Fredag!

Har inte skrivit pa hela veckan. Usch och fy pa mig. Anledningen ar att vi varit utan internet. Och den har helgen ar vi grounded ocksa. Eller inte riktigt men Ashlee ville ha helgen med oss for sig sjalvs utan nagra kompisar saaa. Ikvall ska vi pa Mavericks game med Meredith och Marcus. Strax faktiskt. Pa sondag ska vi forst till Davids farmor med hela tjocka slakten och senare pa middag pa tre olika resturanger med hans foraldrar. Forratt,varmratt oh efterratt. haha. Vet inte vad som blir av oss imorgon dock, forutom att jag oc V maste till skolan klockan 9 till klockan ett for att gora fardigt the Yearbook. Hela klassen saklart men det suger ju lite att behova dra till skolan sa tidigt en lordag. Hm. Jaja Mr Moran koper iaf lunch till oss. Lite snall ar han faktiskt. Och nu kan man skamta med honom ocksa. Ah nej, sag inte att jag borjar gilla honom som larare nu ocksa. Fy fan vad han har varit elak mot alla. Ah vad kul det ska bli att se Marcus och Mere. Speciellt Marcus. Saknar honom jue, och henne. Vi har alltid sa himla kul.

Iaf, vad har vi gjort den har veckan. Jo jag har solat nagra ganger och borjar fa varsta sommarbrannan. Aaah, vad skont. Det har varit helt stort varmt har i Dallas de senaste dagana och igar nar vi kom ut fran skolan lag termometern pa 88 grader. Motsvarade 29 grader. Tjena tjena. jag dog med mina svarta brallor. Hur kan man ha dresscode har i de varmaste stallena pa jorden? Man maste ju fa ha pa sig shorts for stjutton grabbar. Iaf. Jag har vart och dansat nagra dagar och igar for en ny grabb pa Powerhouse of Dance. Stort kul och jag fick ha lite avancerat for en gangs skull. Skont. Aah, tjejig hiphop for skitsnygg grabb.

I mandags och igar (fast vi gick inte igar) hade vi rehearsal for the musical. Musikalen ar i slutet pa April och det borjar alltsa bli dags for alla rep och grejor. Kul.

Floppy min flopp fyllde ar i Onsdags och jag ar lite smaledsen for att jag inte fick vara hemma och dra ut pa krogen med henne for bade min och hennes forsta gang som lagliga 18aringar. Snutterah Grattis igen.

I tisdags skulle jag dansat. Istallet cyklade vi med trehjulingen till solaristallet och sen till CVS for att kopa tva halvliters glasspaket och kolla hyrfilm. Underbar glass, kan inte saga annat. De dar paketen ar inte okej alltsa. Man kan ju inte kaka upp ett helt paket?! Arligt/ a jag fick lite panik iaf. men men. Det var otroligt gott och filmen var bra fast ratt weird. En riktig snyfftfilm sa jag lag dar under filten med mitt paket glass och stortjot. Ashlee kom hem lagom till det sorgliga och snyfftade lite dar i hornet hon ocksa. Hehe.

Om tva veckor har vi springbreak :D. (Och JA jag vet att ni har lov nu)

Puss hjartan


Sondag!

Ett litet inlagg till. Igar var vi en snabbis pa northpark for jag skulle kopa min underbara jumpsuit fran Urban. Sa gick vi bara in en snabbis till Forever 21 och ah jag hittade en annan. Den vr helt otorligt fin och sot och jag bara alskar den, 40 dollar mindre an den pa urban ocksa. Sa jag kom hem hur glad som helst. Kan inte vanta tills jag far strosa runt i LA och Sand Diego med den :). Sa nu har jag tva sjukt sota jumpsuits. Jahoo. Ska snart inforskaffa mig en hatt ocksa. HAr verkligen karat ner mig i en fran urban, dock 50 dollar for en lite fjuttig svart hatt. Sa vi far se. En hatt ska det bli iaf. Och ett par Jessica Simpson skor. HAr lovat mig sjalv ett par Ah-jag-har-aldrig-sett-sa-snygga-skor-i-hela-mitt-liv-skor som jag inte riktigt vet nar jag ska kopa. Jag vet bara ATT jag ska kopa dom :). Hm, maste nog babysitta lite mer kanske. Eller som min ekonomilarare sager: "Allt handlar om vad du ger upp for att fa vad du vill ha""Det ar bara du sjalv som kan bestamma om det ar vart det". Jaja vi far se.

