Ont i benen!

Hoppalong! Jag ar trott i benen.. har precis sprungit och powerwalkat i en timme med lite styrka och stretching :) skont.
Snart kommer ashlee och hamtar oss och vi ska antligen antligen fixa nagot telefontjosan som verkligen funkar. hitillt har jag bara kopt kontantkort vilket verkligen inte har funkat. Tar for mycket pengar och jag messar himla mycket har vilket ar lite dyrare. Sen konstar det ju att ta emot sms och samtal ocksa :S. Dum grej det dar. Men det ska fixas.
  Igar var vi pa en show, jag drar det lite fort, countrymusik som varade FOR lange jag va helt slut efter forbandet som var en timme typ. De var bra och mysiga och roliga latar, men ja FOR lange. Sen hade jag och V vart forsta gral ocksa vilket kanske gjorde det trakigare. Behover inte ga in pa detaljer, men det var onodigt iaf. Men vi blev bada helt stort irriterade pa varandra sa jag bara gick ifran henne. Men men. Efterkunde vi inte dra ut for jag ahde inga pengar pa nallen, Nay, michael och max hade utegangsforbud for kvallen innan (da de blev forsenade hem antagligen pga mig och v och alla andra som skulle bli hemskjutsade innan). Men nar vi kom hem var det fortfarande lite folk har fran Merediths kalas. Lite halvdragna men de hade haft kul. Det lag kanske 20 olika kareokeskivor utspridda pa golvet ocksa. Meredith ALKSAR kareoke. Inte varldens basta sangerska men hon alskar det :).
   Nu ska jag gora mig iordning det sista. Maste beratta om flytten ocksa sen men inte nu.
PEACE N LOVE


Kalas!

Hej manniskor. Har precis stadat fardigt huset. Det ar Merediths fodelsedag och sjalvklart vill vi hjalpa henne att fixa iordning. Kommer nog lite folk ikvall sen pa kalas. trevligt trevligt. Mitt rum blev lite renare och lite mer stadat trotts att damsugaren som ser ut som en grasklippare och later som en motorsag, sog. Vi hittar som vanligt en och annan kackerlacka ocksa. Dod sjalvklart eftersom de har ngt guft utanfor huset som de dor av NAR DE AR INNE. De a vidriga de ackliga satygen. 
   Igar! Igar vaknade jag med leende lappar. HELG. underbart. Tog en lang powerwalk pa var fula klumpiga maskin och forsokte som vanligt latsas som att miljon runt omkring mig andras, menee det ar ganska svart nar det anda man egentligen ser ar en bla vagg. Iaf sa akte vi till Northprak sen och var dar hela dagen. Kopte lite grejs pa forever 21. En himla overskattad affar faktiskt. Billigt och bra klader. Men den ar himla lik gina tricots klader. Man kan fynda men det mesta ar ja lite for gina tricotit. Nagra smasaker fran urban outfitters som for overigt ar mycket billigare har och ett par skor, eller sandaler som ar jatte jattefina.
    Nar ashlee skjutsade (SE SE SE ett t och kj) hem oss var det bara direkt pa med nya klader och fixa lite grann och ivag till matchen igen som var helt fullsmockad med woodrowelever och familjer. Cheerleaderna haller ju pa hela matchen lang men under halvlek sa ar det ju nastan extremt. iaf. I varje halvlek sa har de en viss speciell ramsa som de alltid kor. Helt plotsligt nar jag tanker pa ngt helt annat sa skriker de "HEY ANNIE ARE U READY" jag ska egentligen svara HELL YEAH men jag hade ingen aning sa jag bara stallde mig upp. Sen borjar de gora en cheer ifall jag vill ga pa homecoming with Darrie. Jag blev helt paff och ja manga tittade pa mig. Haha sen kastade de en godissmallkaramell som vanligt och jag fick ga ner och hamta den. Det var faktiskt helt otroligt gulligt. Sa ja jag ska pa homecoming med Darrie :).
   Efter akte vi till JTs dar det var lite folk, inte mycket med kanske 20. Trevligt men jag var helt jattetrott. Kom anda hem id typ halv 2. 
   Jaja. ett lite kortare inlagg... och jag ALSKAR att ni komenterar :) 

Massa pusssar ha en fortsatt bra helg

FREDAG

Hej gott folk! Horde av Andrea nyss att klockan ar runt fem. Hade for mig att hon skulle vara 6 men kanske inte. Ar det 7 eller 8 timmars tidsskillnad egentligen? Till Tyskland ar det sju. Jaja. FREDAg idag och hoppas alla har nagot kul att gora. Im excited iallafall. Har kommit pa att det finns ratt manga "battre" ord pa engelska an pa svenska. Som tex. excited. man kan saga det till allt och pa svenska maste man gora en hel mening "gud vad det kommer bli roligt..." eller ngt. Eller "awesome". Haha pa svenska blir det val "coolt eller "grymt eller ngt.
   Nar man har varit har ett tag sa lagger man marke till bade bra och daliga saker, ratt intressant faktiskt att se vilken himla stor skillnad det ar fran hemma. Nagra bra saker: Alla ar sa himla oppna och gastvanliga. Vem som helst kan liksom komma fram och prata med dig om vad som helst och ta dig med till liksom ut fran stan eller ja gud vet vad. MEN, manga ar valdigt falka, eller umgas intensivt med folk men snackar en massa skit om dom samtidigt med andra. Inte for att jag tror att sa manga snackar skit om mig eller vanessi, men man hor om andra. Synd. "han sa att hon tyckte sig hora att hon sa till henne att du inte gillade dom", ungefar sa kan det lata. Amerikaner har ingen koll pa miljon och har inga atervinningsstationer eller ngt. De har dock valdigt fina tander :).
   Har ar klockan tio over tio och jag vaknade for tva timmar sen ungefar, ni vet hur jag ar. Skulle sa garna vilja att maskinen stod i mitt rum sa jag kunde ta mig en springur, vanessa sover ju som en stock. 
   Igar var vi ju och passade barn. Eller Patrick, 4, grova talsvarigheter, tva stora egna rum med en fet tv i det ena, eget badrum osv. Det gick bra, han somnade vid 8 och vi slocknade vid 9 till 12 da paronen kom hem. Lyckades kana ihp 30 dollar var iaf. Jippi. Och vi ska till NPark idag sa det passade bra bra. Senare ikvall ska vi pa match och sen ar det fest hos Kamare.
   Just det, Cheerleading. Vi har sprungit fram och tillbaka i skolan i manga dagar for att se om cocherna andrat sig, vilket de inte har. Anledningen till att vi inte kan vara med i laget ar att det skulle bli sa orattvist for de som inte kom in forra aret om vi helt plotsligt kom med. Inte for att jag fattar varfor eftersom vi inte ens var har da men sa ar tydligen reglerna. Vi far trana med dom vilket vi gjorde tva ganger den har veckan. Velken traning ! Vi sprang fem varv runt fotbollsplanen och sen strechade vi lite och gjorde lite ovningar. inte riktigt vad jag ville. Sen sa far vi ju inte showa sa NEJ jag vill inte vara med. Jag har daremot lamnat in papper till tryouts for palmsquad teamet. Ett "dansteam" som showar i halvlek och pa peprallyt. Derrie tyckte dock inte riktigt att det passade mig. Han tyckte inte jag var tillrackligt "ghetto" for att vara med och tyckte jag skulle ata upp mig lite mer for att fa mer booty (?). Det ar med andra ord mest "ghettokids" som ar med. Men jag ska iaf se hur det ar. kan val vara kul och jag vill ju bara vara del av nagot i skolan sa.
   Skolan har i Amerikat ar heelt annorlunda. Det mesta vi gor pa vara lektioner ar att rita, farglagga och prata. Inte alls seriost som i svedala. De flesta av vara test ar kryssfragor eller "lasa av vara anteckningar"fragor. Ibland kan det komma en fraga dar man ska skriva en mening om ngt vilket nog ar det svaraste pa provet. Kanske inte ska vara for kaxig, vem vet det kanske kommer snart.
   Nu ska jag se om v vaknat. Annars kanske jag far ta och satta pa podden pa hogsta volym med propparna i oronen pa henne :D JAA.

