Ar fardig nu efter en lang langis och springtur. Aaah, skont. Kanner sig sa frasch efter. Hade pa mig kortkorta shorts och linne sa jag lar ju ha supersnygg branna nu efter. far lagga mig darute igen senare. Maste undvika den varmaste bara. Sager jag nu nar jag varit ute i tva  timmar fran 11 till halv tva, hihi. Vad vi borjade braka om vill val alla veta?! Vi var pa Northpark igar kvall och shoppade lite. Sa hade inte hon med sig sin mobil den klanten och vi tappade bort varandra. Bada tva gick och letade overallt efter varandra och ja till slut hittade vi ju varandra. Inte mer med det. Sa bestamde jag med David att vi skulle vara hemma runt 8. V ville till V secret forst och kolla bikini. Ungen tar femhundra ar. Skojjar inte. ALLTID. Det ar som om hon vill  irritera sa mycket som mojligt. Jag satt iaf utanfor och vantade och efter en kvart blev jag FOR otalig och sa att hon var tvungen att skynda sig. Skulle vara hemma om 20 min. JAg satt dar och var helt galen. Tio minuter senare kommer hon ut och ne ska saklart inte kopa nagot. GAH. Sa klacker hon ur sig. "men om du inte hade sprungit ivag fran mig hade vi haft mer tid". jag:"vanessa, prata inte med mig just nu" "Mm Mature Fanny Mature". JAtteliten sak men aa det gjorde att var kvall blev lite halvseg. eller VArldensgodaste soppa iaf, meeeen. Det ar glomt nu iaf. Ratt kul att se vad man borjar braka om nar man bor pa varandra som vi gor och nastan alltid ar tillsammans. Fick iaf med mig tva toppar och en kavaj hem. Yippi

Vi var och shoppade mat igar. JAAAAAAA. Jag textade David att jag och Vanessa var tvugna att folja med honom. Sa det fick vi och vi plockade pa oss. Fju, sa nu har vi sa att det racker ett tag. Mamma, pappa: det ar lugnt.

Var ute och gick en langis igar ocksa i fina vadret och pratade med mammi och pappi. Stack till Xavier med JT efter och chillade fram tills groceryshoppingen. Helt okej. Saaa om vi aker till Austin sa ar det imorgon. Hoppas!!!

puss puss


Nu i helgen ska vi forresten bo hos Mer och Marcus. De ville sa garna att vi skulle komma. Vad vi ska gora? Kolla pa femhundra filmer och ata saklart. Cant wait...:)
 


Cell tillbaka

Haha det var ju inte alls svart ju. Kanske inte riktigt har forsokt innan forresten nar jag val tanker efter. Saaa... iaf. god natt

!


Lov!

Helt underbart med lov imorgon. Att alla ska ivag till jobb och vi chillar galet hemma istallet. Ah, hade inte pallat att ga om det var sa. Sov fem timmar i natt. Vaknade vid halv nio och gick och la oss vid 3. Hm. HAr varit helt slut hela dagen men vi stack anda ivag, mer eller mindre hela dagen och hade var egna lilla photoshoot borta vid the trinity lake som ligger nara downtown. Vi fixade coolt smink och dressade upp med massa roliga klader. Ni far kolla bilderna senare pa Bilddagboken. Jag tror dessutom att jag har nagon liten cell som fattas nagonstans i skallpartiet mitt. JAg har forsokt och forsokt att lagga upp bilder har pa bloggen istallet, men ne jag fattar inte hur man gor. HAha far val forsoka en gang till da. I can do this. Iaf sa var det bajs att jag glomde nallen min. Hm, jaja. Det var askul. Alskar man att posa sa blir det ju bara annu battre. Jag hade iaf skitkul. Fast jag var dodstrott. Gick och la mig direkt efter lunch vid fyra och vaknade upp vid 9. Hoppas Fannssan kan sova inatt da. Ehm, jo det kan jag nog. Ogonen ar hissade halvvags fortfarande sa det ska nog inte bli nagra problem.