Deg framfor Aliens blev det i nagra timmar tills jag fick panik. MASTE UT OCH GA. Sa jag tog en snabb langis pa dryga timmen och madde battre efter. Dock mycket trottare an innan. Men lite senare kom Jessica och Joe. Varldens mest underbara gaygrabb och gjorde sig redo tillsammans med oss. Sa drog vi astaggade till en ratt stor fest fast som var himla trisst om man tanker efter. Meeen vi hade hur kul som helst och dansade timmar i strack. (Bortraknat kisspauser). Kul kvall.

Nu ska vi nog ut och kaka frulle tror jag. Vet inte men det kanns som att de ar sura pa mig och vanessa ocksa. Kanske for att vi akte med Bill i fredags?! Kanske for att Bill berattade for Linda att Ashlee inte tar enough care of us. Kanske for att Linda sen ringde Ashlee och sa jag vet inte riktigt vad. Men det var inte riktigt vad vi tankt oss. Men anda, det ar ju sant. Hela tiden sa han till oss att som vi bor och har det har, skulle han aldrig ta hand om oss. Vilket ocksa ar sant. Sa forsvarar vi dom och sager, men de ar ju sa unga och kan inte hjalpa... "De valde att ha er har och da ska de ta hand om er ocksa"... Vi kan ju inte saga emot heller for allt ar riktigt. Det har var inte alls sa vi sag framfor oss vart ar. Aven om det inte ar samre eller battre sa var det verkligen inte sahar. Men som alla sager sa far vi en helt annan experience nar vi bor har med Ash och Dave. Och jag lovar att den ar vldigt larorik den ocksa....

Jaja... hoppas mamma ringer snart... take care

Inte helt comfortable!

Okej nu ar det inte jattebra har hemma. ASh och David hade varldens brak igar som jag som tur var inte horde. Vanessa var fortfarande hemma. De var tydligen har inne och skrek och skrek at varandra och var  tvunga att ga ut eftersom V var dar. En del svordommar ocksa. Hm. Inte bra inte bra. De maste ju braka iafs. Men hur ska det bli med deras Irlandresa nu da? De kom namligen pa mitt i veckan att de jattegarna ville aka en lang helg till irland, som just nu ar jattebilligt. Vi skulle vara hemma sjalva da och YES vad skont tyckte vi. Vet inte hur det blir med det nu. Hm... Det har kannts som om det ligger i luften har hemma. Man har nastan gatt omkring och vantat pa det. Det har inte varit som vanligt iaf. Och nu om ett tag ska vi ga ut och prata over en frulle.

Har inte skrivit pa ett tag. Skolan gick hur snabbt som helst och jag undrar hur manga ganger jag skrivit det men det gar nastan FOR fort nar man tanker efter. Men langtar, sa kan man saga prutt sa ar man redan fem dagar efter. Man kanske ska sluta langta sa mycket. Just nu langtar jag till Springbreak. For da ar det bara en vecka kvar tills LA och San Diego. GAH.

Sa vad mer hande den har veckan. Vi borjade ju sola. Andra gangen gick jag darifran rod som en skallad kyckling. Nu har det lagt sig men det sag inte sa kul ut. Eller nar jag tanker efter var det inte sa farligt men jag var rod. Och min bak som inte sett sol pa ett tag var inte det lyckligaste. Men nu ar det bra och det lagger sig. Jahoo.

