Blaaa!

Onodiga dagar det har. Vi gar till skolan klockan tva for de tva sista lektionerna men gor ingenting. At least we get out of the house. Men kanns lite onodigt nar vi bara sitter och vantar pa att klockan ska ringa. Har inte matt sadar jattebra de senaste dagarna sen helgen. Kannt mig slo oc a lite krasslig. Och jag ar ju aldrig krasslig. Haha men jag gick till syrran idag i skolan med hopp om att det ar svininfluensan. De stanger skolan om EN unge har den. De har redan stangt alla skolor i Forth Worth till den 8onde och jag hoppas hoppas att nagon har i DISD har det. Aaa det var inte jag iaf. Kom in dar a ba: Hii, Ehm i think i have the swine flue". haha. Hon skrattade lite at mig, med mig och pekade pa en note med skillnaderna pa the flue och en vanlig cold. Ja stamde inte in pa den varre. Men hon did say att min hals ser hemsk ut. Far se vad det blir av....

Prom pa lordag, var prom. Ska bli nagot roligare an i lordags. VI ska pa efterfest till Graces lakehouse som ligger typ dryga timmen bort sa vi maste ta vanar dt och faderullan. Ska ga med Josh jiiiii. Han ar sa sot. Maste bara saga till Austn att han inte kan ga. (usch jag ar sa hemskt elak). Japp, for nu tror han att jag tar honom till prom. Meeeen jag har ju andra planer och vill inte ga runt och slapa pa honom dar nar han inte kanner nagon. Aven om han gjorde det med mig. Hans val ju. Iaf sa har jag inte sagt det till honom an :S.. Drar mig lite for det. Funderar pa att bara lata det vara och inte ens saga nagot. Men da ar haken att jag verkligen inte kan traffa honom nagon mer gang har i usa. Da har jag embaressed mig sjalv enough for honom utan att behova fa det bekraftat ocksa hahaha. Josh ar supergullig och lite roligare an Doktor Austin. Mm mycket roligare att ga med flera ocksa juuuu.

puusss

Svin influensan?

Okej sa det gar en epidemi har i staterna. Svinsjukan? I mexico har den haft typ 80% death rate. Ingen i new york har dott som tur ar. Inte sa stor risk, men det ar faktiskt tre offer i Dallas. Im scared. Jag ar aldrig sjuk kan jag borja med att saga. HAnder typ en gang var tredje ar att jag blir sjuk sjuk. Att stanna hemam fran skolan och SKYLLA pa att man inte kanner sig bra, ne det raknas inte. Iaf sa kanner jag mig pa riktigt sjuk just nu. Vet inte varfor. HAde svart att somna igar kvall  for min hals var helt kaputt. HAr varit hangig i skolan idag och det kanns som om min rost ar pavag att forsvinna. Ont gor det ocksa. Oj oj oj. Stackars mig. Tur iaf att vi inte har skola forens tva nu hela veckan. Bara tva lektioner. Pju.

Just nu ar varldens jobbigaste manniskor har over ocksa. Ne inte varldens. Sorry att jag jamt overdriver. Men den ena har varldens ljusaste rost som skar in i den sjukes oron. Den andra som jag tror ar hennes date. (hon har namligen varit helt panikslagen och helt desperat for en pojkvan nu sen jag traffade henne forsta gangen). Han ar tyst som en koalabjorn och ser ut som en paskhare. Jag tankte inte vara den forsta att saga hej, och han tittade inte ens pa mig, saaa skit it da. NERD.

Slocknade direkt efter skolan och kande mig tom. samre efter att jag vaknat upp.

Fick en klapp nu av A precis. Hon har inte kannt sig sa bra heller. (ush nu gor det ont i oronen ocksa). Hon har ocksa en blogg som nog inte ar meningen att vi ska lasa meeen tanaringar som vi ar och nyfikna som fa sa maste vi ju bara. Ibland skriver hon ju om oss. (hon har en annan blogg dar hon skriver mer detaljerat ocksa men f*** vi har inte hittat den an). Iaf sa mar hon inte bra just nu. Hon ar ledsen och jag tror lite seriost deprimerad. Hon dricker otroligt mycket. Sjalvklart inte mer an D som jag tror ar full varenda dag. Honom orkar jag inte ens bry  mig om. men A ar jag lite orolig for. Tur att de aker till Amsterdam imorgon. Far tid for bara sig sjalva. Inget jobb och bara njuta.

Aja tjada.

Prom!