Ha en bra helg kompisar 


Forlat

Bara en sak. Om nagon mer "stor" sig pa att jag inte kan stava skjutts saaa... har kommer det SKJUTTS! (har alltid sa hiimla svart for det, blir rattad, och kan inte komma ihag vilket som var rattat och inte) tack och hej svenska tjej


Hej vanner!

Ar helt slut. Klockan ar snart 8 och jag har nu i fem dagar i streck jobbat med bajshistoria. Projekt och notebook och bla bla. Han ger sig verkligen inte. Han har iafs inga prov sa det ar topp, men det ar lite for mycket bara. Inga jobbiga saker att gora men alla grejer vi ska gra som det har projektet tex var att vi skulle skriva en faktabok till en fjardeklassare om amerikas historia. Rita femtusen oliak bilder pa george washington, boston massacre, boston teaparty, texation och hela alltet. Himla jobbigt. I mandags och i tisdags var vi hos Jr igen jag, v, stephon och lupei. Mandags till 10.30, igar till 11. Jag var dod. Vi gjorde liksom knappt nagot. Av sju timmar var vi aktiva i typ tva. Haha men vi hade valdigt roligt och dom ar hur skona som helst. Nu ar iaf projektet inlamnat och jag malade de sista bilderna till noteboken nu. Borde egentligen gora tre sidor till men NOPP tanker jag inte. De ar "bara" 9 poang som gar bort sa det skippar vi. Ni vet att man som mest kan fa 100 pa en uppgift eller ett prov!
  Vad kan jag mer beratta, Imorgon ska jag och v passa barn for forsta gangen har :D och fa lite extra pengar. Ashlee har skickat mail till hela sin adressbok om att vi finns och vissa nappade direkt. Sa det ar nagon med en 4arig pojke och en golden, bor i stort hus. Saa det ska bli intressant eller ngt. Hoppas han gar och lagger sig tidigt. OH JA. Vi ar lediga pa fredag ocksa, JAHOOOOO. Och da ska vi till northpark och shoppa igen, maste utoka min gardero liite iaf. Meredith fyller ar pa lordag ocksa sa vi far val kopa nagon liten present eller nagot. Jag har iaf bestamt att vi ska kopa nagra dietcoke flaskor till henne ocksa. De dricker sa mycket sa det ar sjuukt. Ett flak dietcoke pa tre dagar. Iaf, sen pa fredag ar det match igen sa vi ska ga. Sen sa kom Kamaire in pa min art lektion idag, inspringande.(maste ocksa tillagga att hon ar stor som ett hus, fettmafet, svart, asskon). Hon har fest pa fredag efter och ville garna att jag skulle komma. Tack tack, det vill jag garna. Sen far vi see vad som hander...
Hoppas allt ar underbart med er! Forresten sa har jag varit borta i mer an 3 veckor nu :). Tiden gar sa snabbt nar man tittar bak men laaaangsamt nar man ser frammat.

Ta hand om er anglar

Sondag

Hej! Nu ar klockan runt tio har och jag vaknade precis. Gud vad alla helger gar fort. Man hinner med fredagen, man ar jatteglad och taggad for helg. Sen ar det lordag och man har bara en dag kvar. Sen kommer sondagen, den dar harliga dagen som man egentligen inte ska gora ngaot alls pa. Jo idag ska vi plugga hela dagen :S. Vi har ett historia projekt som tar en himla tid, med massa ritande och klistrande. Jaja, jag ar upp iaf. Med ogonen halvt nersjunkna.
  Helgen. Jo i fredags var det fotboll game och jag och vanessa gick. Vi fick stjuss av ashlee till matchen for katy akte till livia och gjorde sig i ordning. GUD vad alla kor har. Nar de sager "en kort bit bara" sa ar det kanske 40 minuter. Inte konstigt att miljon ar som den ar. Matchen var rolig, viforlorade, katy var galen, vanessa trodde att jag var sur pa henne, och jag blev erbjuden stjuss hem sjalv med en kille. Jag tackade nej! Efter matchen, akte jag, katy, V,katy, olivia, halie och katy nummero 2 till sonic (ett fastfoodstalle med varldens godaste lask. Valj smak och innehall och de gor lask av det. Superduper! Till festen. Samma tjej som forra veckan fast utan nagon musik for hennes grannar hade klagat. Trevligt och roligt men lite halv trisst utan nagon musik alls. Vi drog hem vid tolv. Fick ride hem av derrie och terrie (ja de ar broder). Lite segt eftersom vi inte har nagon egentlig curfew, vi ska ringa vart vi ar, vad vi gor och nar vi kommer, men ingen egentlig tid vilket ar asskont. Vi maste ju komma hem ocksa och maste tajma in med nagon som aker at varat hall. Nar vi kom hem gjorde vi nudelsoppa och at mackor med philadelphia. Mumma.
   lordag, en himla lang dag. Eller vi fick mycket gjort och gjorde mycket. Lite for mycket for min smak men det var roligt. Vi hade forst EF mote med alla studenter. Kul att traffa lite lika folk men de flesta var tyskar. Grattis vanessa men jag forstar INGENTING. Tva norskar JIHUU som jag fick prata svenska med. Kandes helt jattekonstigt och det blev fel i kanske varannan mening. Konstikt hur det blir sa bara pa tre veckor. Att man borjar snubla pa orden liksom. Vanessa hade sett jattemycket fram emot det har motet men blev jattebesviken. Hon blev jatteledsen nar hon pratade med alla som sa att de hade en "san himla bra skola". Vanessas grej ar att hon inte gillar skolan alls, tycker att det ar en "gettoskola", och hon vill vara mer involverad i skolan. Hon blev jatteledsen och pratade med roni var omradesrepresentant och sa att hon ville byta. MEN KARA NAN vi har ju bara varit har i tva veckor typ. Jag forstar att hon langtar hem och att hon kanske tycker att det ar helt jatte annorlunde. Men sota manniska ge det ett forsok i en manad eller ngt. Lite for negativ just nu. Men sen anr hon lugnat ner sig sa blev det massa ursakter och forlat vilket heller inte ar bra. Sjalvklart ska hon fa vara ledsen. Bara det att det trycker ner mig lite grann ocksa. jag trivs i skolan, har kompisar och det gar battre och battre for varje dag som gar. Men jag sa det till henne senare ocksa. Lika bra att vi kan saga allt till varandra nar vi anda ska bo pa varandra i ett ar.
   Hur som helst sa akte vi till ett litet zoo. Massa hastar, jattesmala som jag fick lite tarar i ogonen av, nagra riktiga longhorn, baltdjur och lite annat. Vi gick omkring dar i 40 grader kanske, jag holl pa att do. men det var mysigt.
   Till October fest dar david och jimmie hangde, ett stort nojesfalt md massa mat och ja typ som gronan. Jag och vanessa akte nagra saker med loopar och annat. Holl pa att do av skratt. Det var riktigt roligt. Helt plotsligt var klockan 6 och vi skulle hem. Skont anda, jag var helt slut fran fredagen och veckan innan. Nar vi kom hem tog jag en run pa sota maskinen och rensade lite tankar och ja ni vet. Skont. Vanessa var mest nere hela dagen forutom pa tivolit och ville inte vara ensam en sekund. Forstar henne. Lilla gumman. Nar marcus kom hem vid tio sa blev det dags for ICE AGE :D. Den ar ju sa solklar. Jag aalskar aalskar den lilla ekorren. HAHA.
   Imorgon ska vi och ashlee prata med rektorn pa woodrow om vi kan fa vara med i cheerleading laget. Vi har coachen pa var sida men inte nagon annan. SJALVKLART ska dom ha ett undantag for var tryout eftersom vi inte ens var pa denna kontinent nar dom hade den. Om de sager helt NEJ ar det stort. JAg vill vara med och vanessa kommer ga i taket isf.
   A just det, jag fick ett karleksbrev av en Paul pa en lektion. Den lektionen dar jag ar den enda senioren och de flesta ar softmores, alltsa runt 15 16. Det var lite av en dikt med rim och grejs men lite av det var  "jag alskar dig, sag dig forsta dagen i skolan och har inte kunnat tanka pa nagot annat, min pappa ar rik och kan skamma bort oss, lappar roda som rosor, svart och vitt och bla bla" Gulligt, men Jag blev lite halvt jatteskraj. HAHA just da fick jag en san kansla "vad gor jag har". Nar en 16arig kille skickar ett karleksbrev och ber kompisen bredvid att fraga om jag kan ringa honom ikvall. Jaja det sags ju att de ligget lite fter i mognad har borta. Iaf sa sa jag att han skulle komma och satta sig bredvid mig (han kom fem minuter senare och fragade om jag skulle ringa honom ikvall). Ja karahjartaness. Jag sa snallt och vanligt att det var gulligt av honom men att han ar lite for liten. 
   Jag blev bjuden pa homecoming i fredags. Vet inte riktigt varfor jag sa ja men vi far val se. Killen ska ju bjuda med tjejen pa nagot speciellt satt, eller fraga pa ett speciellt satt. Tex. sa forra aret var det en kille som skrev over hela stora scenen (typ som aulan), om en tjej ville ga med honom. Sa han sa att han skulle gora nagot speciellt. Jahoo. Homecoming ska bli riktigt kul. Han sa att vi skulle hyra en hummer, asnice. det skulle vara helt megaduperkul.
   Sen den 25e october ska ef gruppen ha nagon sova over tjosan och dagen efter ska vi till sixflagg :D. JAHOOO.

