1a advent

Mysigt. For er. Gor inte mig sa jattemycket men jag skulle vilja tanda julstaken iafs men men. Jag och V far val tanda nagot ljus nagon annanstans. Vi ska iafs pa bio med Mer och Marcus nu om nagon halvtimme. Ska se 4 christamases och fa lite julstamning. Nar vi kommer hem ska jag ladda ner massa julsanger. Myyys och fa lite stamning. Vi ska dekorera mers och marcus gran ocksa. De ar ju som sagt tidigare har an dar hemma nar det galler granar. Pratade med mammi, sofie och david nyss. aaaaaah vad ni ar bra. Ville titta pa arets julkalender men kom pa att den borjar imorrn. Jahooo, mys. Ska kopa en chokladkalender senare idag tror jag. Eller kanske tva. Man vet ju hur det gar om man bara har en.
   Festen igar var inte s alyckad. Mycket folk, men for stort hus sa alla var pa olika stallen hela tiden. Men det var kul att traffa alla, och det ar alltid kul att traffa nya. Som om jag inte bara har gjort det de har manaderna.
   Ha en fortsatt underbar forsta advent sotnotter. jag tanker pa er!!!

Lite Thanksgiving kanske

Fardig. Nu har jag och Vanessa stadat huset. VI!!! Varfor ska VI stada huset. Sjalvklart vill vi hjalpa till och jag borjade alltihopa for jag skulle inte kunna sta ut med det har smutsiga sa mycket langre. Disk overallt, flaskor och dammrattor overallt och kattlador som itne har bytts ut. FY FAN. Sa jag borjade med att fixa sinken i koket sa att man kan ga in dar utan att fa kvaljningar och utan den dar ackliga lukten. Lukten ar dock kvar men det ser mycket fraschare ut nu. Om man nu ka kalla det har huset frascht. Damsugit och stadat rummet. Alltihopa medans David fortfarande sover. Hm. Klockan ar halv fem. Nee han kanske ligger och laser. men jag tror inte jag vet nagon latare person an honom. haha. Men han ar sa snall. Nar jag var och fikade med Ashlee senast sa sa hon att David verkligen tycker om pappajobbet. Gulligt. Men japp han ar valdigt lat. Det ar mest Ashlee som gor alla sysslor och saker med huset. Men stada ar de helt vardelosa pa. Forstar inte hur de kan sta ut med matrester och matstank overallt. Shiit jag blir mer och mer acklad ju mer jag tanker pa det. Men som sagt de ar den basta familjen man kunde fatt saaa. Vi far val sta ut. Ska snart ivag och tvatta klader jag och V. Vi har ju som ni kasnke vet ingen tvattmaskin (?). Hujeda mej.
   Thanksgiving!!! Var underbar. Men jag tror aldrig jag har atit sa mycket i hela mitt liv. Tror seriost att jag gick och la mig med plus tio kilo. Men det var sa himla gott. Vi akte forst vid elva tiden till Davids foraldrar dar den forsta thanksgivingen var. Hjalpte till att forbereda allt och sen kom hela hans slakt pa kanske 25 pers. Alla jattegulliga och hur hogljudda som helst. Och stora, och tjocka. haha. Vi kakade allt underbart och stack ivag och spelade Fotboll. Uncle Joe och vi honor mot Uncle Nat och hanarna. Haha vi forlorade. eller det blev kanske lika.. Hm. Amerikansk fotboll ar iaf ratt konstigt. Man kommer aldrig upp i nagot tempo och ja nee. Jag var jattematt. Men det var kul. Har masa bilder som jag ska lagga upp sa fort jag har lart mig hur man gor. Hm, det ar faktiskt en apple dator sa jag ar inte helt tvahundra pa det dar. Efter matchen var det match igen. The Cowboys som vann saklart. yeeei. In i bilen och ivag till Merediths hus och var andra thanksgiving med hennes slakt. Lika mycket folk och lika mycket mat om inte mer. GOSH, pecanpajer, pumpapajer, chokladpajer, aa allt mojligt. mumma. Vi hade JATTEMYSIGT och spelade massa spel, kareoke och ja, at. Vi tlv fick vi skjuts av Marcus hem igen och var helt doda efter hela dagen. Sov till tolv igar och haha, stack ut och sprang en timme direkt. :). Skont. Det var inte riktigt meningen att jag skulle springa en timme men saklart sa springer jag fel, eller vilse. Allting ser nastan exakt likadant ut har. Alla kvarter och gator och hus. Men hem kom jag iaf. Dagen efter thanksgiving ar det blackfriday. Det ar massa reor och ALLA ar ute och handlar, sa saklart skulle vi ocksa gora det. Igen. Kanns som att vi ar ivag och handlar hela tiden. Jaja, Ally hamtade upp oss och ivag till Nothpark. Smockat med folk och mitt och Allys huvud dog. Det blev iaf en vaska och ett linne fran Urban och lite smatt och gott fran forever 21. Hem igen vid sex. Liten tupplur till sju. Gora sig iordning och ivag till Daniels. Det gar i ett hela tiden alltsa. Naa inte hela tiden men oftast. Eeeu nu kommer den dar stanken igen. Maste fixa nagot som dodar dodar dodar.
   Ikvall har Grace, Caroline och Alex 18ars kalas. Jahoo taggat. Tema svart/vitt. Ar inte hundra pa vad jag ska ha pa mig. Far se.

So loong

AJ!