Jag skrev faktiskt ett himla inlagg igar om hela promen i lordags meen som tydligen inte publicerades. Iaf sa var det ratt trevligt. Jag var lite nervos innan eftersom jag knappt kande nagon men det blev bra. Trevligt och fancy. Synd bara att vi var locked in i lokalen fran 8 till 11, for att ingen skulle kunna springa ut och roka pa under sjalva promen. Lite segt att sitta och vanta. Segt ocksa att dansa i langklanning. men vi fick ett par fina bilder. Jag avr sa himla trott pa morgonen och innan sjalva alltet och jag kande inte riktigt for att ga pa varsta fanciga middagen. Men jag tog i tu med elandet och det blev ratt bra till slut. Tog sega Fanny tre timmar att gora mig iordning. Var helt slut. Men det blev som sagt bra. Austin kom och hamtade och vi stack forst till hans kompis Kyle med massa manniskor och massa foraldrar. Massa halsandes pa och massa komplimanger. Gulliga och sa stolta foraldrar. Massa god plockmat som jag nojde mig att titta pa. Det sag gott ut iaf. Var ju tvungen att halla mig till middagen pa sjalva dansen. Efter ett antal hundratals bilder senare stack vi till dansen. Trevligt trevligt och god mat. Lite langtrakigt som sagt med tre timmars av vantande tills efterfesten. Men vi elva sa typ sprang vi ut allihopa. Alla var astaggade och det skulle bli sa himla bra allting. Meeeen Efter en timme dar sa kom Ally och plockade upp mig. Hon och Vanessa skulle egentligen stannat men hon hade fatt en curfew vid halv ett och mitt partyhumor var redan dodat sa jag foljde med hem till henne. Krossade nog Austin som som ut att borja grina nar jag sa att jag had to go. Meen, det var anda lite halv awkward eftersom jag inte kande nagon sa bra. Kande mig lite som en fisk pa torra land. Som Ariel nar hon precis blivit manniska ni vet?!

Min prom ar nasta lordag, nu pa lordag. Ska bli kul. Men langtar mer till efterfsten. I Graces lakehouse typ drygt en timma harifran sa alla har hyrt vanar som tar oss ut dit. jiiii

puss

Trott!

Kunde inte somna om. Det borjade sporegna inatt och blixtstormarna har i Dallas ch Texas ar inte att leka med. Kanske tre blixtar i sekunden. Lite drygt efter ett tag. Hade verkligen behovt lite mer somn nu natt men ne. Har jatteont i halsen. Vet inte riktigt varfor men jag hade svart att somna ocksa for den ar sa skrovlig. Nu ar klockan sju och jag bestamde mig for att ga upp for en halvtimme sen, hm, efter att ha legat vaken ett tag. Kanns som om jag tappat lite somn nu under den har helgen. Nu i fredags blev det ju inte jattemycket heller. DAniel hade ju b-day partaj som blev kul men sent. Igar kvall stack vi ut med honom, Victor och Sam och bowlade. Jattetrevligt hade vi det. Synd bara att vi betalde for fem games nar man ar helt slut efter tva. Den tredje var val ocksa okej. Men vi hade kul.

TAKS week. Test veckan som jag nu alskar. Seniors behover inte ta testen, som haller pa fran tisdag till fredag, och kan darfor komma till skolan vid 2 varje dag. LYCKA. Ah jag ar sa glad. Men idag ar det vanlig dag forst.

Pa tisdag aer Ash och DAve till Amsterdam. Eftersom vi blev grounded da den dar forsta gangen sa bestamde de sig for att vi skulle fa bo hos Mer och MArcus. Passar mig jattebra. Ska bli kul. Sa vi ska val dit antingen ikvall efter dansen eller i morgon nagon gang. Hat sa kul i Amsterdam.

GUD vad det blixtrar.

Hade velat komma hem nu bara for en kvall. Pussat pa kompisarna lite och beratta hur mycket jag uppskattar dom.

puss

En kortis!