I fredags var Bill vikarie for en matteklass och haha kul nog sa var det varan. Sa han var dar och chillade. Det forsta ha sager ar" Ar det nagon som behover hjalp eller som bara vill prata? KAnske om nagot intressant som going on in the world. I can tell you everything" haha. Sota Bill. Ingen fragade nagonting men han borjar snacka historia anda. Efter akte vi med honom och handlade med honom. Nar ha var ar hemma hos oss harom dagen sa tyckte han sa synd om oss att vi inte har sa mycket mat och ja hur det ser ut har och sa. Sa han tog oss med till Walmart och lat oss plocka med oss allt vad vi ville ha. Underbart. Jag vet att vi egentligen borde kunna gora sa med A och D men ne det gar ju inte. Whenever vi ger som listor av saker vi vill ha sa handlar det inget av det kottet som vi skriver upp. Sa det var det mest viktigaste vi ville at. Underbart. Vi sa att vi ville vara hemma runt halv sex men gubben som aldrig slutar snacka och som nog kanner sig lite ensam bara akte omkring och omkring efterat och visade oss runt. JAttemysigt men till slut fick vi nog och sa att vi var tvnga att vara hemma. Men det var mysigt.

Pa kvallen motte vi upp med Jess, Ally och Shannon och hade helt otroligt kul bara vi fem forst. Sen akte vi hem till JT med lite folk och Curly och Adam kom ocksa. Han ar nu ett minne blott tror jag. Curly alltsa. No No till leopardvast och solglajjer mitt pa kvallen. Nee inte bara daror men han ar bara konstig. Speedad hela tiden och kan aldrig ta det lugnt. Iaf. Sa sov ally, jess och shannon har ocksa i varat pyttehus. ingen plats men det gick bra anda. Sov nagra timmar och sen var alla klarvakna igen. Det var jag da inte lite senare pa dagen....

BRAA!

Idag var en bra dag. Allt har slappt och allt ar jattebra igen.. haha. Hormoner hormoner. Hata hata. Iaf sa madda jag jattebra idag. Borjade dagen med att ga till skolan som vi ANTLIGEN har bestamt oss for. Annars ar det jag som vill ga och vanni som vill fa skjutts. Meen nu har jag fatt med mig henne. Sa vi har sagt varje dag. Wou, men hon verkar gilla det. Man blir sa mycket piggare. Synd att man kommer in i klassrummet med varsta energin, som bara utvecklas till svettpolar, nar man satter sig ner och chillar ner ett tag. Haha men skont. Idag efter skolan tog vi en langis for att fixa varat solariumkort. Hade tre oliak stallen att valja pa och det blev iaf... 40 dollar for en manad med en viss maskin. Riktigt bra deal. Det kostade egentligen 100 dollar meeenee vi fick ner det till forst 75 dollar var och sen lite till till 40 dollar. Vi var nog dar i mer en timme och bara tjattrade pa och hade as kul med de tva stakars pojkarna som jobbade dar. Men de verkade ha kul ocksa. Kanske gick lite for langt nar jag undrade om de hade kaffe pa stallet. Haha. Iaf sa ar vi nojda for dagen med vart solariande. Om ni undrar varfor sa ar det ju (om ni inte glomt det), dags for att tagga till San Diego redan nu. Saaa. Here we go.

Nar vi kom hem gjorde vi kycklinglar i ugnen och i pannan och snackade med Bill (som aldrig haller kaften). Sa sot sa sot e han men han pladdrar pa om ALLT. Han kopplar allt till historia. Och nu har han tydligen fatt for sig att bli larare ocksa. I matte. SA han ville lana varan mattebok sa han kunde se hur de ar strukturerade (?). What. Hur en mattebok ar strukturerad? Hur kan nagon VILJA veta det? A han iaf. Men vad han ar snall sa, efter en halvtimme fardigpladdrat om sitt kommande nya yrke sa hade vi valdigt trevligt.

Imorgon ar en ny dag, ny forvantningar, forhoppningar, skandaler, a u name it. Cant wait :)

bajs

Ingen dans!

Hej hej. Kom precis hem fran ingenting. VI akte till dansen och var jattetaggade sa var det stangt. Det var ju presidents day idag sa tydligen far folk ledigt da. Vissa iaf. Hm. Sa det var ju ingen hojdare precis. Men men. MIssade Gossipgilr da ocksa, wtf. Haha vad jag klagar. Kom igen nu fjompan och ryck upp dig. Okej da. Inorgon :). Da ar allt bra igen. Forresten sa spillde jag kokhett vatten ratt pa handen imorse ocksa, sa det gor ont som ---. Okej det var sista.