Mina ben gor ont nu. Har varit ute och sprungit och gjorde massa styrka nar jag kom hem. Aah, skont. Men aj. Okej vi ar i amerika, konstigt nog sa tror jag att det ar fler mexikanska kanaler pa tvn an det ar amerikanske. Hm, bara for att dallas ar sa grymt och internationellt(?). Visste ni att det ar farre avrattningar i hela USA tillsammans an det ar i bara Texas. Okej att texas ar den storsta staten men va fan. For deth penalty eller inte. INTE. Har ni sett "the life of David Gale"?. Grym. Den ar om just dodsstraff i texas. Systemet funkar inte WTF! Jaja, nar man inte har nagot att gora sa kommer man bara upp med vad som helst. Okej, vad gor manniskorna har pa sina lov? Typ ingenting, ater. Hm, kul. Fast jag ar iafs stort taggad for Thanksgving imorgon MMMM.. Jag skrev att vi ska fira hos Davids familj och hela slakten?? aa det ska vi iaf. Nice. Ashlee akte till jobbet i morse och aker direkt darifran till St Louis tills pa sondag. Nooo. Vi hade sa mycigt igar alla fyra. Bestamde att vi skulle ha hemmakvll (nahaa) och spelad massa spel. Jag har ANTLIGEN lart mig spela poker okej, och jag vann hela skiten. Nee inte riktigt, fast jag forlorade inte iaf :D.
   Jag och min lilla korv till syster har forsoker komma pa nar som blir bast for oss att aka pa resor. Hon kommer INTE aka pa Eftrippen nagonstans, men jag ar sjukt taggad och vill jattegarna. Skulle kunna halsa pa Moa ocksa en snabbis. Eller om vi skulle flyga till San Fransisco det forsta vi gor sa skulle hon ju faktiskt kunna lagga tva timmar av sin dyrbara tid till att aka dit och saga hej. Tycker jag verkligen. Iaf sa vart skulle vi mer vilja aka. Vi VET iaf att hon kommer till mig i Sveariket ngn gang i augusti september nasta ar. Aaah, Ashlee och David kommer ocksa. De har ju kompisar overallt i hela varlden och nagra i Sverige i Malmo och Goteborg sa da kan jag bara aka dit och Vanessa skulle da komma samtidigt och bo hos mig eller ngt. Nasta projekt. Pa tal om projekt sa maste vi borja gora skola nu :S hm, kul grej att gorapa lovet. INTE.
   Forresten sa ar jag lite avundsjuk pa er dar hemma som faktiskt har nso. Okej, jag ar inte varldens fan av vinter men nagra veckor om aret ar det ju jattemysigt med kallt och vitt overallt. Har blir det bara lite kallt. Fast de borjar med julsanger och dekorationer redan i november sa man hinner sakert anda bli trott pa julen innan sjalva julaftonen. Haha. De borjade dekorera runt halloween. Iaf, sa skulle jag bara vilja rulla mig i snon tva ganger, eller tre. Gora sju snoanglar pa raden och ta massa langpromenader i snon. Men jag far vanta.  Har kan vi fortfarande ga i skjorts mitt pa dagen. Blir lite kallare pa kvallen dock sa jeans och troja.
   Nu... adjo...
   Puss mina hjatan

Som vanligt!

Jag ar som vanligt den enda som ar vaken. Ashlee har stuckit till jobbet och David kom som vanligt hem runt fyra inatt sa han lar ju sova tills ikvall nagon gang.
   Igar var jag och vanessa bara hemma hela dagen och gjorde ingenting. Bade skont och trakigt. Nar Ashlee kom hem gick hon och jag en liten prommis till Starren och en kopp kaffe. Det var jattetrevligt och mysigt. Hon ar sa himla snall och vill sa val. Och hon sa att hon tycker att, forutom att jag var nere den har helgen, vi har blivit familj nu och inte visitors. Att David trivs jattebra med papparollen (hahahaha) och att hon alskar att ha oss runt omkring. Jag kanner att jag kan beratta det mesta for henne och sa att det ibland kanns som att jag ar i vagen. Hon bara skakade pa huvet och sa att vi aldrig ar i vagen nagonstans. Men still...hon skrev ju det. Eller inte att vi ar i vagen men att det ar skont nar vi har fullt upp. Iaf sa var det jattebra att prata med henne. Nar vi kom hem akte vi tre och hyrde tva skrackisar. Hm. Den ena var skitlaskig och jag holl pa att skita pa mig. Baby Blues! Ashlee stack ut och sprang och helt plotsligt gar vanessa ivag och borjar grata. Hm, vad ar det nuu da. ALskade vannen tyckte att det kandes som att de vill ha mig har mer an henne. Jag ar bra pa det dar med att trosta. Efter tio minuter var hon helt hundra igen. Bra jobbat Fanny! Jag klarar namligen inte av att se henne ledsen. Da blir jag ocksa ledsen. Men allt ar bra nu igen.
   Vaknade vid fyra inatt av hundratusen saker i huvet. Det ar ju lov for i....! Vart vi skulle vilja aka nasta termin, Stipendiumet for en EFtripp, Mr Evetts project, klanning tills pa lordag, de dar ackliga scenerna fran filmerna och mitt i allt sa kommer isbjornen fran Guldkompassen ridande med mig pa ryggen. Hm... Ville lasa men vackte Vanessa sa jag slackte igen och somnade om pa stort. Nu ar jag trott. Onodigt.
    Sag Wall-E igar morse ocksa. Sot sot sot och klockren. Amerika pa pricken.
Vad mer? Inte mycket.

Ciao! <3

9:53 am

Vaknade och borde nog sova mer kanner jag men jag orkar inte ga och lagga mig igen. Sa trakigt. Visste ni att man sover bort drygt en tredjededel av sitt liv? Depressing. Okej sa i lordags sa blev vi ju meddragna till Davids bar som firade 5ars jubeleum. Dar fanns en mechanical bull och det var smockat med folk. Dock sa ar det en ratt skabbig bar sa jag alskar inte precis att vara dar. Iaf sa hade Vanessa jattekul pa den dar bullen, haha. Jag var mest uttrakad och nere och banden som spelade under tiden vi var dar var mest bara skrikiga hardrockare. Nee inte min grej. Ashlee markte av att jag inte var pa topp dar. Igar pa dagen akte vi till Davids farmor med hela slakten. De har alltid slaktlunch pa sondagar. Inte for att vi alltid gar men det ar mysigt nar vi gor det. Det ar alltid sa god mat och alla ar sa sota. Jag skulle kunna titta pa farmorn i evigheter. Hon ar sa sockersot sa man dor. Iaf sa var jag inte pa topp i ga heller. Efter lunchen akte vi pa lite arenden och jag blev bara trottare av det. Ashlee markte annu mer antagligen. Nar vi igarkvall stack ut sa fick jag strax darefter ett sms : " Fanny, i would like to take you out for a coffe when i get off work tomorrow? Have fun tonight xx". Jag blir lite rord. Hon bryr sig verkligen. Hon tog ju med mig pa en prommis harom veckan bara mig ocksa. Jag tror att hon "tror" och har markt pa mig och Vanessa att det kanske lite ar jag som reglerar Vs humor ocksa. Eller att om Vanessa inte kanner sig bra, att jag kan starka henne och ge henne stod. Kanske att hon tror att hon ar for mig lite som jag ar for vanessa? Aej jag vet inte. Det ar valdigt skont att vara med henne sjalv sa jag ser fram emot var kaffe.
    AAAH, klaga igen! En av de storsta upplevelserna ha tror jag kommer vara att man uppskattar vad man har sa otroligt mycket. Jag undar om ungdomar har har riktiga kompisar?! Det ar helt sjukt. ALLA snackar skit om ALLA. Det finns inte en manniska som jag har traffat som inte har en asikt om en annan. Och igar nar vi akte till Taylor med Ally, Victoria, Lauren och Sarah. Nar vi kom till victoria innan var sarah dar och de tva ar alltid tillsammans. Eller ofta iaf. Nar vi aker fran Taylor var sarah inte med i bilen och lauren och victoria borjar snacka skit om henne. Men va faan. Vad ar problemet. Och alla snackar skit om en perrson och sekunden senare sa star de och kramar och har skitskoj med personen. FALSKA FALSKA. Jag saknade Katy och Lily. Katy ar i NY och kommer hem pa fredag. Vi har sa kul tillsammans och har nastan varit tillsammans varje helg fran det att vi kom hit. Katy snackar ratt mycket hon med men...