Saaa, igarkvall. St Paddys fortsattnign blir det da. Jag sa att det var skitkul pa paraden va?! Japp. Vara kara hostforaldrar partade dagen lang med kompisar och typer som bara gar forbi och vill joina. Haha overallt hade folk fester med massa folk och det var bara att knata in och joina hur och nar man ville. Iaf sa tankte vi att vi skulle forsoka komma in pa Em Street pa Greenville partygatan. Tycker anda att varje helg skulle vara St paddys. Alla var hur glada som helst och sa himla friendly. Eller bara valdigt jaa friendly. Vi fick med oss ett gang aningen berusade grabbs pa 25 som ocksa skulle till Em street. Haha. Hur gulliga som helst men nar Daniel ringde och sa att vi var tvugna att komma till den har "ascoola festen" sa var vi ju ba tvugna att lamna dom och ta av med oss sjalva...och JT. Nar vi val kom dit i narheten sa far han reda pa att hans ex ar dar. VArldens brak blev det... eller a hon skrek nog mest for sig sjalv. Hm.. JT gull bara stog och kollade. Fick jattedaligt samvete att jag tagit med honom dit, men men Hon drog och jag tror att det mesta blev bra igen iaf. Kul att hon fran borjan vi sags har varit jatteavundsjuk pa the two foreigners. "if you ever do anything with any of the foreigners Ill hate you forever". HArlig tjej! Mmm asmysig. Sa nar vi korde upp vid huset och hon sag oss gick hennes uttryck fran glad brutta till svartogd dracula. Nastan sa att man sag huggtanderna dar mellan gaddarna. Ehm "hey T". Haha det ar lite ironsikt anda. HOn ar valdigt falsk och har alltid varit asgullig mot bade mig och vanessa, meeen tydligen sa gillar hon oss inte sadar JATTEjattemycket. Nog annu mindre nu. Meeen vad gor det?! Iaf sa chillade vi lite dar for att dra vidare med Ian och Carr till en annan fest som bara var skittrakig. Vad som gjorde den till en frojd var manniskorna dar. Vi kunde bara sta dar och kolla pa hur folk drack och klangde pa varandra. Haha vara fem munnar och hakor for ner sa fort vi stampade in och stannade nog dar i ett par timmar. (Hakorna alltsa.) HAHA det basta var nar en snubbe kommer fram till Ian och bah: "So man, what o you need? Sth to drink or a hot chick?" Ian svarar tillbaka att han kor och inte vill dricka och att han har flickvan. HAHAHA snubben "Oh my god man, i really like ur respect for ur girlfriend. Thats an honor man!". HAHA sa japp bra gjort Ian, du kunde halla tassarna borta. Haha it freaking cracked me up.
  
Borjar bli ont om klader har hemma forresten om nagon vill veta. Blir nog en svang till Northpark imorgon.


Puuss

vet ni?

Tja igen. Var bara tvungen att beratta. I torsdags sa bestamde jag och Andrew pa Science lektionen att jag och antagligen V ocksa skulle folja med honom pa fredagmorgonen till South carolina over lovet. Jag var helt sjukt taggad och urglad att fa aka dit. Tankte att jag sakert kan overtala Ashlee om att vi far aka. (hade iafs en liten rost langt bak i skallen som sa att hon skulle saga nej). Han har nycklar till tre beachhouses och en lagenhet. South carolinas strander ar som ni kanske vet nagra av varldens vackraste, aaah. Han bodde dar och har alla sina kompisar dar sa vi skulle parta varje dag, bo i beachhuset och bara ha arldens basta lov. Tankte att Ashlee kunde ringt mamms eller papps om hon kande att hon har ansvaret och inte vill att det ska handa nagot. men vi hade planerat sa bra och jag var sa glad. Sa nar vi kom hem efter rehearsal och jag sprnag in helt jatteglad till A i koke och ba:"ok, lets talk" sa fick jag bara ett "visst vi kan prata om det men det kommer anda bli ett NEJ". Det var inte det att jag blev sur for att hon sa nej. jAg kande lite pa mig att hon skulle saga nej, dagen innan vi skulle akt och med nagon som hon inte ar jattean vid. Vad jag lackade pa och som fick mig att freaka out var att hon inte sa det med omtanke eller vad man ska saga. Det var bara ett v"vad du an sager sa ar det nej" inte "jag ar verkligen jatteledsen Fanny men jag kan bara inte lata er tva aka ivag, forlat men du maste forsta mig ocksa". Det skulle vart en helt annan sak om hon hade sagt det pa det sattet. Jag tappade iaf helt hakan och forsokte overtala henne med lite daliga forsok som bara cuttades av. Sa till slut sa fick hon ett himla surt "GOD WHATEVER" fran mig. Inget skrik saklart men jag var pissed. Gick darifran in pa rummet. Trodde det skulle bli bra eller iaf att jag skulle lugna ner mig meeen inte...tararna bara kom och jag blev sa javla sur. Drog pa mig klader och nastan sprang ut. Gick och gick och gick tills jag blev for kall, ahha da gick jag tillbaka in pa tvattstallet och la mig dar och bara var. Tror grejjen ar att jag inte far ur mig alla negativa kanslor som jag gar och plusar pa mig. Det har var bara vad som fick min lilla bagare att rinna ur. VAd jag ocksa just nu ar skit sur pa ar: Okej sa forra helgen innan vi akte till ranchen, sa kom Bill gulle over till oss med brod. Han hade vart och kopt morkt brod som han vet att jag gillar sa hade han iaf skrivit pa pasen "till fanny och Vanessa". Nar vi kom hem fran ranchen var det borta och vi kunde inte hitta det. Sa i onsdags nar vi verkligen kande for det dar morka brodet sa fragade jag henne vart det var. Fick tillbaka att det ar borta och att det nu ligger i hennes mage. Jag blev sa javla sur, sorry. Det var for fan vart brod som VI fick och hon t.o.m visade oss "titta vad gulligt Bill har skrivit till er tva", sa kakar hon upp hela skiten. Men sjalklart sa sa jag inget. Det ar en av tusen andrra grejer som jag just nu ar sur pa de tva for. Men jag visar inte nagontign saklart. Skulle bara vilja beeratta for dom alla saker och forsoka att inte fa det att lata som kritik utan som..aej jag vet inte. Det ar mycket att vara lite lack pa just nu iaf. Dar med basta.