Nu ska jag ata frulle. Lite mer bilder finns.

Puss vanner

Bildis

Ville bara halsa att det finns lite bilder pa bilddagboken nu. 900914 om ni vill kika :) love

FREDAG

jag ar sa lycklig over att det ar fredag. Gud, sa har later man ju jamt i vilken skola man an gar i. Vem alskar egentligen skolan? Okej kul med alla kompisar och sa men sjalva skolan? neej. Det ar iaf gudomligt skont att det ar helg nu. Jag tankte ta en walk nu precis men katy ringde och sa att vi ska motas hos henne 5.30 och sa aker vi till matchen tillsammans. Sne efter ska vi till Alex igen som har fest. Samma tjej som forra veckan. Kommer bli kul. Jag ar jattetaggad. Ehm i torsdags var jag v och david och handlade och david kopte american idol. det ar som singstar, kareoke. Vi sjong hela kvallen alla sex. Sa himla himla roligt och vi kom inte i sang pa sakert tre fyra timmar. En himla rolig kvall. Fast jag var helt dod pa morgonen. Har nog inte fatt tillrackligt med somn den har veckan. Far gottgora det pa lordag, for i morgon ska vi ju till det dar ef motet som borjar klockan 11 i forthworth som ligger kasnke en halvtimme ifran oss. Kommer ocksa bli roligt.
   A i morse hade vi vart forsta peprally...Kul att se alla grejer som hander och att alla ar glada och forvantansfulla men inga vidare danser eller cheerleaders. Vi har ju forsokt kanske fem ganger att prata med cheercoachen om att vara med i hennes lag. Hon vill jattegarna men det ar tydligen inte hon som besatmmer sa en gang for alla SISTA gangen ska vi snacka med henne ikvall pa matchen. Vi SKA vara med i det dar jekla laget.
   V pratar med sin mammsing just nu vilket blev lite halvkansligt. Eller hon rattare sagt holl pa att sprangas av tarar redan innan hon ringt. Men det ar nog blandat ledsna tarar och glada. Hon var gladare idag och ar excited for helgen.
   Vad gjorde vi igar? ne inget speciellt. Skolan och jo just det. Vi har ett projekt pa historian som vi inte hade nagon grupp till. men vi fick en igar. Med JR, Stephon och Luipe. Assjyssta pojkar som vi hade himla kul med hela eftermiddagen tills 8 eller nagot nar dom korde hem oss. JR som vi var hos bode i det storsta (inte riktigt det storsta men ni vet STORT) huset. En bit fran oss men otroligt fint och lyxigt. Dock ingen pool som vi dara ;).

Nu ska jag borja gora mig iordning. Jag tror Ashlee far ta oss till matchen istallet for katy. Jag ar inte ens nara pa att bli fardig.

Ha det bast korvar. Hors snart igen

God kvall

Jag haller egentligen pa med laxor men jag orkar inte riktigt. Himla korigt nar atllt borjar och man liksom maste hinna ifatt allt. Men vi ar nya sa det gor inte sa mycket. Alla larare ar snalla, forutom Mrs. Dixon. Bitch. Jaja de andra ar bra. Igar hade vanessa en valdigt hard dag och grat i skolan sa vi fick ga till the clinic for att bara prata. Himla konstigt det dar att man MASTE ha passerkort vart man an gar och en sekund efter att klockan ringer kommer man inte in till lektionen utan ett "forseningskort". Kul. An sa lange har jag bara kommit sent tva ganger. Mne jag gar ju vilse for guds skull. Det ar korridorer och gangar overallt. I alla fall sa var hon jatteledsen. Hon fick mig nastan att bryta ihop ocksa, men jag kande att jag maste vara stark for hennes skull och halla om henne istallet for att vi bada ska falla samman. Sa jag forsokte intala mig sjalv, eller jag sa precis som det var. Att hon har fatt en cultur chock som det kallas. Hon hade de flesta av de "symptomen" som behovs. "jag hatar det har", "jag vill byta...", "saknar", "vill" och hela det koret. Men det ar faktiskt bara den chocken som kommit. I den har lilla lilla handboken som vi fick av ef star allting. Precis allt som hon och jag har tankt. Tex. att man inte ska tanka att den familjen och det livet man har nu ska overta eller pa nagot satt vara battre. De ar anda himla bra dde dar efmanniskorna.
   Igar efter skolan skulle vi egentligen till en konsert med ashlee pa kvallen, men nar vi kom dit var det slutsalt, men vi traffade lite manniskor ifran skolan sa det var nice anda. Sen akte vi till ett hotell lite utanfor Downtown (alla skyskraporna oh allt) och bara tittade pa utsikten istallet. Mysigt. Jag var saaa trott nar jag kom hem och vaknade med nastan ingen syn. SA TROTT.
   Jag har det bra, tycker varke dag blir battre och battre och tycker de gar relativt fort ocksa. idag var en bra dag. Inte sa mycket och mest bara rulla pa. Kul pa journalistiken med derrie och nay. Vanessa ar lite seg att folja allt och vara med i varsta konversationerna men det ar lugnt :).
   Nu nar jag skrivit fardigt ska vi ha ett litet mote om data och telefoner, om att skicka hem och ringa hem och sant. Ashlee sa till mig att det inte syftade pa mig sa mycket, men att alla sjalvklart skulle vara med. Grejen ar att V pratar med sin pojkvan fem tva tre ganger om dagen pa telefon, msn, webcam och sa. Inte konstigt att flickan ar ledsen. Men det loser sig. Har sagt att jag inte tycker att hon ska prata sa mycket men hon vill och tycker att det ar battre. Jag vet inte riktigt.
   Kanske blir cheerleader trotts allt. De tjejerna jag ar med ar cheerleaders och vi vill sa garna vara med. Grejen ar att de hade sin tryout innan sommaren och vet inte riktigt an om det ar okej for oss att vara med. Vi far se. Vi ar pa dom. Skulle vara sa himla kul.
  Fredag game och peprally, fredag sakert fest, lordag efmeeting och sondag plugg.....
Hoppas ni mar bast. forsokte att inte gora det for langt men puss gurkor <3