Puss puss

Daligt humor!

Inte pa sa jattebra humor idag. Inte igar heller men men. nagon gang i manaden blir det ju alltid sa har. Det ar bara att det ar a jobbiiigt.Jag kan itne hantera det. Fran att allt ar jattebra gar det till att vara bajs. Hm, jaja. Plus att jag idag for forsta gagen har i us. inte ar nojd med familjen. Hm igen. Jag ar inte saker pa att de verkligen vill ha oss. Ashlee har en blogg som jag har hittat och ibland star det lite grejer som jag kanske inte borde lasa. Eller inte for att det ar jattealvarligt men det star ibland att hon funderar pa om de gjorde ratt i att ta hand om tva utbytesstudenter, att de inte har sa mycket tid for varandra och ibland att de hoppas att vi har fullt upp sa de far mer tid for sig sjalva. Hm for tredje gangen. De valde ju faktiskt det har sjalva och kan dra sig ur om de vill. Om de kanner sa sa har jag verkligen itne markt nagot av det. De ar sa sota och snalla men jag kanner mig ibland sa himla i vagen och vill bara ha en egen vaning som jag kan vara pa sa de far vara ifred. Jag vill liksom inte kanna att jag MASTE ga ut en helg eller en kvall da de bada ar hemma. Inte for att jag har kannt det, men jag borjar.
Just nu ar jag ju pa klagohumor ocksa, sa ni far ha oversikt med det. Okej lets continue, det STINKER kattpiss overallt. Fyra kattjavlar som springer runt overallt. Det ar faktiskt inte frasht nagonstans och nastan minst i var garderob. Vill inte precis att mina klader ska lukta kattfan! Nee nu e jag sur! Victoria och Ally plockar upp oss om en halvtimme typ och vi ska gora nagonting, kanske till Taylor.  Okej det ar val ratt kul.
Ska gora mig mer ready saa...

Soo long suckers I miss U

Forsta lov dagen!

Sitter har igen med apesinlukt som verkligen inte vill ga bort. Har tvattat handerna sakert fyra fem ganger men jag ger upp. Det ar lordag, lov och lordag och lov igen. Jahoo. Efter manga fram och tillbaka igar nar vi egentligen skulle firat att det var lov, bestamde sig jag och min lilla oakting till lillasyster att bara stanna hemma.  Vi hade bestamt med Ally och Victoria att vi skulle ses men nehepp Ally skulle traffa sin pappa och Victoria var for dod for att ga ut. Hahah ni skulle satt oss. Vi hade gjort iordning oss hur lange som helst och tyckte vi var helt 100 % redo for att dra nagonstans sa ringer Victoria och sager att hon ar dod i soffan. Hm, jahaapp men vart humor var pa topp sa vi bestamde att vi skulle dra ner Downtown till nagon klubb och bara dansa. Ringde Tylor och hon var jatte pa. Jahoo, da kan hon skjutsa oss dit (?). Nopp hon dog ocksa nagon gang vid 10 halv 11. Haha och under tiden vi vantade pa att allt skulle handa satt vi och spelade spel i vara coooola klader. Fick sms av grabben fran i torsdags att de var pa vag till Austin nu, men att han velat ha med oss. Hm, tack ass hole. Det hade varit sa grymt att folja med dom dit. Jaja. Dar sket sig det ocksa. Sa ja vid halv 11 gav vi upp och bytte till mys klader. Satte pa Recident evil och trodde det skulle bli filmkvall, meeen nej. efter kanske 20 minuter sa laggar skivan och ja det var droppen. Sangen nasta. Sa vi gick och la oss. Men vi hade vaaldigt roligt bara hon och jag ocksa.

En sak som jag kommit pa har, ar att alla tjejer plattar haret. Vad ar grejen. Jag har gjort det nagra ganger har och gillar det faktiskt men att ALLA plattar det ar ju bara skumt. Alla tjejer har UGGs ocksa for att visa att de har lite pengar. Men herre gud!  Jaja! En annan sak, i skolan. Eftersom vi har dresscode sa ar ju collegetrojoar ett maste. Gillar inte riktigt men det ar bara att ta. Jag foljer anda inte dresscoden alls sa for mig gor det inte sa mycket. Den dar sota, feta tanten som kollar sa att man foljer coden Mrs. Fergeson, bara skrattar och vinkar at mig. "Hey blondie, I like your shirt". Haha.

Nu kom Ashlee och vanessa upp. Sa var det med den lugna ron. : ). Skrev just till mamma att det var sa skont att sitta har sjalv och bara vara med mig.  Man behover bade och, eller iaf jag.  Jag maste ha det dar livfulla ibland valdigt valdigt hogljudda,  men ocksa bara vara sjalv.  Har hemma tror jag, om nagra manader, att vi kommer ga pa varandra lite da och da. Kanske vara for pa varandra och helt enkelt ha for lite rum. Hemma sa kan man ju ta ut det pa sin familj. kanner inte riktigt att Ashlee och David ar de ratta att ta ut "ilska" och irritation pa, sa Vanessa ligger narmast till hands.  Men det vet vi redan, vi gar redan varandra pa nerverna IBLAND. Inte alls ofta men ibland. Som det ska vara alltsa.

Jag vill till Austin!!!! Antingen sa raggar vi upp nagon att aka dit med eller sa tar vi, som jag sagt innan, bara en femti dollar eller nagot och bara aker nagonstans, sa langt vi kan. Pa torsdag ar det thanksgiving och vi ska fira med Davids hela slakt. MYSIGT. Ashlee kande, hon ocksa, for att ha lite tod for sig sjalv, sa hon aker till St Louis till en kompis som firar sjalv. Gor inte sa mycket.

Puss och kram!

LOOV!