Nu kom hela ganget pa typ tio pers (ungdomar slash gamlingar) hem och partar vidare. kanske vill de ha datan och spela deras kassa musik. Kanske,,
okej
puss

St. Patricks

Heej. St Patricks idag och vi har varit nere pa stora Greenvillegatan dar hela paraden var. Avstangd gata och fullproppat med folk hela vagen, hundratals bilar, batar, lastibilar och annat som gar genom Dallas i paraden. Alla ar astaggade, skitcoola, slanger miljarders av halsband, godis och annat, allting gront (irland jooh). Jag var astaggad och stallde mig dar och skrek med alla andra ocksa. Sa jakla kul. Onskar vi firade St patricks i Sveariket ocksa. Egentligen ar det nog bara amerikanernas bortforklaring for att fa dricka annu mer an de redan gor, genom att infora Irlandarnas egna dag. Inte sa jattemanga irlandare har i Dallas tror jag meeen. Jag hade iaf jattekul och paraden hade garna kunnat vara langre. Traffade ascoolt folk som bara var asskona. Geleshotts och limeol, haha, mm. Sen efter paraden motte vi upp med Meredith och Marcus och stack och kakade, mumma. Som vanligt blir jag for matt har borta i landet dar allt gar upp i vikt vare sig du vill eller inte. Vanligast ar val att man inte vill, men det gar liksom inte att gora nagot at kanns det som. Amerika Amerika. St Paddys day haller iallafall pa hela dagen. En enda lang fest alltsa. Just nu ar jag och Vanessa hemma och chillar lite. Jag fastnar som vanligt vid youtube och har suttit har ett tag nu. Om nagon vill se nagot roligt sa kolla upp saturday night live-"dick in a box". Jag dor varje gang. Forresten sa ar veckans basta lat "diva" med Beyonce, enligt mig saklart. Jag ar nog den enda fran Nackatrakterna som tycker det, meneee. Ja!

Igar var en laaang dag. Vi hade bara tre lektioner och kollade bara pa filmer i allihopa. Sen efter tredje sa hade vi Choir men kakade fried chicken och cookies istallet. Amme fattar ni...det gar liksom inte att undvika. Iaf. Sa rehearsalade vi lite grann och sen akte allihopa till en annan skola for att tavla. haha. Japp en choir competition. Jag vet att det later sa himla nordigt med kor liksom, men det ar faktiskt askul och vi ar typ 60 pers, halften halften. japp det gick iaf bra tror jag. HAHA, sa mitt emellan tva av vara latar HAHA igen, sa (man ska ju vara knapptysst och inte rora sig ett dug) rakar Vanessa trampa med klacken i ett litet hal i scentrappan sa hon snubblar till och liksom ramlar bakat. HAHAH, sa drar hon med sig mig i fallet. Ingen av oss ramlade helt men jag dog. HAHA!