Ar himla trott just nu. Mina ogon ar halvoppna. Eller kanske halvstangda. Vad sager man egentligen. Ar det mer positivt om de ar halvoppna eller halvstangda? De sager ju att man ser saker pa ett mer positivt satt om man tex sager att ett glas ar halvfullt. I alla fall. Kom precis hem fran dansen. Dansade i mandags ocksa och fy vad roligt. Faktiskt himla kul. Ar som att komma nagon helt annanstans for en timme. Mm det ar bara en ynka timma. Lite halvtrisst men men. Sa den har veckan har varit himla trakig sager jag bara. Finns inte sa mycket mer att utveckla. HAr bara vantat in varje dag och vantat in helg och ocksa nar Carro kommer. Vilket iafs inte ar forens om drygt en manad. Hm. Segt. Meeen som de sager: den som vantar pa nagot gott vantar aldrig for lange. 
   I skolan idag var det fullt med polisbilar over allt. Vi satt pa tredje vaningen med basta utsikten och spanade in en man med varsta kameran. Han tog bilder pa massa elever nar de gick till och fran klasser. Max, en grabb i min ekonomi, gick fram och borjade skalla ut honom eller fraga ut honom. Han sa att han inte tar bilder pa nagot som han inte ar tillaten till. Iaf sa fortsatte han och ut kommer mr black. Tomten sjalv. Hana r sa sot med varldens skagg. Han sager till honom och inte mer med det. Sen nar black gatt in igen sa borjar mannen IGEN. Hahah MAx kastar upp telefonen och ringer polisen. PoliseRNA. Fler hade tydligen ringt och till stackars mannen kommer, innom tio minuter, fem plisbilar med sammanlagt tio poliser. HAha for en ynka grabb...med EN KAMERA. Det snackades om att han nog bara dokumenterade och holl koll pa vissa elever. De har varit fullt med inbrott i husen nast intill skolan och han bodde i ett av dem. Saaaa. antagligen var det inget mer med det och han var nog en snall kille. Men guuud vilket liv det var pa folk.
   Lordagen narmar sig. Herre gud, jag kanner ju knappt nagon i skolan som jag ska pa prom med Austin till. Jaja, det blir en experience deeet med. Var hos Jess idag och hamtade klanningen. Aaaah vad den ar fin. Lang och rod. Underbar. Man kanner sig som en prinsessa. Ni far se bilder efter.
   Har inte sett mycket av David och Ashlee de har senaste veckorna. De har partat, Ashlee har varit i Boston, nu senast i Austin. Och DAvid ar bara i baren och dricker kanns det som. Man ser honom aldrig. Jaja, vi far roa oss sjalva jag och lillan. Och det gor vi sa bra sa. Tycker sa himla mycket om henne. Vet inte vad jag skulle gora har utan henne. Antagligen bli deprimerad eller nagot. Men tur sa har vi sa himla kul. 
   I tisdags akte vi till North Park efter skolan. Shoppade saklart. Kanns som om det var ett tag sen sist. VAr ju tvungen att halla igen dar efter san diego, fast bara i nagra veckor. Aaaah vad jag alskar att shoppa. Det ar en san lyckokansla efterat nar man komemr hem med nytt. Nu blev det ett par nya skyhoga svarta sammetsklackar, ett par nya fina hoga shorts, en snygg topp, och en kofta. Jahooo.
   Aa imorrn are fredag igen. Som alltid kanns det som. Tur det. Daniels fodelsedag pa lordag sa det firas imorgon hos Taylors istallet. Ska bli kul.
   Det ar ett sant liv bland tjejerna i skolan. eller inte liv, snarare tvartom. men de ar sa roliga. Det ar alltid nagot som ar fel med nagon av tjejerna i "ganget", i "gangen". Ska bli skont att komma hem till vardagen, och riktiga vannerna. 

Nu maste jag sova. Puss vanner 

Annu en prom :)

Sa harom dagen sa fick Vanessa ett sms som jag inte fick lasa. Forst blev jag lite fundersam. Vi visar ju liksom allt for varandra. Hon borjade snacka om annat och forsokte byta samtalsamne hela tiden. Men Vanessa snalla sag. "Men jag kan inte saga det har nar alla hor". Meh horru vi ar helt ensamma". Haha. Sa sa hon att hon sager senare. Det blev senare och hon sa bara att jag skulle sluta fraga. Sa igar innan forestallningen sa kommer en tjej in och fragar efter mig och sager att det ar nagon grabb utanfor som vill att jag ska komma. AUSTIN :). En hur gullig kille som helst som gar pa Jeshuett all boy schoo.l. Sa kom han dar med blommor och ett jattesott kort med "Fanny, vill du bli min bal datum". Are inte ratt sott?! Sa han kom for att titta pa showen ocksa. Gullepojken. Inte for att jag kanner honom sa jattebra. HAr bara traffat honom nagra ganger men sjalvklart vill jag ga. Kommer inte kanna nagon iafs meeen. Jo kanske tre fyra stycken. haha. Sa deet var darfor som Vanessa och Jessica var helt ivriga med att jag skulle prova klanningar. Far se om jag kor pa samma klanning bada promerna.