Okej, jag vet att jag har sagt att det inte skulle gora mig nagonting ifall de inte hade nagot hostlov har i USA for vi gor anda ingenting, men VAD GLAD JAG AR NU. Sa himla skont. Hela dagen har gatt segt och som vanligt inte mycket att gora. Vi hade lite viktiga inlamningar idag som, sorry mamma och pappa, jag inte gjorde. Men det loste sig anda, jag gjorde de pa de lektioner som vi antingen inte hade nagon larare i eller titta pa film klassser. Vi hade breakfast government ocksa. Alla tog med sig nagot frukost aktigt. Mumma. OUCH, brande mig precis pa aaaaj, min stackars tunga av nudlarna. Snyfft.
   Om nagon undrar hur det gick med Moran, sa gick det fin fint. Ashlee och han snackade ratt lange och hon tyckte bara att det lat som om han ar deperimerad eller nagonting. Han ar iaf en DICK. Var lite halvpinsamt nar vi gick in till honom dagen efter och skulle titta honom i ogonen. Men han var snall da, eller ja, snallare.
   Vad har hant den har veckan da? Hm, Dansade i onsdags medans Vanessa at middag med Ally, ville foljt med men kande att jag var tvungen. Kande hur humoret gick lite upp och ner sa japp dansen var grym. Igar efter skolan akte jag och v till mockingbird station och shoppade till typ tio. Hittade lite fina saker fran urban  och VS och sen nar vi skulle kopa oss en lien kaffe pa starren sa satt det en jattegullig  gubbe, man som ritade av mannsikor. Han var sa himla sot sa han fick rita av oss ocksa. For 20 dollar (?), hm. rena rama ranet men men. Vi gav den "fina" teckningen till ashlee och david, med meningen "hoppas ni inte glommer era forsta tanaringar". Sweeeet. Visst ar vi?! Mmm... Sen hittade vi en jattegullig kille fran SMU, ett college har som ville ta oss med till Austin. Kanske pa lovet nu. Sa kanske kanske, hoppas.
   Gud vad mer har hant? Det ar nastan battr att skriva varje dag har i bloggen. Annars maste man liksom trycka in allt som har hant i mycket kortare inlagg. Hm, sa kommer man inte pa nagot heller. Och nar man vet att det sitter en liten tjej tva meter ifran mig som vantar otaligt pa att fa datan sa komemr man ju inte precis lattare fram till nagot kul att skriva om.
   Fler och fler ska pa Lil Wayne nu, sa jag blir mer och mer excited. Aaaah. MEN, det stora menet. Ni far ju Chris Brown hem till lilla sverige i januari. Hm, jag ar avis. Jaja..
  
 En snabbis.... puss och kramis

Mr. Bajs Moran

Jag hatar hatar hatar min yearbook teacher. Han kan ga och do direkt efter han har plattat sina fula fula fula lockar i haret. Okej, igar var jag den sista ut fran rummet. "ehm fanny come here. Did you leave school for lunch on friday. jag svarade inte. "you know ur not allowed to". Okej, im sorry. We had like 90 minutes lunch so yes we went to starbucks for lunch. " but you know ur not allowed to, and i cant have studednts in my yearboom who i cant trust". What? Yea, so if i give you a task, for example doing some interviews or taking some pictures im not sure i can trust you in doing them" which means? "that we wount have a foreign exchange student page. Jag bara gick darifran. han ar sa javla ful, sa himla oforskamd. han ar ny det har aret pa skolan ocksa och tror att han ar nagon jakla GUD. Han ar sa himla elak. For nagra veckor sedan tog han ut Ally utanfor och skallde ut henne sa hon borjade grata. Idag fick Vanessa flipp och gick och snackade med honom om det efter lektionen. Han flippade tillbaka. Sa de tva stog och argumenterade. Han tar upp massa saker om att det ar skolans ansvar om nagot skulle handa oss. Det har inget som helst att gora md yearbook, eller om vi kan fa ha varan sida eller inte. Jo visst har det det tycker han. han vill inte ha oansvariga elever i varan yearbook. Men for fan, ALLA aker fran sklan och ater lunch nar de har tid. Haha Vanessa "STANNADE DU JAMT KVAR I SKOLAN NAR NI HADE LUNCH VA?, NAAA JUST DET". Hon gjorde det jattebra iaf. Och Mr. Bajs Moran ska ringa Ashlee ikvall. Igar berattade jag for henne ocksa och hon sa att hon ville ringa honom med detsamma men jag sa att vi forst skulle forsoka losa det sjalva. Jag kanske horde eller forstod fel liksom. MEN ICKE, han ar ett ass och en stor megaBITCH. Sa ja, nu ska han ring ahenne och de ska prata om det. Ashlee lovade att kicka hans ass om han sager nagot saa, det gar nog bra.
   Igar var vi ju pa dansklassen pa power house of dance, hip hop avancerad. Jattekul och jag vart pa sa himla bra humor hea dagen igar och det gjorde det hela annu battre. Japp jag var pa jattebra humor trots Mr. Moran. Aa just det en annan sak som forsokte trycka ner mitt humor igar. pa 6e lektionen kommer springpojken in och lamnar ett papper. Principals office. Trodde direkt att Moran hade tjallat eller nagot, sa jag fick for mig alla mojliga saker om avstangning och ja. Iaf sa var det forst bara att saga hej till den nya counselorn sa da var allt lugnt. men sen sa fick jag prata med en annan om att de var tvugna att byta ut mig fran senior till junior. HUH WHAT? Japp for DISD, dallas industry school district eller nagot sant, tillater inte utbytesstudenter att vara seniors. HUH, men jag har ju vart senior i nastan 3 manader nu. Men jaa sa var det iaf. De sa att jag fortfarande kan saga att jag ar senior, bara att det star i DISD att jag ar senior. Bara for att dallas och texas ar sjukt. Nee det ar det inte. Men Dallas ar den delen av Amerika som ar mest individuellt eller vad man ska saga. De har liksom sina egna sma regler som kan vara jattekonstiga. Det har ar en av dem.
   En annan sak idag. Pa andra lektionen sa ar det brandovning, igen. Men den har gangen ska vi ova med att ga pa bussarna ocksa(?). Ja saklart. Om man sitter i en buss och det borjar brinna, eller som de sa, om bussen blir overkord av ett tag (?). Huh? Jag bara garvade. men vi missade 30 minuter av Mr. bajs Moran iaf. jaho.
  
Tja da kompisar

Hatar!