Pa kvallen akte vi med Xavier och JT till nagon snubbe. Trevligt och kul. Av manniskorna vi annars hanger med har i Dallas sa skulle nog manniskorna klassas som "white trash", wtf. Jag gillde dom iaf och de var asgulliga. Punkt.

1. Chris brown ar fortfarande helt sjukt gorgeous aven om han misshandlade R.
2. Jag vill att det ska bli varmt igen och att det ska sluta regna nu!
3. VIll bli helt utvilad!
4. Vill vara 21 har sa jag kan hanga i barer och clubs!
5. Jag vill att A och D ska kopa battre och mer mat till oss!
6. Att Vanessa ska bli glad igen, nu!(igar kvall madde hon piss)
7. Att jag hade kunnat folja med Andrew till South Carolina
8. ATt det ska bli den 31 mars
9. Vill aka och shoppa
10. Vill traffa JT nu!

puss



Im a sleepwalker?!

Hej korvar. Just nu kande jag sa mycekt for ett samtal fran min mams. Ville hora hennes rost. Meen nee. Tankte att jag ar ju anda himla bra pa det har med att lasa andras tankar. Eller iaf tanka pa nagot samtidigt som folk. Sa trodde jag att hon kanske kanske skulle vakna upp och ba: "maste ringa dottra mi". Meen ne. Jaja. Kom hem for ett tag sen. Det sporegnar ute sa min springtur maste vanta helt enkelt. Det har bokstavligen hallt ner i dag. Det gar fran 30 grader till 15. Texas texas. Behovdes iafs. Skont med lite mys pys med te och film. inte for att vi har sa manga filmer har men anda. Filmerna vi har har vi kollat pa ett antal ganger, annars lanar vi men eftersom Ashlee och D inte vill betala for hyrfilmerna sa blir det lite mer sallan. Sen ar vi ju inte de basta pa att valja filmer heller. Fast vi lar oss. Om vi valjer tre skrackisar sa maste ju i varje fall en av dem vara nagot att kolla pa?! Pa tal om filmer, jag tror jag har fatt lite av en san dar Marilyn Monroe mani som manga manniskor har. Men NEj jag ska inte borja samla grejor precis, men jag har kollat pa lite filmer med henne. Hon ar ju/var ju sa sot den lilla snartan. (klockan ar 4.44, nagon tanker pa mig). Synd att hon inte fick ungen hon skulle ha. Da kanske hon fortfarande skulle levt. "some like it hot" och "gentlemen prefer blondes" ar grymma filmer som borde ses. Ska jag saga som inte ens sett Gudfadern. Eller Scarface. men det har inte David heller sa vi ska kolla tillsammans.

Nu till rubriken: I natt vaknade jag upp av att sporegnet, askan och alla tusen blixtrar kandes liite lite for nara inpa mig dar i sangen. Oppnar ogonen och ytterdorren till vart rum ar vidoppen. Somnig som jag var sa tankte jag att det maste ju ha varit Vanessa som oppnat under natten for att hon blev for varm eller nagot (inte for att hon nagonsin skulle oppnat dorren men jag tankte ju inte klart), sa jag lat den vara oppen och forsokte somna om. Frusen som en istapp lag jag dar och skakade, valrdens basta rumskamrat som vill val. Det enda felet var att det inte fanns nagon rumskamrat att vara snall mot. Vanessa lag ocksa dar uppe och fros men hon sa inget. Iaf efter dryga halvtimmen sa gick jag iaf upp och stangde dorren. I morrse undrade jag ju varfor hon oppnade "I just wondered the same". Saaaaa antingen sa oppnade nagon annan (vill inte tanka pa), eller sa har nagon gatt i somnen. Eftersom hon ligger overst och jag ar ratt lattvakt sa borde jag hort om tosen druttat ner saa, det maste alltsa ha varit jag. Hm. What?! Kan man behandla somngang med nagot tro? Inte vill jag oppna dorrar sa dar hur som helst. Okej att Dallas ar coolt, men att ha oppen dorr mitt i natten kanske inte ar sadar jattecoolt. Sa, any Ideas nagon?

Igarkvall akte vi och at pa en mongolisk resturang. Mmm stort gott. Samlade pa oss massa mat och sen sa stir friar dom skiten och det blir Mmm sa gott.