Efter forestallningen stack vi hem en snabbis. Sen var det ett castparty for alla som ar med i musikalen, pa varldens nordigaste stalle. En spelhall dar manniskorna som brukar ga dit fortfarande satt och spelade sina world of warcrafts och grejer. Vi var dar i kanske fem minuter, inte ens. Sen drog vi tva plus Jessica ivag. Motte upp med lite bilar pa ett stalle. Och allting verkade bara bli jattetrakigt. Sa vi skulle sticka darifran ocksa. Sa kor bilarna fast i leran. Alla dessa stora feta truckar. Jessicas lilla smidiga fixade det och vi drog. Blev lite tjaffs men vi stack till Taylors och hade kul istallet. Jess sov har och nu haller vi pa och gora oss iordning igen for forestallning nummero fyra och den sista. Ska bli ratt skont att den ar over aven om det har varit kul. Ar glad att jag gjorde det. Har kommit mycket folk narmare.

Pusss

Forlat

Forresten sa laste jag igenom forra inlagget da jag var sa sur, i fredags. Jag var riktigt riktigt sur. Inte riktigt meningen att skriva alla de sakerna. Daligt samvete. Sa att ni vet.

Sack potatis?

Onsdag och om nagra timmar ar det dags for rehearsal IGEN. Vi har haft rep efter skolan pa kvallen nu i typ tva tre veckor. Nu sista veckan har det varit fran typ halv sex till hur sent som helst. Och vi gor typ ingenting jag och de andra dreamers, som ar varan character i pjasen. VI ar seriost med i typ en minut sammanlagt sa vi bara sitter hela tiden. Det ar en grym grym musikal och de som har huvudrollerna och sjunger later som om de inte gjort nagot annat. Sa himla duktiga. Smink, haruppsattningar och helt unika klader har vi allihopa. Kul om man hade varit med mer men det blir lite halvt langtrakigt nu. Iaf vad mer har vi gjort i veckan? Har hangt hos Ally mer eller mindre, atit och snaskat och sprungit omkring. Kollade pa typ en kvart av Twilight harom dagen. Var tvungen att stanga av da bilden inte alls var som den ska va pga Allys kassa kopia fran NY. Jag satt och log hela tiden iaf. Sa grym.

I lordags var allting som vanligt igen och vi hade myskvall med Ashlee, David och jeremy och spelade spel hela kvallen. Vi hade ju utegangsforbud saa. Men det var jattemysigt. Festen i fredags blev hemsokt av massa poliser anda sa vi missade tydligen ingenting. Jaho.

I sondags, pask, akte vi med Ally och hennes familj till kyrkan och lyssnade och klappade och manga manga grat nar bandet spelade massa jesus och guda sanger. Till och med JAG fick tarar i ogonen. Forsokte halla in eftersom jag inte alls riktigt hor hemma dar med alla jattekristna manniskor med "he is risen" signs pa tomterna. Men det var intressant. Snubben som snackade grat hela tiden. "Guuuuud, vi alskar dig sa". Ehm ja, jovisst. Efterat akte jag och David till grannie  med hela slakten och at MASSA lunch. Bbq och morotskaka och massa glass. Mmmm... Sen vidare hem och jag stack ivag med Andrew och cruisade runt i timmar. Forsokte hitta grejer till ett project vi gor meeen vi hittade massa andra grejer att gora istallet. Vi raceade runt i dallas och forsokte stila sa mycket som mojligt nar vi korde ifran alla andra bilar. Kul kul. han ar sa rolig den grabben. Tycker om.

Nu till sacken med potatis. Jag har helt lagt av med att trana :S. JAG?! Nee inte riktigt men jag har verkligen inte orkat nu sen jag kom hem fran cali. Okej att vi har haft musical hela tiden men nar jag kommer hem fran skolan har jag anda lite tid. Ar helt enkelt for lat. Snyfft. men Nu nasta vecka far det bli andra bullar. Da maste vi borja dansa igen. Fler ganger i veckan. maste maste och springa och ga. Aaa springa ar ju inte sa jattekul meeeen ga iaf. Kul for er att veta. Nee.

Prom om tva veckor. Vill ga med Andee, men han ar i San Diego. Hm.. Jag far val ga med Andrew da. Far se.

Puuusss

Pissed off!