Jag hatar hatar hatar min yearbook teacher. Han kan ga och do direkt efter han har plattat sina fula fula fula lockar i haret. Okej, igar var jag den sista ut fran rummet. "ehm fanny come here. Did you leave school for lunch on friday. jag svarade inte. "you know ur not allowed to". Okej, im sorry. We had like 90 minutes lunch so yes we went to starbucks for lunch. " but you know ur not allowed to, and i cant have studednts in my yearboom who i cant trust". What? Yea, so if i give you a task, for example doing some interviews or taking some pictures im not sure i can trust you in doing them" which means? "that we wount have a foreign exchange student page. Jag bara gick darifran. han ar sa javla ful, sa himla oforskamd. han ar ny det har aret pa skolan ocksa och tror att han ar nagon jakla GUD. Han ar sa himla elak. For nagra veckor sedan tog han ut Ally utanfor och skallde ut henne sa hon borjade grata. Idag fick Vanessa flipp och gick och snackade med honom om det efter lektionen. Han flippade tillbaka. Sa de tva stog och argumenterade. Han tar upp massa saker om att det ar skolans ansvar om nagot skulle handa oss. Det har inget som helst att gora md yearbook, eller om vi kan fa ha varan sida eller inte. Jo visst har det det tycker han. han vill inte ha oansvariga elever i varan yearbook. Men for fan, ALLA aker fran sklan och ater lunch nar de har tid. Haha Vanessa "STANNADE DU JAMT KVAR I SKOLAN NAR NI HADE LUNCH VA?, NAAA JUST DET". Hon gjorde det jattebra iaf. Och Mr. Bajs Moran ska ringa Ashlee ikvall. Igar berattade jag for henne ocksa och hon sa att hon ville ringa honom med detsamma men jag sa att vi forst skulle forsoka losa det sjalva. Jag kanske horde eller forstod fel liksom. MEN ICKE, han ar ett ass och en stor megaBITCH. Sa ja, nu ska han ring ahenne och de ska prata om det. Ashlee lovade att kicka hans ass om han sager nagot saa, det gar nog bra.
   Igar var vi ju pa dansklassen pa power house of dance, hip hop avancerad. Jattekul och jag vart pa sa himla bra humor hea dagen igar och det gjorde det hela annu battre. Japp jag var pa jattebra humor trots Mr. Moran. Aa just det en annan sak som forsokte trycka ner mitt humor igar. pa 6e lektionen kommer springpojken in och lamnar ett papper. Principals office. Trodde direkt att Moran hade tjallat eller nagot, sa jag fick for mig alla mpjliga saker om avstangning och ja. Iaf sa var det forst bara att saga hej till den nya counselorn sa da var allt lugnt. men sen sa fick jag prata med en annan om att de var tvugna att byta ut mig fran senior till junior. HUH WHAT? Japp for DISD, dallas industry school district eller nagot sant, tillater inte utbytesstudenter att vara seniors. HUH, men jag har ju vart senior i nastan 3 manader nu. Men jaa sa var det iaf. De sa att jag fortfarande kan saga att jag ar senior, bara att det star i DISD att jag ar senior. Bara for att dallas och texas ar sjukt. Nee det ar det inte. Men Dallas ar den delen av Amerika som ar mest individuellt eller vad man ska saga. De har liksom sina egna sma regler som kan vara jattekonstiga. Det har ar en av dem.
   E

LIL WAYNE!

Ashlee kopte biljetterna igar till oss. Vi ska ga med victoria, nay ally och nagra till. fast det ar massa andra som ska ga ocksa meen..aa. IM SO EXCITED :D. Sen kom hon med ideen att det blir en julklapp till oss fran henne och David, sa jaaaaaaaaaa... 19 december, pa american airlines, galet. Lil wayne, Tpain. Keisha Cole, gym class hroes. BADASS. Underbart. Okej nu ska jag sova snart... Har haft myskvall med oss fyra och fyra andra av davids och ashlees kompisar och atit och spelat spel och lyssnat pa julsanger (?).

Natti nattiii

En inte gora nagonting sondag och lite bilkrockar

Vaknade vid tolv i morse, Mm TOLV! Mamma ringde och vi pratade lite om allt mojligt. Tills hennes ora nastan borjade brinna. Alltid lika harligt att hora fran alla och nu borjar det bli sa bra (inte borjar, det AR), sa jag inte langtar hem nar jag hor fran er. Det ar sa mycket skonare att kunna prata med alla och bli glad istallet for att prata och fa hemlangtan. Saklart. Nu precis forsokte Vanessa snacka svenska, inte sa kul for er att lasa kanske men jag dog, sa nu har jag lite ont i huvet. Hon ar sa rolig. Nar hon inte har sina linser i, pa tal om annat, sa ser hon typ ingenting och ramlar fram sa jag ligger och tjuter. Nu rablar hon upp svenska namn, a herre josses. Hon har hittat en svensk larook har. Sa himla kul. Hon skulle bli en grym svensk. Forutom att tyskar inte kan saga R. Jag ska allt lara henne.
   Idag har vi bara gatt fran sovrummen till tvn, till datan, till koket och till tvn igen. Inte gjort nagot intressant. Tittat pa film, atit nachos fran igar och ja tittat mer pa tv. Nu kom nagra av Ashs och Davids polare som ska ata rester. De var ju storkalas har igar for davids fodelsedag med massa folk. Jag och vanessa akte med lily och katy till nagra pivate school kids. Gillar inte privat school kids btw. De ar for tillgjorde och stela, trakiga, och ja douchebags. De hade iaf hyrt ett rum pa ett motell som dom kunde "hanga i". Inga foraldrar ar ju sa positiva till att ha folk over. Det var kanke 6 pers och inte alls kul. Jag och v gick ut ett tag och nagra rum nerat tittade en mamma ut. Sen in igen och nagra sekunder senare tittade fyra snubbar ut och bah: Meh kom in och chilla med oss". Sa ja, det gjorde vi istallet i nagon timme. De var sa hiiiimla snalla och jattetrevliga. Mamman var i 50 ars aldern och de andra i 20 ars aldern, plus tva tjejer. Great time great time. Nar Vi stack vidare lite senare och vi satt i bilen, sa klacker bade lily och katy ur sig" God, that was some badass white trash dudes". Bade jag och Vanessa bah: "WHAT? De var sa himla mycket trevligare an vad manga manga av alla private school ungar, och rika manniskor som vi har traffat har. Inga fordomar, inget "kolla ner pa folk", inget snaleri. Bara trevliga, spontana och skit coola". "aah, men gud jag veeet, de verkade jattesnalla. Gud forlat, jag menade inte...." WTF. jaja. Vanessa glomde sin vaska pa rummet ocksa, och nar vi gar tillbaka sa ar tva av killarna ute, en pa forsta vaninen och en pa andra, och springer letandes efter oss for att hon hade glomt den. White trash GO.
   Vi akte vidare till en Ja, private school fest med massa folk. Ratt kul. Nar man sager att man gar pa Woodrow far man av de flesta ett "Ehm Oh... nice". WHATEVER idc. Men det ar manga snalla och trevliga ocksa.
   Nu till the happening of the night: caraccident. Vi ar pavag hem och far gront vid ett stoppljus. Bilen bredvid oss, som inte ar allowed att aka vanster, gor det anda nar vi kommer i kanske 40, 30. Lily: "HOLY SHIT"! Katy:" LILYY", Vanessa " WATCH OUT", Fanny: "O'Ooo". Vi krockar iaf in i bilens bakdel. Jag har aldrig varit med om en bilkrock tror jag och det har var verkligen ingen allvarlig en, men still. Det var som att sekunden innan varade i tio och det gick som i slomotion. Vi skrek pa dom i bilen och fick dom att pull over. HArligt harligt. De var bade hoga och fulla. GOOD JOB GUYS. Det var inga stora skador pa nagon av bilarna, men bade Lily och katy var sena till sin curfew. (Alla har i usa, ar helt exakta nar det galler curfews. Rakar de ga over tiden far de panik, herre gud, vilket problem och de blir grounded ifall de ar sena med tio minuter). Vi gjorde ingen stor sak av det hela, men Lily fick sjalvklart lite panik. Hon gjorde inget fel alls, var helt nykter och var ja, jatteledsen. har inte pratat med henne idag, men hoppas hon ar okej.
   Val hemma var det kalas igang fortfarande. Trevligt och med massa mat. Mmm, nachos och dipper.
Nu ar det snart mat, hoppas ni hade en bra helg. Min var bra!!

puusss

SIX FLAGGS!