Min fodelsedag :)

Hi Yall! Hoppas ni mar lika bra som jag madde igar.
Fran att ha borjat som en inte sa bra dag, eller mer som en dag som alla andra, sa visade det sig bli en himla mysig,trevlig,glad, harlig och ja valdigt lyckad fodelsedag for min del.
   Nar jag vaknade var jag den forsta uppe och forsokte saga till mig sjalv att inte tanka sa mycket pa att det faktiskt var min 18de fodelsedag, att jag mer ska se det som en liten bonus eller nagonting. De sjong ju for mig vid tolv natten innan sa jag trodde verkligen inte att de hade forbertt nagonting forutom middag och Cupcake  saklart (alla amerikaner ar ju cupcakeatare sa). Nar klockan snart blev tolv pa dagen sa tankte jag att ingen hade ringt mig, jag syftar pa mamma och pappa. Jag forsokte ringa dom eftersom klockan hemma ar kvall och om de inte har andrat sig pa tva veckor sa brukar de bada vara mitt inne i drommlandet nagon timme senare. Min mobil har inga pengar och jag kan alltsa inte ringa. Det dumma ar att man maste betala for att ta emot samtal och sms har. naja. Jag och V drog over till "mormor och morfar" for att lana deras telefon, som visade sig bli bland det storsta projektet jag gjort har. Ingenting funkade och vi ringde operatorer, vaxeln och ja allt man kan tanka sig. Det ar ju inte en sa himla stor grej att bara ringa hem till sin mor och far pa sin fodelsedag eller? tydligen. Och jag borjade fa panik. Klockan tickade och ingen kunde fa tag pa mig och jag kunde inte fa tag pa nagon. SHIAT. Linda kom forbi och hamtade mig och v en halvtimme senare nar klockan var runt 2 och vi akte ivag till nagot mall for att fixa. Vid den tiden var jag desperat. Ni vet nar man far for sig nagot man vill ha eller gora och verkligen inte KAN vanta. Sa var jag. JAG MASTE MASTE MASTE prata med dom. Jag satt och sprang med fotterna i bilen innan vi var framme. Sag pa klockan hela tiden och tyckte bara den gick saa langsamt. (egentligen var det ju inte en stor grej, de skulle ju svara och gratta hur sent jag an ringde. Bara det att jag visste att det forsokt fa tag pa mig sa). I allafall sa nar jag fyllt pa med lite pengar och pratat med alksade alskade mamms och papps, david och sofiesen sa blev jag bara sa glad. Lugn och glad och annu lugnare. Saaa vi var tvugna att handla pa victorias secret igen. Jag handlade lite presenter till mig sjalv eftersom jag inte rodde att jag skulle fa nagra HAHA, sorgligt.
   Nar vi kom hem var det snart dags for middag som jag bara trodde skulle vara lite lax for att jag hade fatt valja det. Men det var forratt mozarella, parma och vad heter det a nagot annat kott, varmratt, grillad lax med potatis och sallad, och till efterratt choklad cupcakes med glass som Bill varit jatteduktig och gjort helt sjalv. :D sa mysigt och vi hade sa trevligt. Har vi alltid men jag var sa glad bara, for att jag hamnat i en san bra familj har att de ar sa snalla och verkligen verkligen bryr sig. Till etfreatten fick jag mina presenter. HURRRAAA. Tva jattestora pasar med hur mycket smasaker som helst. Bla. pyamasshorts och linne, pennskirn (gulligt och faktiskt ratt praktiskt), pennor (min us history teacher ar helt pa att vi ska rita hela tiden sa behovligt), texaskeps saklart, necesarer, massa kort, artblock, stora coins (istallet for presentkort sa ar det coins som man kopt en viss summa i och sen betalar med) for North park (ni vet det dar stora stallet), Ett par mjukisbyxor fran Vsecret och ja lite mer. Tack alskade farmor for kortet jag fick idag ocksa. Jag skriver snart till dig. Och tack mammsi och pappsi for att jag fick prata med er ocksa och att bara att hora era roster gor mig sa glad. TACK carro min van i alla vader, min alskade du for att jag pratade med dig ocksa (snart kommer du till mig) och tack MOSIII som ar nara mig och med mig pa det har konstiga aventyret. Tack Alla ni som skrev till mig ocksa. Det betyder valdigt mycket aven om det bara ar ett Grattis.
   sen efter maten och alla presenter sa borjade jag och v med vara bajslaxor som skulle vara fardiga tills idag. Vi har alltsa inte gort nagonting den har helgen med skolan. SKONT. Vi hade saaa roligt. Tror vi skrattade under hela tiden vi gjorde den dar scienceuppgiften och den historiagrunkan. Hon ar harlig hon. Jag sager det hela tiden men JA det ar hon. Hon var forresten lite ledsen idag och nar hon ar det sa vill jag bara att hon ska beratta allt for mig, hur hon kanner och hela baletten for det vill jag kunna gora for henne. Sa hon grat lite i min famn och jag fick kanna mig lite som en storasyster igen (alskade sofie och david).
   Skolan idag var okej, och man hejjar pa fler och fler varje dag och efter festen i fredags var det annu fler. Kul. Pa fredag ar det peprally och game och vi ska till aktys forst innan och i morgon ska vi nog ata ute med lite tjejer tror jag.
   Pa tal om vanner sa har jag pratat med lite vanner pa telefon till och med. Och det ar en himla sak kan jag lova. nar man inte ser personens ansikte eller artikulationer sa ar det en helt annan grej men det gar sa himla bra och jag ar imponerad av mig sjalv lite grann.
   Sju minuter kvar tills klockan ar nio och jag ska borja klistra pa lite bilder och grejer pa var poster. Pa tal om det sa ar skolan sa hiiimla latt. Det ar som att de forsoker fa det att lata svart nar de ger en en uppgift men det ar lite klippa och klistra och inte mer med det. Forutom nagra saklart. Och pa mina senaste test sa har man fatt ha boken framfor sig och bara fatt fylla i vilka ord som saknats i en text som du redan skrivit ner lektionen innan. Jag ahr alltsa fatt 100 pa mina grjer hitills. Far se om det gar hela vagen ut. Tanker inte lagga ner hur mycket tid som helst iaf. Det raknas ju inte i sveariket anda. Ocksa skont.
   I gar kvall laddade vi upp bilderna ocksa fran allas kameror har och jag ska ladda upp dem pa bildis sa fort jag bara kan och hinner. Inte nu dock men jag sager till. Den har veckan iaf. Imorgon kanske :D ja.
   Okej Sa nu ska jag borja avsluta. TACK IGEN FOR ATT NI FINNS ALLA NI. (filippa, jag tog mig en till run idag och tankte pa dig ;)

Massor med karlek <3 (Vantar nog lite till med skolan och kolalr vidare pa Dallas Cowboys vs. Philadelphia nagonting FOTBOLL)


18 ar!