Skolan var okej och gick fort. Alla dagar gar sa fruktansvart fort. Vet inte vart de tar vagen. Iaf sa fick jag 102 pa min historie notebook. Jag kan tydligen rita enligt honom. 100 ar max, och jag ar jattestolt. Hihi. Sen har vi gjort det mesta som vi skulle gora ocksa, sa jag har ingenting som liksom ligger och gnager sig. Jag ar clean kan man saga. Bara ett prov pa onsdag, ett tretimmarsprov pa torsdag och ett pa fredag (kul). Men det gor val inget. WTF haha. Ne faktiskt inte. Engelskan kan man inte plugga till, soil kan ju de flesta ratt mycket om, eller man kan ju gissa. Sen ekonomin...hm...inte lika latt dar. Men vi vantar nagon dag till iaf eftersom det ar pa fredag.

Okej, nu vill jag bara till ett varmt land och ligga och sola och svettas. Sa maste man springa ner till vattnet for att sanden ar for varm. AH underbart. Snart, snart. Imorgon koper jag och sostra mi ett solariekort ocksa. Sa vi far sola hur mycket vi vill under antingen en manad eller tva veckor. Jahoo cant wait. Kanner mig som ett lik. Och Vannibanni ar annu vitare haha. Vi har borjat var beautymanad nu dar just solariet ar inraknat, tandblekning,, nerskarande pa godis och massage varje sondag. Later perfekt. Mm...

Idag tog vi ut cycklarna och tog en liten tur ocksa efter skolan, for forsta gangen sen vi kom hit. Mysigt ju. Ska borja cyckla overalt istallet for att fa skjutts. Sa mycket trevligare och mysigare.

Nagra andra nyheter? Hm... Vanessa har inte bytt kontaktlinser pa hur lange som helst och har samma som egentligen skulle bytas forsta januari. Haha sa hon kan knappt se i dom heller. Snuttan. Hon ska hamta ut nya imorrn :).

Annat? Japp helgen. Fredags sa jag ju var trisst, lordag akte jag, vanni, Ally och Victoria och sag Coroline 3D. Grymt cool film, men fy fan vad laskig, eller mer konstigt laskig iaf bra. Och det ar ju hur coolt som helst med 3D filmer. Snart ska vi se MY bloody valentine pa 3d ocksa. Jahoo.

Nu ligger V och gor lite pilates som hon fatt for sig ska vara jattebra. Hennes forsta gang, Haha, maste nog joina...

Tanker pa er

Irriterad!!

Idag ar ingen bra dag alls. Tararna sitter i halsen och jag vet inte varfor. Jag ar irriterad pa allt och alla. Till och med min sota deamon (som det heter i "guldkompassen") Roni, ar sa in i norden irriterande och i vagen. Nu sa har de ju tvangt stallt upp dorren ocksa nar de ar tvugna att plantera vaxter, borra i tra, och hammra. Det gor inte precis allt battre. Men iaf sa har vi fatt ratt mkt gjort idag, eller a. Storstadning av vart rum med torkat golv och rent alltihopa. Dar inne luktar det nu gott iaf. A inte minst sa funkar inte min jekla data heller sa jag maste satta mig har ute i vardagsrummet. Sa kom David in nyss och la storsta rapen. Gaaah. Jag gar sonder snart. Gardagen var okej och det verkade pa alla i skolan som att det var nagot speciellt. Ingen aning om varfor men alla verkade sa glada och redo for helg. Iafs sa ar jag redo redan efter forsta lektionen pa mandagen men a ni vet. Sa det var en ratt bra dag. Kvallen var skittrakig dock. Akte till Taylor med kanske tio pers som bara satt och kolla pa film. Kul. Iafs sa hade Victoria och Fallon piercat brostvarta och tunga precis innan, sa det var kul. Eller a for nagra sekunder. Saa vi stack darifran och hyrde Saw 5 istallet. Riktigt bra och kan nog lagga sig nast i toppen av alla de fem.

Ikvall kanner jag for att sitta med mig sjlv och inte gora nagonting. Meen det lar nog inte bli fallet. Vi far se.