Nu ar klockan snar 10 och japp, saklart ar jag vaken en lordag. VI SKA TILL SIX FLAAAAGGS :D. Sa himla kul. Sen har ju David fodelsedagsfest ikvall for typ 100 kompisar, ehm vi far jattegarna vara har ett tag, men ashlee bonade och bad for var egen skull att vi skulle sova hos Mer eller Nagon annan. Just for att d sjalva inte hade tankt sova alls. haha.
   Veckan har varit bra, har dansat bade i tisdags och onsdags och har kopt det dar unlimited class kortet sa nu far jag dansa nar jag vill. Jahoo. I onsdags var det jazz. Latt men kul och skont. Jag holl pa att g i taket, visste inte vad jag skulle gora och nar det regnade ute kunde jag ju inte springa heller. Jag fick panik. Jag bara gick omkring. Sa nu har Ash lovat att saga till nar jag borjar bli "jobbig" och otalig. Haha ashlee tyckte det var sa kul sen nar jag kom hem efter traningen. " fanny du maste trana regelbundet. jag tror att det blir bast for oss alla. Nu nar jag kanner dig sa bra tror jag att jag vet nar du borjar ga i taket har hemma innomhus". Jag visste itne vad jag skulle ta mig till och det regnade ute sa jag kunde inte springa och jag ahde inte tranat pa en vecka. Men efter den moderna klassen madde jag jattebra igen.
Ah, nar jag kom hem i tisdags efter traningen sa satt vanessa bara och log och sag sa jatteglad ut. "men vad ar det?". Da hade ashlee tagit ledigt fran jobbet hela dagen och kollat upp massa saker for mig och vanessa att gora, som hon visste att vi ville. Hon hade kollat upp powerhouse of dance, en dansskola dar det ar massa hiphop ocksa (som vi ska borja med kanske en gang i veckan eftersom jag ahr det andra ocksa). Hon hade kollat upp att Lilwayne (min nuvarande FAVORITrappare med varldens basta musik), kommer till dallas den 19 december. (Han hade redan varit har i somras sa jag trodde itne att han skulle komma igen under tiden vi var har meeen tydligen JAAA). Hon hade kollat upp Usherkonserten. Hon har en kompis som jobbar dar han ska spela och kan kanske fixa gratisbiljetter. Hon hade kollat upp for springbreak och var lilla tripp till the dessert. Naaaw, jag blev lite rord for allt. Sa japp, idag ska vi allt fixa Lil-Wayne biljetterna hoppas jag om vi hinner. LIL WAYNE. Honom ar typ det enda jag lyssnar pa nu.
   I torsdags pa davids fodelsedag akte vi och at middag i hans club?bar. Den ar ratt rucklig men det var mysigt och trevligt. BBQ, mmm. De hade live band och ja en great time.
   Igar, skulle vi egentligen akt till powerhouse of dance och testat en klass, meeen det blev andat. Vi akte med Ashlee downtown och tittade pa christmas decoration som oppnade igar. Det ar typ som i och utanfor NK dar hemma, med massa fonsterdekorationer . Jag trodde seriost att det var fyra dagr kvar till jul i nagra sekunder. Hm. Liite tidigt att borja spela "rocking around te christmas tree". Men det var kul. Akte och at pa mexikans resturang efter. Gott men sa himla mycket. Det ar verkligen inte konstigt att amerikaner ser ut som de gor med de portionerna och de forratterna. Dippen man far till tillbehoret a typ 4 deciliter... tror nog bara att det ar smor. jaja.
   Ah, har bredvid mig vid datan sag jag nu fyra biljetter till OUTHOUSE HOOTNANNY. Det ar pa double ide, davids bar, den 22 november. De kommer ha massa liveband och mechanical bulliding och aa. Jag har lovat mig sjalv att jag ska sitta kvar minst en minut. Saaa jag maste nog ova lite innan. haha har ingen aning om var eller hur det ska ga till. Det loser sig.
   Aa okej jag har ett himla dilemma. Det har med resorna har i usa. Antingen kan jag aka med ef pa en tripp nagonstans. Tror jg vill till westcoast. Se hela carlifornien fran San fran till la och hollywood. ntingen det. Eller sa kan david och shlee ta oss pa nagra tripper istallet for att betala mer for en. fattar ni? De har massa vanner runt o i landet som vi antagligen skulle fa bo hos. Kanske da san fran, boston, kanske ny, kanske florida. Inte alla fyra, men kanske tva och i basta fall tre resor. Jag vet inte. far se. Om vi inte aker nagonstans pa springbreak sa ska ju vi familjen till the desert. Bila dit och bo pa sma hotell langs vagen och sen kampa (bland allt ackligt), i ett par dagar. MYYS. Men om jag valjer ef, blir et ju inget av med det. Hmm, det tal att tankas pa.
   Igar efter skolan plockade Xavior upp oss. JAG ALKAR HONOM. Han ser ut som en luffare och med varldens morfarsskagg och skinnyjeans. han ar varldens snallaste. Vi akte med honom till JT och bara chillade.
   Haha en annan sak. Min sista lektion art. Den klassen ar helt otrolig. Vi har ALLA sorters manniskor. Freshmen, sophmores, juniors, seniors, svarta, vita, mexikaner. En tjej snackar med sin latsaskompis hela tiden och hon sager att hon kan prata med gud och med sina spokkompisar ( kind of scarying, men jag ibland vill jag bara krama henne, hon ser sa ensam ut nar hon seriost sitter och asgarvar for sig sjalv med sin latsaskompis). jag vill bara Bli en fenixfagel ibland och hela hennes skarsar och ar pa hennes armar. Stackarn. Aa iaf, sa har vi en tjej som ar 16, lesbisk och mamma (?). Nagra fler, japp. Vi har fem sex stycken dova personer ocksa. Mm och dom HATAR oss. Okej, sa har ar det. Jag alskar att titta pa dom och kolla pa deras konversationer. Det gar sa himla snabbt och grejen ar att det ar sa himla imponerande. Men, japp som vi alla vet sa kan vi ibland fastna lite for lange med blickar pa nagonting. Det ar nog darfor de inte tycker om oss. Tjejerna i dovgruppen trodde iaf att jordan en kompis, snackade om henne for att hon ja stirrade pa henne. "om du snackar om mig en gang till Ima beat you up, white chick". Sjalvklart sa de ju inte det. men det ar en dude som kan lasa lapparna och nar han snackar sa mumlar han fram orden sa man kan anda ha en konversation med honom. HAN sa det. Sen har vi lart oss saga Fuck u bitch pa teckensprak ocksa (?hmm, okej. Bra jobbat jordan). Jag ar livradd. Haha. Laskigt ju. Ing konversationer och de skulle ju inte hora om man skrek AJ HAHAHA. Jag dor. nej inte alls. Men det ar ratt komiskt. De ar sota iaf. Nog om det.
   Jag har sagt att det ar poliser runt om i skolan va? Aa det ar det iaf. Sen i mandags under en lektion kommer en in och bah: DET AR SEVURITY CALL. Han tog tag i en bank och satte den framfor dorren och ba: Sa, det har ska nog halla er sakra. HUH. JO, det ar ar ovning nagon gng i halaret ifall nagon unge eller nagon annan skulle komma in i skolan med pistol (?). Jag borjade asflabba. Vart las i dorren funkade inte sa han tyckte att den lilla tiny banken skulle radda oss. HAHA.