Hej ni goda, fina, underbara, alskade manniskor. idag ar det min, Carros och Jonas fodelsedag. GRATTIS tusen till er bada och mig sjalv :). Forsoker dock att inte tanka sa mycket pa att det faktiskt ar min fodelsedag och att jag hundra ganger hellre skulle vilja vara hemma hos er och festa. men det ar lugnt. Jag forsoker tanka att jag fortfaarande ar 18 nar jag kommer hem och att allt ju faktiskt loser sig. Vanessa ar en super sot unge som jag ar sa glad att jag lar kanna nu mer och mer, att jag bor med henne och att hon finns dar. I morse nar hon kom upp hade hon skrivit ett brev till mig. Ni vet ett sant, "gud-vilken-tur-att-jag-har-dig-och-att-vi-har-varandra-brev" That ment a lot for me. Annu lite tarar. men glada sadanna. for jag ar faktiskt 18 nu. Som Marcus sa. Du ar en kvinna nu fanny. Hm, ja jag kanner mig ju mycket kvinnligare. 
   Igar var vi pa Northpark igen for att shoppa. Jag och vanessa hittade tva saker var (?). Det ar ju sa jakla stort sa man gar vilse fem ganger om och man kanske hinner med tre affarer pa en dag. Sa det blev inte sa manga presenter for min del. men vi ska dit pa sondag igen och da ska jag bannemig kopa min mjukisdress (filippa;)). Efter shopping sa akte vi till en mexikansk resturang med davids foraldrar, gammelfarmor och syster. Mysigt mysigt och alla ar sa omtanksamma och snalla. Jag holl pa att spricka dock. Sa jakla mycket mat. Man kanske ater en tredjedel och sen far man boxar som man tar med sig maten hem i. Supersmart om ni fragar mig. Hem till skrackfilmskvall med ash,david,mer och marcus. Eller ja. Det blev en superdalig komediskrackis och en laskig som jag hoppade i taket till. Tvingade vanessa att sova i min stora sang men hon ville inte. Nehepp. Men det gick bra anda. 
   JA, jag fick mitt forsta amerikanska telefonsamtal igar ocksa, fran amerikansk van alltsa, det var Derrie som undrade om jag skulle med pa fest :). Han ar forresten jattesot. Men nopp horrormoviekvall var det istallet. Hade iafs varit valdigt roligt att dra med dom och fylla dar men men. det var mysigt hemma ocksa.
   Vet inte riktigt vad vi ska gora idag. Jag MASTE iaf kopa mer pengar till mitt simkort for jag undrar sa om det ar nagon som har ringt mig (haha), som jag inte kunnat svara till for att jag inte har nage cash. Ska kila overtill Mormor Linda och Bill nu snart och fraga om jag far lana deras hemtelefon sa ska jag ringa dig mamma och dig pappi. 
  Nu ar vanessa har och vi ska over till linda om hon vill.

tanker pa eeeeeer igen

Helg!

Hej ni manniskor.

Vaknade for nagra timmar sen tyvarr och har bara sovit runt sex. Skulle behova lite mer kanns det som. Var ju pa mitt forsta high school party igar :). Intressant. Men valdigt roligt. Forst blev jag och V skjutsade (blev det ratt Nu mammi?) hem till Katy. Riktigt haftigt hus. Jattefancy och stort i ett himla fint omrade. Sa jag tror Ashlee blev lattad nar hon fick se vart hon bodde och nar hon fick halsa pa henne. Hos Katy var det redan lite tjejer, alla gar pa Woodrow sa nagra kande man igen. De flesta fran cheerleadinglaget sa jag traffade dom dagen innan ocksa. Forst nar vi kom blev det ju sjalvklart lite jobbigt. Eller vad skulle vi saga liksom?"horni, himla kul med fest ikvall? Ne, men vi var inte dar sa lange. Vi akte till en Jordan dar det var lite folk och bara minglade runt. Himla trevliga manniskor. Sen tog vi bilen igen (de flesta har ju forstas korkort) och cruisade runt med hogsta, tyngsta musiken och styrde bilen mot en tjej som heter Alex, dar festen var. Lika trevligt dar, eller a jattekul faktiskt. Inte kunde man tanka sig att det skulle ga sa fort att hitta vanner som faktiskt bryr sig. De vill jattegarna att vi ska folja med dom ikvall ocksa, men vi ska ut och ata med Davids foraldrar sa vi far se om vi kan. Skulle vara himla kul, men skont att vara hemma ocksa.
   Jag maste bara beratta om igar. I torsdags var inte den basta dagen for varken mig eller Vanessa. Jag var valdigt nere fran minut ett nar jag laste ett mail fran pappa och ett fran mamma och brot helt plotsligt ihop, nar vi skulle till skolan tva minuter senare. Ashlee var jattebra och bara holl om mig och vaggade lite. Sa att det kommer att vara jobbigt och speciellt i borjan. I alla fall sa var jag valdigt nere i skolan. Ville inte riktigt engagera mig i nagot och var mest bara. Fick for mig att jag ska klara en manad och sen faktiskt ta forsta flyget hem. Skrev massor med min papps som berattade om sina ar utomlands, med hemlangtan och allt. Kandes lite battre men fortfarande. Senare pa kvallen var det var forsta fotbollsmatch och vi ville ju sjalvklart ga. Traffade alla urgulliga och snalla manniskor fran skolan och hade valdigt roligt. Vi sa det sen till varandra jag och vanessa, att vi faktiskt riktigt kunde skratta och att det ar sa harligt. Det ar verkligen det. Den kvallen blev alltsa ocksa lyckad och min sjalvkansla steg en aning mer och jag kande att jag kan ju vanta och se om jag faktiskt ska ta det dar forsta flyget hem.
   Fredagen, igar alltsa, borjade med ett himla gott humor bade fran min och Vs sida. Det forsta vi skulle gora nar vi kom till skolan var att byta vara klasser sa att vi har de flesta tillsammans. Styrde stegen mot var counselor eller hur det stavas och berattade om vart problem. Han sa med bestamd ton "Nej tjejer, ni far bara byta EN klass var". Vi tjatade lite mer med han hade bestamt sig. Kande hur mitt hjarta bara krossades och hur klumpen i halsen bara vaxte. Haha jag tittade pa vanessa och sag att hennes flod redan borjat oversvammas. Sa jag borjar ocksa grata. Sa dar sitter tva utbytesstudenter och grater och kan inte hejda sig sjalva. Haha ni skulle sett hans min. "men gud forlat mig flickor, forlat forlat, sjalvklart ska ni fa byta till vad ni vill. Men varfor grater ni sa". Sen hade han ett litet snack med oss och sa att vi faktiskt kommit hit starka och modiga och att vi maste omvandla den radslan och weeknessen till styrka och mod (han sa det valdigt bra och jag blev helt paff OCH lugn). Vi skulle vara starka tillsammans och ta vara pa den faktiskt korta tiden vi ar har. Just det han sa ar ju det som jag trodde blivit inbankat i mig under det har aret som jag har forberett mig, men tydligen inte. Nu kandes det sa riktigt liksom sa han gjorde var dag. Han sa att vi skulle komma till honom nar vi ville om vi bara ville prata eller om vi ville ringa hem och att han verkligen vill ta hand om oss. Jag maste tillagga att han var tre meter lang, tva meter bred, svart och jattesnall. :) Sa hela den dagen blev jattebra, vi var tillsammans pa alla lektioner forutom tva vilket ar en himla lattnad. Man far liksom mer styrka nar man ar tva. Fredagen igar var alltsa Valdigt lyckad och jag SKA klara det har. Vet att det kommer att ga upp och ner men att jag maste klara det har for att lyckas liksom. (tack for ditt mail pappi, det var verkligen en stor hjalp och du gav mig en del av sjalvkanslan tillbaka som helt holl pa att krasa).
   Imorse vaknade jag och satte pa podden, vilken lat kommer upp om inte "Im the worlds greatest med Rkelly". Ett litet leende spred sig det mesta kandes bra. Eller det kanns bra nu. Fick sms av Nay ocksa och sa att hon tycker mycket om oss och att vi jattegarna far folja med ikvall igen. :D. Tack tack tack for att de tar hand om oss!
   Haha, igar kvall nar vi stack hemfran. det sista Meredith skriker till oss ar "girls, Watch up for the guys".
   En annan sak som ar himla bra, eller for mig iaf, ar att det nastan bara pumpas hiphop i allas horlurar och hogtalare. Lil Wayne ar de flestas favorit (kan man saga "flestas") och ni som kanner mig vet att jag alskar honom :), ni vet lolipop laten och alla andra. 
   Idag ska vi ivag och shoppa tror jag, lite senare. Jag vill kopa nagon liten present till migsjalv och vill ha lite klader sa. Sen maste jag skicka ivag lite paket mot Sveariket ocksa (vem kan det vara till man tro?). Ska ta en runwalk pa var maskin ocksa och sen ikvall ska vi ju pa middag med Davids foraldrar.