Lordag morgon och jag kom precis hem fran en langis. Skont men jag ar trott. Trott i kroppen och trott i huvet. Men Som alltid ar det en av varldens underbaraste kanslor da man kommer innanfor dorren och later kroppen fa vila. Saknar sallskap dock.

Fy fan vilken natt...kvall. Jag var sa javla sur igar kvall sa det finns inte. Vi fick inte ga pa deras stora feta kalas och det gjorde mig sa himla pissed. Nar klockan borjade ticka och narma sig nio fick jag panik. Jag gick omkring har hemma och stonade och Jeremy som ar har fran New York (som vi alla alskar) undrar men hur ar laget. Hogt som tusan "Just nu suger allting Jeremy, vi missar ARETS fest". David horde saklart vilket lite var meningen. vid nio kom ash in och undrade om vi ville spela spel. "NOPE". Min frustration var nu halvvags. Vad som fick den att stiga annu mer var att vi inte kan varaa nagonstans annat an i vara rum. Det har javla huset ar sa litet att man inte ar ifred NAGNSTANS. De andra var i vardagsrummet och spelade spel och skriker. I datan spelas dunkande rock. I koket stinker det apa. Tro mig jag forsokte satta mig dar och lasa. Och missforsta mig ratt, jag alskar att dela rum med lillan. Men ibland vill man bara vara for sig sjalv. Jag behover verkligen det. Jag fick panik efter att bara sta rakt upp och ner i rummet och vanta. Vanta paa...att klockan skulle bli mer sa att jag kunde sova. Jag bokstavligen sprang ut, smallde igen dorren och gick en snabb snabb promenad i morkret. Nar jag typ en timme senare kom hem borjade folket stromma in. Ilskan var nu pa topp. De ger oss utegansforbud helgen da det ar varldens fest. De bjuder hem massa kompisar hit och spelar ashog musik och fragar inte ens om det ar okej. VAD FAN VILLE DE ATT VI SKULLE GORA??? Sjalvklart ar vi lacka. Sjalvklart vill vi inte ga ut dar och joina?!

Efter en lang lang dusch for att slippa hora dom var jag tvungen att prata med ash. Tog in henne pa vart rum och bara fragade vad hon tyckte att vi skulle gora nu? Eftersom klcokan ar halv tolv och vi verkligen itne kan sova med den ljudnivan, eftersom vi alla vet att vi ar lacka sa vill vi heller inte satta oss dar med dom  och latsas att allt ar bra. Det ar det VERKLIGEN INTE. Aa sjalvklart sa vann hon den rundan ocksa... De fortsatte. Och fortsatte. Och fortsatte. Jag fick inte en blund. Seriost sa skrek those bitches.

Vid halv fyra gick jag upp ut till David som stog och vinglade i koket (letade efter mer alkohol). "snalla snalla David sag kan ni vara lite tystare". "Eeeehm...Ssuuure, We'll tryy". TACK! Gick in i vardagsrummet till alla tio och slackte ytterljuset. Sa far jag av Ashlee "Oh honey, do we keep yall awake". "Yepp, You do..." Sa gick jag och la mig.... VAd de gjorde da. De flyttade alltihopa ut i koket men ingen skillnad pa ljudnivan. VAD FAN. Jag har inte fatt en blund inatt. Vid sex borjade ocksa nagons javla telefon ringa och ringde sakert 10 ganger. Det skaaaaar in ska ni veta...

I morrse nar jag vaknade vid 8 efter att sista ringsignalen vart sa kunde jag inte ligga dar langre. Ashlee och David var inte hemma... Bara Jeremy som ligger pa soffan (vilket han har gjort i tre natter nu). Det  ser ut som skit har och det stinker i koket.

En annan sak just nu. Nu skojar jag inte. Vi har INEGN mat. Ingen. Vad fan lever de pa manniskorna?

Japp som ni kanske marker ar jag stort lack...

Tanker att om inte Vanessa min plutt var har skulle jag ha bytt familj for lange lange sen.


Anledningen

Och nu varfor vi ar grounded, blivit ifrantagna nallarna, ar tvugna att stada kattladorna (vilket inte kommer handa) och ar tvugna att skriva en liten essay (vilket heller inte ar troligt).