Nu har sagan om ringen vantat alldeles for lange. Det ar ju extended edition sa allihopa tar lite tid.

PUSS PA SkINKAN

Lite ont i halsen

Japp, lite ont har jag allt. Som vanligt. Ashlee ar ivag och fixar medicin sa vi far vqal hoppas att det hjalper. Skulle iafs inte ha nagot emot att vara hemma imorgon :). Ah gud nu satte Vanessa precis igang Sagan om ringen sa lat det har ga fort. Haha. Igar var vi och passade Patric fran typ sex till 1 och som forra gangen somnade vi som stockar. Innnan sag vi pa the Omen och kakade massa godis. De har tva fyllda skap med bara snacks och godis sa japp det var paradiset. Jag ville bara fa patric i sang sa jag och v kunde kolla pa vad vi ville. Sen ar han inte sa sot heller men jattegullig. Aa det ar en himla skillnad pa sot och gullig. Han ar inte sa sot i utseendet men jatte gullig i personligheten om ni fattar. Ne usch vad jag ar elak. Han ar jattesot och jag ville inte alls att han skulle sova (?). Fast lite irriterad blir man ju nar det enda som roar en unge ar att kasta s mycket leksaker pa en som mojligt pa en och samma gang. Jag lag dar helt tackt med leksaker och hade inte alls kul medans Vanessa liger och tjuter av skratt. Mm jattefestligt. Vid 8 fick jag nog. Patric Bedtime. Aah, tack. 40 dollar var. helt okej for att itta pa skrackis, ata godis och sova. Hm, ville egentligen till Daniel som hade fest men det var skont att vara "hemma" och ta det lugnt. Ah, nu har hon bytt film fran den forsta till den andra. Horde precis det dar forsta "GANDAAALF" ni vet nar Frodo tanker tillbaka pa dar nere i grottan med herr drake.
Vi har egentligen rep idag infor pa mandag, meeen nepp. Orkar inte. Hoppas ingen blir sur. Det enda man behover saga da ar ju "sorry im from Sweden". Det funkar ALLTID med ALLT. Om nagon nagon gang aker ett ar utomlands sa utnyttja vart du ar fran :). Allt ar okej om man ar utbytesstudent tycker jag. Haha.
Aaah pa lordag om en vecka ska vi ju till SixFlaggs. Kanske inte har sagt det (skrivit). Men Jeremy har bjudit med oss, GRATIS. hans farmor jobbar for nagot bolag och de har hyrt hela parken for bara jobbet och vi far folja med. YEEEI. Inga koer till nagonting. Kan det bli battre? Saklart. men det ar bra. Erkann!
Fick brev fran ef igar om disovery tour. En vecka i mars till vart man vill nastan. jag valjer mellan Hawaii, CA och hela westcoast och NY och hela eastcoast. Vad tycker ni?
Nu borjar filmen ga lit for langt sa jag maste joina henne.

puss pa skinkan pa farsdag.

GRATTIS PAPPSEN (sager man grattis pa farsdag?)

FREDAG!