Nu ska jag titta fardigt pa Notting Hill och onskar er en bra lordag

Love <3

Klockan sex i Usa-landet

Skrev precis fardigt en sciencegrunka som jag skickade till Katy. En av de gulliga tjejerna som ska ta med mig ut pa fredag eller lordag. Vi har samma engelska vilket ar kul, eller ja, gillar inte riktigt den dar engelskan. Forstar ingenting av uppgifterna men Mr.Black ar bra. han forstar ju att jag har svart och allt sant, sa darfor pa lektionen idag, sa tankte jag att jag gor fardigt min journalistikartikel istallet. sa jag satt dar hela lektionen och gjorde journalistik isatllet. vad annrs skulle jag gora. Sitta och kolla in i vaggen? Tro det var nagon uppgift som de redan hade borjat med ocksa sa, jag kunde inte gora sa mycket. Nu snart ska jag borja ren skriva den och sen ska jag gora nagon portfolio till samma lektion. Uppgiften som vi fick verkade jattesvar, sa jag fragade henne efter vad det var exakt man skulle gora. Jo, man ska klippa och klistra nagra adjektiv om sig sjalv och skriva en metafor om sig sjalv som man ska satta pa sin egen mapp. Jobbigt(?). Det ar som om de vill att saker och ting ska verka svara och jobbiga, men egentligen ar det som en 7 eller 8klass uppgifter. Kan ju inte klaga precis. Mrs. Dixon hon sjalv kan man iafs klaga lite pa. En vacker, svart kvinna med grona fina ogon. Hon ar en Bitch med ratta ord. Nar jag bad snallt om att ja kunde fa nagon mer dag pa artikeln eftersom de andra har haft en vecka mer pa sig, sa fick jag ett leende NEJ. Tack tack. Orattvist. Jaja. 
   Dagen gick bra och jag at med Nay och Katy och lite andra inne i Mr. Evettes klassrum, som de faktiskt brukar gora. Fraga mig inte varfor.
   Nar david kom och hamtade oss utanfor skolan sa blev det helt plotsligt bara mig. Vanessa skulle pa nagot mota med alla juniors. De skulle fixa nagot for the freshmen sa hon lar nog komma nar som helst ocksa. Ocksa en grej med skolan och nar alla hamtas upp utanfor. Alla slutar ju samtidigt sa det ar helt smockat med folk och hundratals bilar som dunkar hiphop och ni vet dunsar upp och ner, som Snoopdoggs bil ungefar :D.
   I morgon ar det fotbollsmatch ju. Exciting. Dock inget pepprally men det far vi se nasta vecka istallet. Jag och Vanessa ska ga iaf, men det skulle vara kul om David och Ashlee ocksa ville folja med. Vi far se. Torsdag...bara en dag kvar till fredag och sen helg. Faktiskt sa tanker jag inte sa mycket pa helgen, eller JO, men inte att jag fyller ar. Forsoker att inte se det som en stor grej. Det ar ju faktiskt inte jattestor grej har sa. Men vi ska pa bio i helgen iaf, DET ska bli mysigt. Ashlee ville se Wallie eller vad den heter som hon redan sett en gang, den dar lilla robboten, sa den ska vi nog se. Marcus borjade dock grata sist han sag den sa vi far se om han foljer med. Han ar helt underbart rolig.
   Kanske ska borja jobba pa artikeln nu da. 

XoXo Fanny 

Annu en dag!

Halla dar! Hoppas allt ar bra med alla er, tanker sa otroligt mycket pa er alla.

Jag kom hem fran annu en dag i skolan for ett tag sen. Gardagen var varst, men anda valdigt valdigt mycket battre an jag hade tankt mig. De flesta ville prata med mig, frga hundra fragor om Sverige och JA alla var verkligen jattesnalla. Bade jag och Vanessa gick in i skolan som tva stela pinnar som haller pa att kissa pa sig. Jag var sa nervos. Nar vi forst kommer in i skolan ar det varldens ko som vi maste sta i. Varfor? Jo, darfor att de sjalvklart har visitering av allas vaskor och ett sant har "larmbas" som man maste ga igenom for att fa komma in. Nar vi kommer in ar det helt tomt i korridorerna trotts att forsta klassen inte borjar forens om tio minuter eller nagot, men vi fortsatter ga. "EXCUSE ME GIRLS, what r y'all doin?". Nehepp, da maste man vara i cafeterian minuterna innan man borjar. Ialla fall. Forsta klassen var US History med Mr Evette. Cool snubbe, jattesnall och intressant lektion. Valdigt mycket papper dock. Nasta lektion, International cousine(ungefar som hemkunskap forutom att vi skrev av en overhead hela lektionen och ska fortsatta med det i nagra veckor). Third period, Personal and family development. Vi gjorde ingenting, men det var gulliga manniskor och en jattesot gumma som larare. Vi pratade om hur mycket en cheeseburgare vager, hur mycket den innehaller, vad den innehaller, hur manga kalorier. Hon kom helt av sig fran sitt egentliga amne hela tiden. Fjarde lektionen borjade det handa saker. Eller ja, det var journalistik. Traffade lite kompisar som jag fick folja med och ata, jattesota. Nar jag vande mig om pa lektionen for att prata med nagra andra som fragade lite saker och verkade jattesnalla sa fick jag blicken " gor INTE det dar" varfor? "They are doing too much drugs".
   Sa, jag klarade lunchen ocksa, med rage, det var jattetrevligt. Jag hade (haha) dock ner tallriken med all pommes, fried chicken och brod (haha igen) pa golvet. Hur lyckas man? Jo, Den tva meter breda mattanten som tog betalt for maten hade ju sa himla brottom. 1,15 dollar. Okej om det var tva, tre eller fyra dolalr men med de dar sma mynten har jag ju ingen aning. Ingen sag dock sa jag lat det vara och tog en ny. Forsta dagen right.
   Femte lektionen, engelska med Mr Black. Den varsta lektionen tror jag. Jatteroliga manniskor som jag ar med men tror att det kan bli en lite jobbig klass. Vet inte men jag kanner det pa mig. Efter det ar det Science. Inte sa kul, men jag ar med Katie som jag ar med pa engelskan ocksa. Jattesot tjej som jag formodligen ska pa fotbollsmatchen med pa torsdag, pa pepprallyt ocksa sjalvklart. Ska bli kul om det blir av! Skulle vara kul om Ashlee och david ville komma med pa det ocksa. 
   Sista lektionen, art. vad kan man saga. Bild ar ju alltid bild och inte sa kravande.

En grej ar att klasserna ar sa himla manga. Efter lunch har man liksom tre klasser kvar. Just det, vi borjar 8.40 och slutar 3.40. En himla lang dag om man har sju lektioner. VARJE dag samma lektioner. Lite halvboring tycker jag nog men man traffar ju nya manniskor hela tiden i alla olika klasser vilket ju ar ett plus.

Igar nar vi kom hem var vi helt slut, skulle borja med laxor och sant vi lag efter i och bara ville ville ville inte. Jag satt mest i nagra timmar och bara tittade pa de dar papprerna av vilket jag langt ifran forsta allt av. Prata, skamta, lyssna, forsta, hanga med. allt sant dar gar ju jattebra, men just att forsta de dar jobbigaste invecklade krangliga orden ar faktiskt himla jobbigt. Nar man ar trott som om man hade varit vaken i dygn ar det annu lite svarare. Efter ett tag kom allihopa och sa att det faktiskt inte kollar laxor och att vi nog skulle ga och lagga oss nu. Tack! Vi sov tio timmar och var fortfarnade jattetrott nar jag vaknade. Idag var ungefar som igar forutom brickan i cafeterian och att jag "kande" lite fler. Neele och Derek foljde med mig och fixade mitt Idkort, som man maste ha pa sig hela tidn nar man ar i skolan, himla snallt av dom. Jag kanske ocksa foljer med dom "ut" i helgen, eller ja ni vet "hanging out". Sa det blir nog kul. De ar himla snalla som tar hand om mig. Pa Science lektionen var jag Sa nara pa att borja grata iafs. Jag var inne pa hotmail och laste ett av mammis inlagg. Herre gud, jag kunde bara lasa forsta meningen och sen var jag tvungen att klicka ner for att inte borja grata. Saknar dig sa jag haller pa att smalla av. Saknar er.