Mr. Moron ar en skit! Jag ar brun! Vanessa ar liten och har vita tander! Dallas ar blott!

Tja!

Tisdag!

Kom precis hem fran skolan. Fick skjuts av underbara Gina som vanligt. Satt i bilen och svor at Mr. Moran vilket javela ursakta spraket men FUCKING DICKWHOLE. Under yearbook sa gar vanessa snallt fram till honom och ber om att fa jobb att gora for lektionen. Sa borjar han "Vanessa ar du ens i narheten av en dresscode right now?" Vanessa:"Men jag kom in i morrse, sa spelar det sa stor roll?" Hon hade woodrow trojan med sig men inte pa sig just da. Han den fula javla cpkorven vinkar med fingret oc bah"Okej, lets go and see what they say about it". Sa Vanessa fick ga till ISS, typ skamvran, hela dagen. Dar de inte gor ett skit. Bara sitter och stirrar eller sover. VAd ar det for punishment? Fy fan for honom. Sa sjalvklart borjar ju jag: Du har val annat att tanka pa, varfor bryr du dig ens? Hon hade trojan med sig. Vill du ha folk dit eller? Ta hand om det du ska istallet." Jag var sa javla sur, kandes som att jag skulle brinna upp. Ha ar sa javla ful, sa javla patetisk, sa javla ful, och sa javla lojlig och ful sa det ar inte sant. Jag vet att det ar svart att forestalla sig men han ar sa FUL och sa javla acklig. Sen har han mage i slutet av lektionen att blinka at mig samtidigt som han undrar hur det gar. FUCK YOOOOU. "Im sorry i had to take away ur sis F, blink". WHAT THE FUCK IS WRONG WITH U?

Iaf. Jag ska kopa gronsakschips ikvall. Cant wait :). Hoppar consert choir rehearsal.

Puuuusss 

Cowgirl?

Japp nu nar jag har kommit hem ifran det dar underbara stallet sa kanner jag mig verkligen som en riktig Texan. Vi kom dit till ranchen vid middagstid och fyra hundar och mormor och morbror sprang ut och sa hej. Stallet ligger ungefar 2 timmar harifran Dallas. Hans familj ar sa mysig och de marktes verkligen att de ville ha oss dar. "nemen guuud bara sitt ner och ta deet lugnt ni tva flickor, pojkarna fixar". Victor foljde med ocksa. De ar sa sota pojkarna. Men japp de ar verkligen POJKAR. Deras tank ar val som en 15aring tycker jag nog. Haha men det ar kul att se och jamfora. VI kakade BBQ och massa annat gott och hade lagerelden igang hela natten. Aven fast det var runt 25-30 hela tiden. Mys.

Idag har vi bara chillat. Vi har varit ute i solen hela dagen och japp lite solsting har jag nog. Vatten vatten vatten. Men vad skont. Det var ju varmen jag ville till och japp har ar den. :). Vi tog golfbilen och cruisade runt pa hela deras mark och akte ner till floden och bara var och hade deet trevligt. Sa mysigt har det varit och jag forstar verkligen vad folk alskar med rancher. Det later sa countryaktigt sakert nar jag forklarar men det ar bara sa harligt. Hur mycket mark som helst och bara oppet landskap hur langt som helst man kan se. Solen lyser, och man har kompisarna, hunden, hatten och bara njuter.

Andra gangen vi cruisade runt sa badade vi. Hm. Inte precis det fraschaste vattnet jag sett meeeeen. Ne, jag var saker pa att det kryllade av krokodiler och ormar. Aven fast Daniel ransade botten med hander och fotter lange innan jag gick i. Naej de var dar nagonstans under ytan. Im totally sure :). Och att blodiglarna inte sog sig fast over hela mig var bara reeen tur. Meeen som sagt det var kul. OCH jag ar brun. Brun brun och brun, vilket kanns himla bra. :)

Allt det innan plus en frukost, en lunch, tre duschar, nagra kycklingar och massa massa spindlar senare sa var vi pavag hem igen. Och nu hemma. :). Vi aker med dit snart igen har de lovat. Vi (jag och v) har kommit fram till att Gina vill ha en dotter och att det ar darfor hon alskar att ta hand om oss. Mm. bra det. Vi far se vart hon tar med oss. De har dinosaurieparker inte langt darifran som hon vill visa oss... saaaaaaaa IM UP FOR IT.