Sista helgen i Californien sa traffade ju jag och lillan tva urpingar som vi bara hade sa himla kul med. De kom och hamtade oss och vi stack ut med dom. Vi har ingen curfew och har inte haft. men bara for att Ash och David ska leka att de bryr sig, framfor Lettie och Ron, sa sa de klockan ett. Bade jag och V kollade pa varandra och bada visste att det inte skulle handa. Vi skulle inte komma hem vid ett. Iaf sa smsade jag och fragade om vi fick stanna ute langre. halv tva fick vi till svars. Vi kom hem halv tre utan att ha berattat var vi var, vi svarade inte pa ungefar 15 calls OCH vi var i california. De var ganska sa rejalt helpissta pa oss och minen ashlee hade kunde verkligen ha dodat. Tur att den inte funkade pa oss just da. Sa fort vi gick ur fran hennes rum sa borjade vi asgarva. Bara for att det ar en sa konstig sitts. Vi ar i usa, i cali, we mess everything up och bla bla. Till det ska ocksa namnas att mitt har var dygnsurt. Dagen efter sa de att de da var riktigt nara att sanda oss home. Eller ashlee var. David lugnade henne och sa att de ocksa var ungdomar forr.

A det var det. Dagen efter var inte kul vill jag lova. Nu ar allt bra igen och vi har kommit pa att sanna har saker starker relationer. KUl att de mailade hem till foraldrarna och fragade vad for punishment hon ska ge. Hehe vill se vad mamma och pappa skrev. :).

Superfredag?

Eller inte mina vanner. Fy fan vad dagen har sugit. Har varit sjukt trott for jag var uppe till miidnatten igar. Och NEJ jag ar inte en nattmanniska egentligen. Jag gar ju vanligtvis och lagger mig vid senast elva, och da ar jag riktigt trott. Det ar pa gransen. Behover helst mina 9 timmar. Hm saaa a jag var trott. Sen sa igar kvall nar vi kom hem fran musical practice sa far vi "antligen" var punishment for vart miss miss misstag. Ska beratta var det var. Dommen forst. Sa det ar varldens storsta fest ikvall. Laura och Victoria fyller 18 pa lordag och har bjudit ungefar 10020 pers. GAH. Vi ar GRONUDED. VAd fan, vem uppfann skiten? A inte var det en svensk iaf. Ne sager jag och jag hoppas HAdes skrattar himla hogt sa att det nar gud. (han var ju tydligen inte pa var sida) Ne fy fan. Nar vi kom hem igarkvall vid halv elva trotta och lite halvslitna sa sitter Ash david och Jeremy fulla och glada som vanligt, som alltid, pa verandan och chillar. Fy fan till det med. Men da far jag tanka att en annan familj sakert skulle ha sant oss hem for flera manader sedan. Saaa med det ar det bra att vi bor med dessa. OCH de ar underbara manniskor. Deras livsstil SUGER dock. Hur fan kan man leva sa? Aa iaf jag alskar dom. Sa dommen ar att vi ar grounded ikvall och imorgon kvall. Sen sa sa de med halvoppna ogon att de vill ta ifran oss mobilerna fram tills pa sondag ocksa?! HALLAAA VAD FAN. INTE NOG MED DET sa sager de att VI nasta vecka (ar ash inte e hemma) ska cleana katttoaletterna. DROM FUCKERS. Ne inte fuckers. Men aldrig sager jag bara. De har fyra katterna ar inte katter ni vet som ar de renligaste av alla djur och som tvattar sig tva tredjedelar om dygnet. Ne de har ar daggmaskar. De rullar sig i smuts (inomhus ar himla smutsigt har med) och tvattar inte bort det. Ne aldrig att jag tvattar dem. De kan verkligen inte tvinga mig heller. (skulle de inte gora). Meeen a man kan ju tanka att det skulle vara nog dar meeeeen, sa sott sa sager de att vi ska med dom till ett museum imorgon. Aaa visst sager vi. A men da har de fatt for sig att vi ska valja ut en speciell grej och skriva ett papper till dem om just den saken, varfor vi valde och bla bla. GLOM DET OCKSA. Aldrig i hela mitt liv. A det var det. Sa dagen sog mer eller mindre.  Ska be pa mina bara knan att hon kan flytta, forlanga eller vad om helst for att vi far ga till festen ikvall :(.

SUCK ON THAT!

Iaf sa fick jag tre starbusts av MR Horan, nya mattelararen. Han ar himla weird men om han gillar dig sa ar han grym. Han gillar mig for att jag ar tjej, utbytesstudent och inte alltid har skoluniform pa mig :).