Nu nar jag kom hem tog jag en power powerwalk pa rullbandet medan vanessa satt och pratade bredvid. Skont, tack gud att hon ar har. (A just det pa tal om gud. En gang om dagen ropar dom ut nagon gudsbon eller vad det ar. Manga har fragat om jag ar kristen och blir helt chockade nar jag sager att jag faktiskt inte tror pa nagot sarskilt. "can u like, actually speak swedish" ar ocksa en fraga som har kommit ett antal ganger. "Sweden is like the same country as Russia, right" ar en annan goding och sjalvklart, "there are polarbears in Sweden,right". )

Just nu borde jag nog borja med lite laxor eller nagot men jag vantar ett tag till. Snart kommer nog Ashlee och gor middag ocksa som ar mycket roligare. 
   
Att vara har kanns sa overkligt och det ar sa svart att beskriva. Det ar som om jag har lamnat det basta som finns och akt over mer an halva jordklotet for ett forsok att hitta nagot battre. Varfor? Ne, det ar det jag forsoker lista ut. Jag vet ju att det inte ar sa, men jag fortsatter att tanka sa anda. Det kanns som om jag har varit har sa mycket langre an jag har vilket ocksa kanns jobbigt. Jag kommer ihag forsta dagen nar jag och caroline var i spanien pa var sprakresa. Vad jag grat, jag ville bara hem. Men sen andra dagen traffade vi vanner och efter det sa langtade jag inte hem en enda sekund och jag ville bara stanna langre nar vi skulle aka hem. Nu efter en vecka, vill jag fortfarande hem. (jag fortsatter att tacka henne men ater:TACK VANESSA for att du ar har med mig). Tio manader. Forsoker att tanka att jag har gjort en vecka. EN vecka av 40. Forsoker dela in aret i fler perioder sa att man inte tanker sa langt frammat men det gar ju inte heller. Jag vet att det fortfarande ar i borjan. Att det  inte ar konstigt att man inte forstar allting, att man inte har sa mycket kompisar och allt det dar men det ar svart. Jag sager till mig sjalv att jag ska klara en manad. Klara? man klarar sig alltid, men for vilket pris? Jaja, vi far se. Nagon sa ju ocksa till mig att det inte ar farligt att sakna, att langta. Da blir bara aterseendet lyckligare. Men fortfarande.

Nu ska jag inte stora er mer med erat men ni fick en lite uppdatering.

Vink vink och harda harda kramar fran lilla Fanny som till och med saknar fysiken med perrti i hemmaskolan.<3

  

Sliten och HUNGRIG!

Hej Korvar!
Sitter nu har i ett utstrackt hus i mitten av Texas men i en underbar stad som bade ar stor, mysig, varm och vacker. "Everything is bigger in Texas" sager odm ju och JA, allt ar storre. Av alla manniskor jag har sett pa den har snart veckan jag har varit har sa har solklart minst 90% av alla varit fettma feta om de hade varit i Svearike. Kanner mig smal som en sticka har nar storlekar i min storlek knappt finns pa vissa stallen. Ni vet den storsta storleken pa M&Ms, snickers, pizzor, cokes, aa allt, sa far storleken har dubbelt sa stor.

Skrev jag nagonting om allas passion i dietcoke? I alla fall sa maste jag bara namna att jag satte in ett 30pack paket, efter att vi handlat igar, ii frysen och nu nar jag kollade sa var det kanske 10-12 kvar :S. Jag har inte tagit en enda. Jaja, man kanske blir snall av det for dom ar ju underbara.

Maste bara namna att jag ar mycket gladare idag och mycket mer..aa glad. Alla kanske inte vill veta varfor men jag kande att ni inte far sitta dar hemma och tro att jag bara langtar hem och ar trakig som grinar lite grann. Nej, anledningen for att jag har varit lite ledsen nu de senaste dagarna maste ha varit for att jag ju skulle ha mens. Dar har vi felet. En del som kanner mig vet att jag kan bli helt forstord kanske tre dagar innan. Ni vet inte vara glad for nagonting, grinar for minsta lilla osv osv. JA nu har vi det problemet overstokat, sa idag har det varit en underbar dag. Jag borjade dagen med att ta en harlig springtur i det vackra kvarteret vi bor i. (Ne, egentligen var jag inne och sprang pa varat lopband och stirrade hoppandes och stuttsandes rakt in i Vanessas blaa rumsvagg) Men det var himlans skont. Sen akte jag, vanessa, ash och david och kollade pa tre olika hus som dom ville titta pa. De funderar faktiskt pa att hyra ett storre hus bara for att jag och V ska fa plats hos dom. Isnt that like the sweetest? Jo. Sen akte vi och kopte skolklader. Ah herre Gud ni skulle sett mig i den dar skottskrutiga kjolen. Ingen vacker syn kan jag namna. Skottskrutig kjol med en tskirt ni vet med polokrage som var for stor. Herre gud. Nej det fick bli tighta kakhiskjorts och den vita trojan som var lite stor. Det sag ande ratt bra ut. Avslappnat. vanessa tog kjolen though. Hon var himla sot i den faktiskt men jag kande att jag inte riktigt nadde upp till den nivan. Kan ju ocksa meddela att Vanessa ar 1.58 m, ar pyttteliten och har size 3 i skjortsen som jag eh hade en storre storlek i. Tusan, jag som hade planerat att lana klader av jantan. Jaja. efter den affaren som vi stannade en halvtimme langre i bara for att tanten i kassan skulle fraga hundra fragor om sverige, glomma bort att ta betalt, ha slut pa 1dollar och var tvungen att ge oss hennes dotters nummer som hade varit bade i sverige och tyskland. Vi kom iaf ivag till ett annat mall dar de salde allt, allt, allt och allt. Sa ja, vi kopte lite dittan och dattan tills vi akte tiiil Wallmart. Texas storsta och enligt marcus usas storsta (tveksamt men det var valdigt stort) vi var inte ens runt en fjardedel av det. Det blev for mycket Victorias secret. Tusan. Jag som hade gjort upp en budjet och en planering att jag inte skulle handla sa mycket i borjan men men. kanske ar borjan som ar roligast. Jag ar valdigt glad for grejerna darifran ialla fall. 

Under hela dagen har jag atit..en macka. Hungrig jag aar. Far se vad det blir. de andra verkar inte vara sa taggade an. Alla ligger som lata salar vid och i poolen och dricker..kan ni gissa... JA dietcoke ;)

ta hand om er vanner <3 

Tjenare

Tankte lamna ett litet inlagg igar ocksa men kom pa att jag kanske skulle verka lite halvt jattetrakig som verkar sitta vid datorn for det mesta. Det gor jag inte. Fast jag ahr ju inte fatt sa jattemycket tid att utforska an men det kommer val det ocksa. Ja som jag sa sa var dagen innan igar inte den basta. Var hemma ensam i manga timmar och det blir ju saklart en massa tankande, sant som man inte orkar. Sen pa kvallen akte jag Ashlee och hennes polare som hette nagonting pa D tror jag (?) och kopte en telefon till mig innan vi akte och kakade pa Matts. En mexikans slash texas resturang som hade helt otroligt goda grejor. Vi bestallde in en fajitas och at oss glada. Fick anda ta med oss mer an halften hem i sma doggybags. Kan man gora sa? tydligen kan man det har. Det var otroligt gott iaf men valdigt fett. Gronsakerna som jag tyckte var lite nyttiga drop av fett och olja. Har hemma har vi annars kakat sallader i alla former. Mumma for magen.  