Nu ar jag trottare an trottast och kanner mitt ansikte som en enda stor oken. Att hudn kanns for liten for size mitt huvud....
iaf jag hade en kul helg :)

hoppas ni mar bra mina vanner....
Ses snart
PUUUSSS

Ursakta

Sorry sorry for ur dalig uppdatering. Jag har en valdigt bra forklaring :). Hur langt efter ar jag nu forresten? Snart tva veckor sen sista inlagget tror jag nog. Usch och fy. Iaf. Forrforra helgen sa bestamde vi ju med Ash att vi skulle ha en helg med bara henne. Inga kompisar och inget partajande. Helt lugnt tyckte vi tva som bara tyckte det skulle vara mysigt att bara ta det lugnt och gora hemma sysslor. MEN hon tyckte ocksa att vi skulle vara utan internet over den helgen. Nej forresten forra helgen var det. Och deeeet, var uppenbarligen lite svarare tyckte vi. Eller vi sa ja forst men sen pa fredagen innan mavericks matchen sa gick vi in iaf. Hm, det tydkte hon inte om. Sa hon forlangde internetforbudet over den har helgen ocksa. Hm. Fy fan. Men men. Nu ar det lugnt iaf. Hon var inte alls sur. Bara att vi hade sagt att vi skulle vara utan det sa gar vi in anda. Lite daligt av oss men nu ar det inte mer med det. SA, vart var jag. Vad har hant den har veckan. Berattade jag om Mavericksmatchen forra fredagen??? Marcus och Mer kom och hamtade oss och de ar ju sa underbara. Man saknar dem sa himla mycket nar man inte sett dom pa langa. Och vi har ALLTID sa himla kul med dom. Och dom har kul med oss :). Iaf var det en grym match. De sista 2.7 sekunderna av matchen sa stog det 95 95 till bade mavs och oklahoma. GAH sa forlangning pa den och mavs vann med 104 mot 101. Grym match.

I mandags dansade vi, kul kul och vi hade bestamt med ash att hon ska ga med oss ocksa nagon gang da den veckan. Men hon ar ju sa rolig. Hon sager alltid att hon VILL trana och att hon VILL vara sa nyttig. Hon tror att hon ar sa jatte halsosam. Snytterah, hon ar sa sot. Men nar det val kommer till kritan sa ar hon inte sa jattenyttig och hon vill garna inte trana heller. Haha som den gangen for nagra manader sedan nar hon betalat 70 dollar for att vara med i en springtavling. Hon tranade tva ganger innan det och sen nar det val kom till den dagen sa HOST HOST, sa blev hon ju sjalvklart sjuk. (bullshit) men :). Iaf vad ville jag med det? Aa juste att hon inte foljde med oss och dansade. och hon kunde inte heller ta oss dit da pa torsdagen da vi sa. Hon skulle ut och ha middag. Men hon fick sa daligt samvete sa jag och V fick money for att kaka ute anda sa det gjorde inte sa mycket. Saa efter choir rehersal sa stack vi plus Ally till Thai Thai. En ja uppenbarligen Thailandsk resturang och kakade upp oss for ca fem och en halv dag. Mmm.. sen hem till henne och kolla pa pineapple express. GAH james francoooooo. Grym film som bara maste ses. Inget for mamma och inget for pappa. men ni andra go ahead :).

Nu i fredags sa blev det jag, V (NAHEEEE) Jessica och Ally som cruisade runt stan och mot en hookabar med lite annat folk. Trevligt och vi fyra har sa kul :). Sen till Taylor och trakigt chill. Hm. Jag var dod morgonen darpa. Igar alltsa. I onsdags sa fragade Daniels mamma om vi ville folja med till deras ranch i helgen. Hon ar sa underbar den manniskan och hon tar sa bra hand om oss. Som en liten extra mamma som tar med oss och koper glass och fika haha. Sa mysig. Gina. Iaf saaaa hon pratade med daniel (haha kul att hon frgar innan vi ens pratat med honom) och familjen och klart var det. I gar kom hon och hamtade oss vid tva sa foljde vi med henne till daniels baseboll match. Kul att se. Forsta gangen juuu. Inte sa jattesvart nar man spelat brannboll hela livet. Haha. Men hujeda mig vad de grabbarna kastar langt. Och nagra harda bollar blev det som kraschade nagras nackar och smalben. USCH. Sen bar det ivag med familjen till ranchen.............

RSS 2.0