Pappa stack ju hem i torsdags och jag stack ut fran skolan vid lunch och akte med honom lite overallt, fikade och handlade lite i sista sekunden. Trodde inte att jag skulle komma ut fran skolan dar ett tag nar det ar vakter overallt vid varje ingang. Sen nar jag och Caroline drg ut tillsammans sa blev hon stoppad och jag smet ut. Hihi. Sa stog pappi utanfor och vantade och skrattade med tva poliser. Sa brast det ocksa. WTF, vilken liten pussy jag e. Sa jag fick varldens stprsta kram och kande mig som fem igen. Ni vet sadar som nar man ramlade och det egentligen inte ens kandes, men sa ska man verka som att det ommar i hela kroppen. Man vill ha trost och en stor famn som bara pratar lugnt. Haha det ar kul hur manniskan fungerar egentligen. Det var inte sa jattekul att han akte nu precis. Kande bara att jag ville aka med hem. Meeeen nopp snopp jag ska ju fo fan stanna har juuu. Jahooo eller ngt. Jo men det ar det faktiskt. ett litet jahoo ar det iaf. Aven om jag just nu skulle kunna skjuta pilar och blixtar mot alla som gar i narheten av mig. Haha.

Caroline aker till Thiland idag. Hujeda mig vad harligt. Puss alskling. Sen sa har hon nu bokat iljett till mig ocksa :D jahoooooooooooo. Hon kommer den 4de och drar den 15de juni. Jag fick forresten mitt hemrese datum idag ocksa. Vilket maste andras. Eftersom det dar stog att jag drar hem mellan 8onde och 10onde. Nemen Carro kan ju ha sa kul har sjalv i en vecka. eeeeller inte. Sa jag andrar sa att jag kanske kanske kan aka hem med henne. Eller iaf samma dag.

Ta hand om er for guds skull puuusssss

Onsdag och skola igen

Nu har vi varit och atit pa steakhouse allihopa sista kvallen pappa ar har. Mm mumma. Snart ar det varsta dieten som galler for mig och Vanessa. Vi har lovat varandra att pusha och pusha varandra. Haha jag tror inte att det ar sa farligt som vi tror. Det bara kanns lite halvt onyttigt att varje middag bli proppmatt. Haha, bara under en vecka nu men enda. Haha. Det ar ratt kul att se oss har hemma doende pa kvallarna efter middagarna. Iaf sa ligger vi i sangarna nu och chillar galet med datorerna. MYsigt ju att bara chilla med lilla datorn :). Sista kvallen med pappi var det ocksa. Hm. Det var helt perfekt med en vecka. Mer hade nog blivit lite lange, eller man hade val inte haft grejor att gora hela tiden, men atta dagar var perfekt och vi har haft jattemysigt och nu tror jag han vet ungefar hur jag har det har borta. Kanns lite konstigt att han ska aka ifran mig nu och lamna mig kvar har i landet langt langt borta. Snyfft, men det ar lungan. Jag har ju massa kvar att gora har. Har ju bara borjat aret har borta :). Ah Maria maria med Juel Santana och Wycliff, bra lat dar BTW.

Tillbaka till skolan idag ju efter torsdag,fredag, mandag och tisdag off. Hm, inte sadar jattekul kanske. Har inte sovit helt perfa heller sa det hjalpte inte heller. Skola ar ju alltid alltid skola och trakigt. Jag onskar de kunde gora sa att det var roligt att lara sig. HAr gor de ingenting for att ens forsoka. Hm. Jag kom pa mig sjalv idag pa ekonomin att jag verkligen onskade att jag hade varldens motivation till att bara plugga plugga plugga. Det skulle gynna mig sa himla mycket senare i livet. Haha, jag later som en mamma. Men det ar ju sant. Meeen som ni kanske fattar sa vart inte det riktigt vad som hande. Ne jag satt och dromde mig bort som vanligt och vantade pa dthe bell to ring.