Blev lite halvt irriterad precis. Skrev ett ganska langt inlagg har om dagen efter the election men nehepp det publicerades inte. WTF. Anyway. Helg nu. Jahoo. SKolan ar ratt shysst men det ar ju anda helgen man langtar efter. Vi gor anda ingenting i skolan sa man langtar efter att gora nagot. Aa det var ju val i tisdags. Herre gud. Iaf, vi akte ner tlll city, till en gata dar det var storbildskarmar langs med hela vaggarna och massor med manniskor. Sakert nagra tusen. Alla for Obama. Vi akte dit vid 8 och kom hem vid 12. Jag var slut. Men det har var nog bland det haftigaste jag varit med om, det storsta. Sa manga manga miljoner manniskor som star och hoppas, skriker, skrattar och grater for att Obama vunnit. Sen blir allt tysst i nastan 20 minuter. En hel nation bara star och lyssnar. Jag vet att det later nordigt, men faktiskt sa himla coolt. Det kandes nastan som i en film nar man far varsta styrkan fran en glodande boll eller aa nagot annat. Det var nastan overkligen och jag grat och grat och kunde inte sluta. inte for att jag har sa jattesvart for att grata men det var verkligen nagot som det var vart att grata for. GODBAMA sager jag. Det borjade bildas en liten flod redan nar McCain holl sitt tal. Sa himla grymt, men aa Obama ar grymmare. Precis vad amerika behover. Jag vet att det later annu nordigare men sen jag kom hit sa har man nastan varit tvungen att satta sig in i vad som hander har. Det var ju bara tva manader kvar tills election nar jag kom och alla var ju i full gang med att forsoka komma pa vem som hade de basta forslagen och forandringarna. For japp det behovs en forandring har i nastan allt. Sjukvard, ekonomi, miljo, aa typ allt. Jag ar sa himla glad att jag fick vara har under valet och att jag fick se det live, pa plats. Det var stort. Hela famljen har ar for Obama, men nar jag kom hit ville jag se sjalv vilket parti so var det basta. Forst tyckte jag Mccain var batre, men det andrades ganska snabbt. fast han ar en grym gubbe den dar 72aringen med. hade blivit en bra president han med. GOBAMA!
   Anyway. Veckan har varit jattebra, gatt som smort och inga problem alls. Boat in oss mer i huset och for varje dag blir det mysigare och mysgare. Aa vi har ju varit tvugna att ga nu nar vi har flyttat. En skon prommis for mig, haha inte for vanessa. Eller jo men hon foredrar att bli skjutsad. Vi har iaf hittat daniel som erbjod sig att hamta oss innan skolan sa nu har vi var skjuts anda. Det ar sjukt hur lite manniskorna har ror pa sig. De har drive-in bankomater, drive-in stores. De kor till nasta kvarter, till nasta gata. (Ibland i skolan springer jag upp en extra trappa.) Har inte varit pa dansskolan mer, jo i onsdags bara for att kolla pa en jazzklass . det sag okej ut. Latt men kul. Sa vi far se. Tror inte Ashlee ar sa taggad pa att skjutsa mig fem ganger i veckan till den har andra dansskolan och japp det ar mycket smidigare det har eftersom jag kan ga dit. I veckn har vi haft tva korrep ocksa. Det ar faktiskt kul och det later sa himla fint. Tycker sveriges skolor skulle ha nagot sant spiritaktigt sa de far mer sammanhallning med klasserna. Har blivit intervjuvad for yearbook, eftersom man ju ar utbytesstudent. Jahoo, den kommer bli jattebra och annu battre eftersom vi far massa rea pa boken eftersom vi ar med. Annars kostar dom runt 40-50 dollar.
   vad har vi mer gjort i veckan? Har varit med Leslie och Reed och shoppat och chillat. Hittade ett par grymt skona skor, eller boots, aa nagonting. Det ar ju varsta grejen med UGGS har. Mnga manga manga har dom. Faktiskt ratt fula. Men sa himla himla skona. jag forsokte mig pa de har andra som ocksa ar grymt skona och mycket snyggare an UGGs om jag far saga det sjalv.
   Igar var det sista footballsmatchen. Om de inte hade forolrat hade det blivit fler meeen, ja som jag sagt innanar de inte jattebra varat Woodrow Wilson team. Sa det var manga som kom och ville se. Efter akte alla till IHOP. Ett pankaksstalle som  har oppet dygnet runt. Mumma. Jag var DOD nar jag kom hem.
   TJA JA Vi hors snart

I nya huset!

Allt ar sa jttebra just nu. Hade ett snack med mammi i morrse och direkt efter kom ashlee ut och tyckte hon och jag skulle ta en promenad och kopa frukost och sen till dansskolan. Vi hade jattemysigt och pratade om allt mojligt bade seriost och annat. Jag kanner verkligen att jag kan prata med henne. Jag har helt stallt om, jag vill vara har, jag tycker jattemycket om det och jag skulle inte vilja vara nagon annan stans just nu :). Dallas rocks och jag ar pa topphumor. Dels av mamma, mycket dels av mamma, dels av ashlee, dels av det nya huset som faktiskt ar jattemysgt, dels av skolan, dels av vanessa. Det nya huset ar sa mycket mysigare an merediths och mycket mycket mer hemtrevligt. Det ar inte alls lika fancy men det ar saaaa mycket mer hemma och det marks mycket mer att nagon faktiskt bor har. Sen s flyttar ju vi in i huset samtidigt som d och a vilket gor att vi ocksa ar en del av det. Vi far hjalpa till att inreda iaf vart rum som kommer bli jattefint. Vi sov forsta natten har inatt ocksa. Jag sov ifs pa en uppblasbar jattefet madrass men jag sov jattegott. Ash och david ar ivag nu och koper en madrass till mig ocksa och en ny tv. Den gamla sk fa ga mellan alla rum till den som vill ha den. Ratt liten ar den alltsa. Jag ar pa sa himla bra humor idag. ja just det. Sa efter var snabba promenad till starbucks och icecoffe gick vi till dansstudion. dallas contemporary balett school. Den verkar valdigt serios och bra men mest med balett. Nastan bara balett men de sa att jag skulle eller borde komma tillbaka vid tolv och ta klassen da. Sa det gjorde jag. Den forsta timmen gick val bra sen sa satte jag mig. Herre gud. Stangen var okej men de har manniskorna var grymma och det var bara en fortsattningsniva. Fortsattning har ar som avancerad i sverige. pa en heelt annan niva. Det var kul men valdigt svart som sagt och jag satte mig nar de borjade med koreografier som var helt storda. Men det var fint och de var jattesnalla och trevliga. Det finns massa klasser dar sa vi far se om det blir den skolan eller en annan. Vi ska till en annan skola i veckan och titta ocksa, en som har mer street som ju faktiskt ar min grej mer. Annars sa ar det 300 dollar for unlimited classes pa den har dansskolan. Helt ok. Efter klassen var ash, david och vanessa utanfor och vantade pa mig i det fina vadret och vi tog en svang forbi starbucks igen. Mys och promenixade hem. Det ar sa himla mycket battre dar vi bor nu. jag vet att jag var sa negativ for inte sa lange sen men det ar sa nara till allt. Vi var sa isolerade hos merediths och vi kunde inte ta oss nagonstans utan skjuts och bil. Nu nar vi bor har i Lakewood kan vi nastan ga till det mesta vi behover. Alla manniskor vi kanner bor har i narheten ocksa. Grymt.
   Igar var det ju halloween. inte sa haftigt som jag trodde det skulle vara. Mest bara slutiga costumes. De flesta sag bara ut som horor (ursakta), med sina sailors, nurses, bunnies, catsuits och mera. Men det var anda lite kul att se.
   Vi var bjudna pa en fodelsemiddag pa nagon suchiresturan ocksa innan sa det gjorde vi ocksa. Trevligt och gott. men vad ar grejen med majonas i sushibotarna (vissa).  Naej.
   Innan det, efter skolan var vi med Lesley, Reid och Riley och chillade hos Lesley. Underbara manniskor. Men, vad ar grejen (igen) med det har falska amerikanska spelet som alla haller pa med? Haha det ar sa annorlunda  mot sverige. Latsas gilla en person nar han eller hon ar i narheten och sen snacka skit om han eller henne nar personen inte ar dar. Ar det high school sa ar det. Det snackas sa man kan spy ibland. Inte lyssna och tr pa allt som sags alltsa :). Det ar lugnt jag ar inte den som ar den. Jag vill vara homie med sa manga som mojligt har i usa landet. Grymt!
 Nu ska jag aterga till 10 orsaker att hata dig och nu kom david och ahshlee hem ocksa med min madrass YEI...

Till er som var i Berlin, hoppas ni hade det gryyyyyymt. Vanessa sager hej och jag har tankt pa er.

Hoppalong!!!

RSS 2.0