Har ar forresten anledningen till att vi var tvugna att byta mattelarare. Fran min favorit dessutom. Som jag bytte till just for att det var han...

http://www.dallascounty.org/jaillookup/defendant_detail.do?recno=de00de9b-159d-b656-faff-7638f34ba571&bookinNumber=09024886&bookinDate=1238610720000&dob=1980-11-08&lastName=SOLIS&firstName=JOSEPH&sex=Male&race=Hispanic


Underbart!

Hej sota! Ar hemma nu. Vad kan jag saga, den har veckan har varit helt underbar. Californien for hela slanten och jag alskar alskar alskar det. Ar valdigt ledsen att vara hemma iafs, men anda. VI har haft det sa underbart och det ar ju huvudsaken. Vill tillbaka dock, som alltid nar jag ar pa semester. Man lever lixom i en drom. Har kommer en liten resume' av veckan.

Tisdag- Vi sprang ut fran skolan och hem till Ally for att kaka lunch. Hoppade hem och packade det sista. Vi var sa jakla taggade. Mellanlandade i New Mexico och vidare till San Diego. Flog in over downtown och landade ja dar. Trotta men taggade. Hyrde bil och korde upp till LA. Stannade vid en In-n-out-burgers som bara finns i Cali och vidare. I tva natter stannade vi hos Josh och hans fru som var helt jattegulliga. Sag dom inte sa jattemycket men de var harliga people. Satte oss och sprakade med hemmagjorda Margaritas och gick och la oss. Inte sa mycket den forsta dagen.

Onsdag- Var tvugna att stalla klockan WTF. Men det ar ju plus tva timmar sa lungan. Vi borjade dagen med att aka till "the Gettys villa" och kollade pa antikgrejor pa museet. Underbart vader men kandes lite konstig att vara ivag pa semester. Var inte riktigt van. Fick en rundtur dar av en av Ashs polare. Faktiskt ratt intressant med antika grekiska saker och hur fint som helst. Vidare pa rundtur i LA. Inte sa mycket snack i bilen. Vet inte varfor men de ar sa roliga de dar tva, Ash och David, de pratar liksom inte. Klart de pratar men nio och en halv av tio minuter ar de knapptysta. men bara i bilen. haha. Iaf. Trodde faktiskt Hollywood skulle vara mer exclusivt an det var. Melrose ocksa for den delen dit me and shorty drog senare pa kvallen. Vi strosade runt pa Hollywood Boulevard och shoppade och levde loppan. Sprang omkring dar med lillan och lekte moviestars, haha. Sprackte hela budgeten for veckan och var pank efter forsta dagen. Kul. Ne faktiskt sa ar jag overlycklig. Fick vad jag ville ha och hann springa in pa ett HM ocksa (vi har ju inte det har). Hittade min baby! Ett par sjukt underbara klackar som jag sag for nagra veckor sen men som lag pa tusenlappen. Hittade ett Aldo (affaren) och de bara stog dar och los. Vi blev ett, jag och skon. De var pa rea och min storlek var den enda. GAH, Fate!

Onsdag- Fick sova lite mer den har dagen, gah, men var tvugna att fixa iordnign i huset forst. Sen ivag till Venice Beach och kora hela LA stilen vid vattnet. Forsta vi gjorde var att kopa en CDskiva var fran wannaberapparna som det ar hundratals av. Vi kopte ju sklart av de forsta. Hade ju ingen aning om att de skulle vara overallt och dra och slita i en. meeen ja. De ar inte de basta meen, what evs. Pa veice beach och den lilla walken dar langs alla standen och allt hittade vi fler gorgeous manniskor an vi gjort under hela var tid har i Dallas. WTF. Aa lycka iaf. Sprang pa stranden och tog massa bilder. Det var mitt i veckan och lite molnigt sa det var jattelite folk just pa stranden. Men det var helt underbart. Vi bara satt dar i en timme och lyssnade pa havet och njot. Otroligt harligt. Vet inte riktigt hur man kan beskriva det men det ar en san kansla. Tva minuter fran livliga skrikiga hollywood ar den har vackra vackra stranden. Vi hade middag med Josh och frugan pa en fancy asiatisk tapas resturang down town. Grymt gott och sen bar det av igen. ner till San Diego.