Haha jag maste bara beratta vad vi gjorde forra helgen jag och vanessa. Haha jag tror inte jag skrev det. men iaf. Pa lordagen var alla skittrakiga och ingen ville gora nagonting. Bara stanna hemma och ta det lugnt. Jag och vanessa var desperata och tankte ta oss till afterlife, den dar konstiga klubben vi har varit pa innan. men sa ringde Curly och plockade upp oss nagra minuter senare. YES! Sa akte forst till varsta voodoostallet med massa konstiga grejor. Han tyckte det var helt normalt och jag kunde inte sluta skratta. Det var seriost dockor med nalar i sig och stallet hette voodooshop. NAr vi fatt ut honom darifran drog vi downtown och stack till en gaystripclub. Mohaha. Han kande en av dansarna (straight) och kunde fa in oss gratis. Haha det var darfor vi drog dit alltsa. Japp, underbart underbart. Fast vi var ju de enda honorna dar inne, haha. Det sket sig nar vi skulle bestalla drink dock och vi var tvugna att visa ID. Ivag till en dutch restaurant och dansade till lite shower och bara hade trevligt. Swen bestallde han in tio olika efterrratter :S. VI var fyra pers... mm men det var gott iaf. SEN akte vi down town och till en fest pa toppvaningen i ett av de hogsta husen. Yeeei. Lite weird men efter ett tag sa fann vi oss och bara hade jattekul... Aa sa det var en riktigt lyckad lordag....


Tja da

Efter

Hej mina vanner. Nu ar jag hemma och ligger i sangen med nya laptopen som jag och vanessa fick en varsin av. De var iafs inte sprillans men de ar ju perfekta som vi kan anvanda till vad som helst nar som helst. Underbart. De kopplade upp och ihop alltihopa under tiden jag var borta. A juste sorry att jag inte har skrivit pa ett himla tag. Mm Mm man har ju vart i Vegas och flangt runt. Hehe. Och Grand Canoyon. For att inte tala om min underbara far som jag har haft sa otroligt mysigt med. Min pappi, ah vad jag har skrattat. Han har ju inte dragit riktigt annu, men snart sa. Imorrn har han varit har en vecka. Herre skapare vad tiden gar fort. Nyss bokade han ju resan hit och sa i overmorgon ska han hem. A nu i dagarna har jag iaf haft fullt upp med pappi. I fredags efter en heldag pa Allen outlet dar pappa kopte...aa valdigt mycket, sa akte jag och klippte mig. Vilket verkligen verkligen behovdes. Det sag ut som en enda tova langst ner, sa nu kanns det jattefrascht och ja. Efter det motte jag upp med Victoria och Vanni banni och vi akte till Taylor. Skitkul hade vi det. NOT. Klockan 11 slocknade bade jag och vannessa i soffan och en halvtimme senare var vi pavag hem. SKulle ju upp tidigt och hade inte packat annu. Dagen efter var det Vegas for slanten. Himla cool stad det dar med folk overallt. Ljus overallt och hotellen. Herre skapare vad stora de ar, och manga, och haftiga, och och och. A det ar otroligt. Gar knappt att forklara. Gambla? Mm sammanlagt gamblade vi val upp 6 dolalr eller ngt sant. Sa himla kul ar det ju verkligen inte och jag fattar inte hur tanterna och gamla gubbarna kan sitta dar timme ut efeter timme och bara sitta och hoppas pa att vinna med cigarett efter cigarett. Haha. En himla syn att se alla. Gud vad stort det var. Iaf. Flamingo hotell var grymt fint. Alla hotell var smockade med casinon och spelautomater och sag att det varje kvall var runt 5000-10000 pa varje hotell. Haha. Pappi och jag satsade pa  maten kanns det som och kakade pa buffe bada kvallarna. Forsta pa Ceasars Palace och jag holl pa att do av matthet. Efter maten var det dags for Sirque de Soleil (eller hur det stavas) och vi sag LOVE efter BEatles. Grymt bra och pappi fick tarar i ogonen och jag fick min Margarita som jag tvunget ville ha. Trodde verkligen inte att de skulle gora den sa stark iafs sa jag hade lite kvar nar vi gick ut darifran. Men showen var iaf underbar och jag ska om nagra ar bara sa att ni vet bli dansare i vegas. Om jag inte kan bli super stjarna i LA saklart. Dagen efter vaknade pappi tidigt och jag var ju tvungen jag med da sa styrde vi bilen mot Canyon. Forresten!!!!!!!!!!!!! Jag korde for forsta gangen i mitt liv. Inte langt, inte fort, kanske inte ens bra, men fy fan va kuuuuul det ar. Kanske 300 meter men enda. Helt otrligt kul ar det och jag kan inte vanta tills jag far borja ovningskora nar jga kommer hem. Okej, off subject, tillbaka nu da. Grand Canyon... VAd kan man saga??? Det var 500 ganger battre an Vegas och min skapare vad underbar plats. Alltsa horrni. Om ni far chansen att aka dit, AK for i helskotta. Jag har aldrig sett nagot sa haftigt och vackert och som verkligen far en att tappa haka, ben, ansikte och alltihopa. Forst nar vi akte och borjade narma oss sa sag man klangt borta lite toppar och typ a mhoga berg sa trodde jag ju att det var det. Coolt tyckte jag, men inget speciellt. Det var ju sjalvklart inte Grand Cayon. Nar vi akte upp dar med bussen som vi var tvugna att betala sa bara dog jag. Det var aa det haftigaste jag nagonsin sett. Snart komemr bilder....