Igar var jag ensam fran 9 till 3 eller nagot sant.  Lika hemskt da och lika mycket tankande. Sa fort David kom hem och vi akte och handlade bara lite mat blev jag genast gladare. Vanessa kom som en liten liten liten tysst vindpust i annars helt vindstilla Dallas. Solen lyser och graderna okar. Nu nar jag ocksa ar har forstar jag verkligen Moa som satt inne da i borjan istallet for att vara ute och sola. Jag stannar ocksa inne. I alla fall, Vanessa ar snall, lite och Tysk. Finns inte sa mycket mer att saga. Hon sager inte sa mycket och ar inte jattebra pa engelska. Hon ler mest medans jag pratar om hur nervos HON sakert ar och att HON ska vara helt lugnt och att vi har varandra och allt. Riktigt kul. Hela slakten kom och at igar ocksa och david grillade stekar. En annan sak. jag fattar inte hur alla kan vara sa hiiimla feta. Eller jo det gor jag verkligen. Ni ska se vad de bara har har hemma hos oss. Och jamfort med andra ar dom har INTE feta. De har ett helt stort skap med bara snacks. Sen forsoker dom sig pa lite dietcoke och lightyoghurt med 10% fett. Duktiga vanner. Men sa snalla. Tror nog de skulle forsoka gora allt for oss om vi fragade.

Imorse vaknade jag vid 6 och skulle inte upp forens vid halv 8 men det var lugnt, lag och myste med fettokissen Owen. Vid 8 kom Ashlee och vi akte till den dar Artskolan. (Ne just det, igarmorrse var vi ocksa och kollade pa den skolan och horde om de hade nagra platser for mig i dansklassen. Jag skulle komma tillbaka imorgon och Trya out for skolan.) Pa med ballerinakladerna och ivag till skolan. Helt underbart med traningen och baletten. Kom dock in med svarta tights istallet for vita eller rosa. Om jag inte hade haft rektorn med mig hade jag sannerligen blivit utsparkad direkt. Klassen gick bra och jag svettades som en gris. Pratade med han Mr Richards efter lektionen och han tyckte verkligen att jag skulle komma tillbaka, men inte till en lagre niva och inte till en hogre. Sa det var grymt. Sen sager rektorn over dansklasserna Mrs Townsend att det klassen i den nivan redan ar full. Saaaaa dar sprack det. Ivag till Woodrow High school. Stor, laskig, brun, fin, larare stora som hastar (skoja inte), och japp jag sa det tidigare ju 2% vita (?) hej hej dallas. Ehm, men jag fick mitt schema och alla mina klasser efter massa timmar och en rundvandring av en Sailor eller nagot som nastan klart var hog. Annrs hade han nog inte sovit pa ett par manga dagar i alla fall. Men han var ocksa snall. Alla ar snalla har verkar det som. Jaja, nu ar Ashlee och Vanessa ivag igen till skolan. Vanessa var for seg och tysst for att kunna saga vilka klasser hon ville ha, BRAA! Nee stackarn hon ar sot och gullig. Lite for tysst som sagt. Sa nu ar jag sjalv igen och ringde precis mamsen. Det gick......inte sa bra men men. Ska forsoka att inte ringa. Pa tal om ringa ringde moa igar :D I nastan en timme log jag hela tiden. Hade jatteont och sakert varldens rynkor efter. Men det var hur bra som helst. Tack Moisen for det. Pa tal om Moa ocksa, sa ska Moa kanske kanske till Vegas i Oktober, och pa tal om Vegas i Oktober sa kanske kanske vi ocksa ska till Vegas i Oktober :D Skulle vara helt sjukt kul att motas dar.

Jaja nu vantar Tyra Banks show och jag vantar vantar vantar pa att Ash och Vanessa ska komma tillbaka.

Ni ar Bast <3

Lite ensam

Hej hej allihopa (eller ni som orkar lasa annu en blogg). Fick precis internetet fixat av Ashlees pojkvan David, hur snall som helst. Deras telefon funkar inte heller, sa jag kanner mig precis som hemma :). Ar inte riktigt bra pa det har med att blogga an men det lar ju komma det ocksa. Som allt kommer att komma med att kannas ig helt hemma har ocksa. Familjen jag bor hos ar underbar. Egentligen bor jag bara med Vanessa, som vi ska hamta imorgon, meredith och marcus ibland. Men det kommer och gar slakt har hela tiden och bara idag pa dessa fa timmar som jag har varit sjalv har bade mormor och david kommit forbi. Igar at vi middag med ashlee, maredith, marcus, david, mormor och hennes man. Hon ser for ovrigt ut som min mammami litegrann och ar jatte snall. Bill hennes man ar stor, tjock, snall och jatte intresserad. Hans texasaccent ar inte att leka med. Ugar var jag helt slut och fick verkligen forsoka halla huvet uppe hela middagen, men alla tyckte sa synd om mig sa jag gick och la mig direkt. 
   Imorgon ska jag och Ashlee till skolan och skriva in mig, efter ska vi hamta Vanessa pa flygplatsen. Ska bli himla skont att fa hit henne. Jag trivs jattebra och allt men det kommer kannas sa skont att ha henne nara och ni vet dela lite tankar med. Kanske snyfta lite.
   Ashlee och Meredith kan man saga delar pa mig och vanessa. Ashlee har mer tid och meredith har rum till oss bada. De ar inte religiosa och tycker inte sa mycket om regler, ar mer for att respektera varandra och ta hansyn. Passar helt utmarkt. Borjar bli lite trott nu igen. Klockan ar ju bara barnet har, men hemma ar hon val runt 11.
   A just det. Jag har tva katter, Ira och Owen( bada jattetjocka) och tva Golden, en helt smallfet, Teddy, och Ellie som ar smal. De luktar en del sa det forsta jag fick igar av Ashlee var en roler :) tack.
   Jag ar faktiskt helt sjalv hemma idag, skont faktiskt sa man far vara lite sjalv ocksa, men lite lange kanske. De kommer hem runt sex. Fast Linda, mormor, tvars over gatan ar hemma och jag far kommer nar som helst om inte hon kommer var och varannan timme.
   Nu ska jag forsoka fixa bilderna till bilddagboken ocksa om nagon skulle vara intresserad.

Tanker pa er <3

Ja, ett nervvrak!

Sitter här nu i Nacka. Älskade älskade Nacka. Får mig själv att tro att jag aldrig kommer komma tillbaka, men 10 månader går ändå ganska fort. Jag är i alla fall livrädd och skraj som ett jag vet inte vad... och för vad? Jo, den där himla flygplatsen i Frankfurt (?). Jag har två timmar på mig från flyg tll flyg som direkt åker till Dallas. Men till saken, det går tåg och tunnelbanor runt och omkring den där flygplatsen. Jag har två timmar på mig. Jag är själv. Jag är inte ens 18 och jag är livrädd. Men vad ska jag göra? Har redan sagt till mig själv att jag vet att när jag står där på Arlanda om några timmar kommer jag inte vilja åka och den lilla lilla rösten i mitt huvud, som ibland brukar överrösta vad jag annars brukar tänka med, kommer gnälla och tjuta för att få sin vilja igenom att stanna kvar. Jag skulle alltså planera att helt enkelt vägra gå på planet. Idag började jag dock mitt mogna liv så jag sa till mig själv att jag faktiskt inte bör lyssna på den där rösten. Så, hur jag än vrider och vänder så kommer jag åka : ). Det kommer bli GRYMT och jag längtar. Tänker på er som orkar läsa <3

RSS 2.0