Torsdag- I San Diego bodde vi hos Lettie och Ron som ar Davids moster och hennes man. De bor i mitten av staden i ett underbart hus med underbar tradgard. Frukttrad, kollibris och palmer ar deras vardag. En stor balkong dar jag satt och at frulle och bara njot. VIlket liv. San Diego ar helt underbart. La var coolt men den har staden ar min favorit helt klart. Sa luhn och anda sa haftig. Hills och kullar och toppar overallt och man far lock overallt pga det. Det var underbart vader alla dagar. Den har dagen akte vi till the Zoo. Kanske dubbelt sa stort som Kolmarden. Inte riktigt men valdigt stort. En jatteharlig dag och ja ni vet ju hur ett zoo ar sa jag behover kanske inte forklara. Det sag helt och hallet ut som en djungel. OCH de hade pandor som jag inte sett forut. Val hemma i palatset igen sa grillade vi stekar och lyssnade pa Ron om vilka viner han foredrar. Han ar varldens vinprovare och ar professor i astronomi ocksa sa det blev en del om det ocksa. Han ar grym och ser ut som tomten. Kollade pa Farris Beulers day off och garvade hela filmen ut. En toppen film som ar vard att ses om och om igen. Grym film.

Fredag- Forsta dagen pa stranden. Men jag borjade med att ta en run och powerwalk runt om i staden. Upp och ner for alla superbranta backar och berg dar husen ar helt underbara (japp jag alskar staden). Kom hem och var helt superlycklig. Satte mig pa balkongen och at massa frukt och vantade pa att vi skulle pickpacka och dra mit stranden. Stannade en snabbis pa "little Italy". En marknad och kopte lite saker. Fick skjuts till Cornado beach(OMG) och lag dar resten av dagen. Den har stranden sager jag bara. OMG OMG. Helt otrolig. Hotellet ligger som ett palats pa stranden, sanden ar vit och man nastan ser Marilyn Monroes spoke springa omkring. Det ar sa fancy och fint. Helt underbart. Lag dar och at jordgubbar, ost och kex (japp jag ater ost now these days, kan ni tanka er?!). Traffade Andee pa stranden och bestamde att i skulle ses pa kvallen. Meeen Vi skulle ju upp till Rons Observatory oc kolla pa stjarnor. Sa vi akte nagon timme ivag fran staden och alla ljusen upp ungefar 200 meter over allt. Dar ligger hans kontor (ungefar). Fyra gigantiska teleskop uppe pa hogsta kullen dar det ar iskallt. Tur att vi hade femton dunjackor med oss. Jag hade fyra av allas jackor. Vi fick en runtur over hela stallet av ROn som var sa stolt och var dar fran 6 till tio tror jag. En himla lang tid tog det men det var okej. Det var ratt kul. Det mesta jag langtade efter under rundturen var middagen forstas meeen. Det var grymt coolt att kolla pa manen ocksa. Fatta hur rik han maste vara. Professor i astronomi liksom. Mm. Vi fick turas om att se pa manen, saturnus (coolast), en nebulosa och ett hav av stjarnor. En haftig upplevelse. Kall, men haftig. Saa vi kom hem vid elva och kade inte riktigt for att ga ut. En riktigt harlig dag.

Lordag- Akte till Fancy La Jolla med Ash och David bara den har gangen. Det ar har jag ska bo om inte pa Cornado on. Man maste nastan vara dar for att se hur vackert och fint det ar. Bilder gor inte riktigt rattvisa. Strosade runt dar och njot. Tittade pa de vilda salarna som kommer in och solar och gick lite i affarer. For att dra vidare till Cornado och stranden igen. Traffade Andee och Darnell dar och hade jattetrevligt. Vanessa brande baksidan dagen innan saaaa hon gav ifran sig lite lidande ljud da och da. Kom hem och hade varldens fridfullaste timmar. Jag var sa avslappnad sa jag vet inte vad. Dagen hade varit sa perfekt och den var bara halvvags. Solkysst och fardigduschad med ost och kex och vindruvor och ett glas vitt vin och harliga manniskor. Allt var sa bra. David grillade lax och ashlee gjorde nagon supergod grunka till, med underbar sallad och sas. Jag och lillan fixade sen iordning oss och vantade pa att pojkarna skulle plocka upp oss. Hade inte sett deras bil an, men nar de kom sa ja flog min haka helt och hallet till fossingarna. Japp jag var i San Diego. Ut kommer ocksa mr. perfect. Kanske inte riktigt men helt sjukt snygg iaf.

SOndag och vidade skriver jag senare. Maste fixa mig for musical practice. Det ar varje kvall nu framover fram tills nasta vecka torsdag. Fran sju till tio. :S> Hm kul. Kanske. Aja...

Puss

RSS 2.0