Puuuuuusss

Pappi är hääär!

Hej ni alla vänner. Har inte skrivit på ett tag. Pappi kom ju i onsdags. Ja herre gud vad glad jag blev. Kunde inte hålla mig och började ju grina i hans stora famn. Kände mig som en liten flicka igen som äntligen blev tröstad efter värsta läskiga filmen. Trodde han skulle vara jättetrött efter långa resan men han var pigg och på jättebra humör. Ashlee skjutsade ut mig efter skolan till flygplatsen och pappa stog redan där och väntade så jag fick springa ut till honom när vi väl kom dit. Första kvällen gjorde vi itne så mycket. Åkte till en resturang och pratade och käkade och åkte och försökte hitta hans hotell som tog ett tag. Sen fick jag skjuts hem och sov hemma. Dagen efter i går så kom han och hämtade mig tidigt (bara för att han är uppe med tuppen) och vi åkte downtown och jag visade honom runt lite grann. Iaf sp mycket som jag hittar här. Vilket itne är jättemycket men ni vet runt omkring bara. Så åkte vi downtown och fixade och hittade äntligen JFK museumet som var jättejätte intressant faktiskt. Mm och sorgligt. Snubben var ju faktiskt underbar verkar det som. Usch och fy att han blev skjuten. han som skulle förändra världen. Skulle jag också vilja göra. Vad gjorde vi mer igår. Jo vi åkte till northpark, stora shopping centret och kollade runt i lugna steg. Inga folk där ju en torsdag så vi tog det lugnt och bara hade mysigt. Vid sju halv åtta mötte vi upp med Ash, david, davids föräldrar och syster. Ashs föräldrar, plus mer och marcus och vanessa för att äta middag på mexikansk resturang mmmmm. va gott det var och det var jättetrevligt. Bill stog och snackade med pappa i typ en kvart själv efteråt när alla hade gått om att han ville ta pappa med till Forthworth. Och att han har HUR mycekt tid som helst nästa vecka (när jag kom hem fick jag reda på att han hade fått sparken nyligen) A iaf. Så vi får se. Haha Bill. han är så rolig. Det finns inte ett ämne som han inte kan vinkla så att det har att göra med historia. Så sitter han där och typ lyssnar på sig själv. Men det var jättetrevligt iaf. Idag kom pappi och hämtade tidigt igen. Vid tio efter att jag tagit en långis. Så åkte vi till Allen outlets och hade en heldag och shoppade igen. Kom hem med, ja Mycket. Så vi har ingen aning hur vi ska få hem allting med pappi. aja allt löser sig ju. Vi får se.

Nu. Vi åker till Vegas snart juuuu. Jahoooo. Och grand canyon. jag är nästan mer excited för canyon. aah. Jättemysigt. Jag och min pappi. Min björn som är så söt och världens snällaste. Mm. Och jag älskar att flyga jahoo. Vi åker vid nio imorgon bitti. Flyget går tolv och vi landar ett, tre timamr senare. Japp det är två timaars skillnad.


Såååååååååååååååååååååå vi ska ha jättekul och mys så hörs vi snar igen... Gah cant wait LOVE

RSS 2.0