Amme råh

Jag glömde ju skriva om softballen så sorry...

Iaf så hade vi early release igår och slutade halv två (för oss är det riktigt tidigt), yippi. Åkte hem och åt och sen tillbaka till skolan för att ha try out igen. Det är så himla mysigt. Det är en sån gullig sport. kan man säga att en sport är gullig? Det är liksom inget fysiskt jobbigt, utan bara härligt att kasta den där stora feta, hårda bollen. Slå lite slag och fånga. Det var jättefint väder igår också så det blev ännu bättre. Iaf så gick det bra ochjag tror inte att det kan vara allt för svårt att komma med i teamet. På måndag sätter de upp listan. Okej, så när en boll kom flygande, inte alls långt ifrån och inte alls hård (trodde jag, såg det ut som) så hann jag inte dit med handsken så jag skulle stoppa den med foten. Bollfan träffar mitt smalben som typ krossas. De där bollarna är ju som basebollar och hårda som sten. Fatt att få en sån i huvet, gah. Du tuppar ju av direkt. Iaf så gjorde det ont ont ont på benet och jag kändeoch såg en gigantisk bula bukta utåt genom legginsen. Inte mer med det förutom att det gjorde ont. När jag komemr hem och kollar benet så, låt mig skratta HAHA, har skinnet spruckit på ett litet ställe. Shit, de är verkligen hårda de där feta bollarna. Men det är helt lungan. Det går över.

Idag ska vi till the battingcages för att öva slag med laget. Kul faktiskt. Ni vet man betalar för ett antal bollar och så skjuter maskinen ut dom och man får slå. Kul kul. Ska ut på en springtur först nu snart.

Senare ikväll är det en dans JSB där de bjuder vissa människor från olika skolor till en dans. (jag var bjuden JAHOO). Men alla som har gått tidigare säger att det är tråkigt som trettiosju så bang på det. Ska flänga med Ally, Vic och Laura senare istället så får v se vad vi hittar på.

Imorrn. RODEO. YEs, och Superbowl, jahoo. Och kanske barnpassning, en månda igen och ännu en ny vecka...

Nu tror jag att jag är färdig, puss och hej

Softball någon?

Hoppalång alla små rumpor. Hoppas ni har en mysig och skön lördag med mycket snö (?). Ni vet att det var frost och iskallt häromdagen när vi var lediga?? Idag är det ca 23,34854 grader och det är jätteskönt ute. Skjorts och linne idag igen. De säger att vi borde vara vana vid att det är kallt. men man kan ju inte vänja sig när det är iskallt en dag och nästa är det "kom-så-drar-vi-till-stranden-väder". Inte för att det fins någon strand här i närheten men ni hajar vinken?!. Hajar, mohahah. Min favvohaj är förresten hammarhajen. De är ju helt otorligt gulliga md sina breda huvuden. Snufsiruvlar hela bunten. På tal om hajar så passade vi Patrick igår. Vi hade panik i dagarna att vi spenderar för mycket pengar och att vi inte har någon aning om vad det går till. (fast innerst inne vet vi nog, när garderoben växer). Så vi ville bara passa lite skitungar så vi kunde få lite kosing i fickan. Så igår och på söndag och på torsdag. Fju. Jag har inte tappat taget om the edge än iaf. Jag kan hänga kvar lite längre, hihi. Såå egentligen skulle vi till ett aquariumparty downtown...mm I akvariummet. Hur fancy kan det blir. Det var ju såklart St. Marks  private school grabbs som hyrt det. Meeen , passa barn lockade mer. haha (inte riktigt). Men Katy skulle dit också så jag vet inte. hade kanske blivit kul en ändå lite lame.  Vi hade mysigt hos patrick iaf och lekte med hajar och lekte castle (?).  Jag fick vara elak pirat hela tiden, för han vill nog inte erkänna det men att han gillar Vanessa mer.  Det är nog bara för att jag bara vill att han ska gå och lägga sig så att vi kan äta godis och titta på film, haha.  Lite kosigng fick vi allt iaf. Skönt och vi slocknade 10 och vaknade upp vid 1 när de komm hem. Trööött.

Tja dååå

Frost, breaking dawns, Solis, skräckis

Hej kompisar. Nej inte en enda full skolvecka har vi haft sen vi började skolan igen efter jullovet. Igår vart skolan canceled eftersom det var lite frost på vägarna (?) haha. De är sånna små pussys här i staterna. Eller iaf här i tezas. Unde rnatten blev det under noll grader och vid 5 på morgonen skickade DISD ut massmeddelanden till alla att skolan är inställd. Jahoooo. Vi vart helt överlyckliga. Vi hoppades och hoppades hela tisdagen att vi skulle få skippa, så fick vi det. Åh sån himla skön dag. Vi åkte med Victoria till Northpark och fick lite kläder köpta som vanligt, som vanligt. Jag undrar hela tiden vart alla pengar här borta går. Men kanske om jag tänker efter såå. Vi satt hemma och myste och kollade på film också och bara tog det lugnt. Och innan vi åkte med Vic, så ringde Filippsen. Åh jag blev så OTROLIGT OTROLIGT glad. Jag kunde inte sluta le efteråt och det gjorde dagen så himla bra. Det var vackert väde och isen smälte och allt kändes som vår, så ringde snutteplutten också. Åh vad glad jag blev. Ville bara ta cyckeln och komma och hämta upp henne så vi kunde åka till SATS och träna och sen köpa godis och gå ner till vattnet.

En sak förutom människor som jag saknar är maten. Jag trodde inte att maten skulle bli så stort problem, men jag sakanr det nu nu så jag håller på att smälla av. Jag växer ju för stjutton gubbar och behöver föda. PROTEIN hallåååå. KÖTT, FISK KYCKLING. I början lagade de mycket mat här. Men nu och några månader tillbaka så lagar de högst en gång i veckan. Resten så fixar vi vårt egna. Och när jag är vrålhungrig så känns det itne sådär jättekul att sätta igång och göra värsta middagen för migsjälv som tar 40 minuter typ. ne ush. Jag sakanr och vill äta varm mat varje dag. Kött kött kött vad jag älskar det. Tur när jag kommer hem att det är sommar och japp grillning på gång. Mmm...

Torsdag idag och skola. En himla härlig dag där allt flöt på och jag var glad. Sista lektionen är nu med Mr. Solis som bara piggar upp hela dagen. Oh, hur kan människorna där inne koncentrera sig på att jobba när han bar står där och ser ut som världens nyggast gud? Aej det kanske lägger sig med tiden. Haha. Faktiskt så är det kul med matte. Har jag faktiskt alltid tyckt långt långt inne...OM man får rätt svar. Den här klassen är rätt lätt också så det är perfekt för mig. Haha tex igår så fick vi ett "projekt" att jobba på under lektionen. Vi skulle rita en mattematiker och rita varför han var just en mattematiker. Alltså typ rita olika funktioner och tal och så. (?). Japp, det är inte precis jobbigt i den här skolan om man säger så. Fast idag hade vi en quiz som gick rätt ra iåfs. Vi fick tillbaka våra reportcard och mitt average i alla klasser den här första termien är 90. Vilket är ett lågt A om ni vill veta och jag har inte lagt ner mycket tid så jag är glad glad glad. Jo lite har jag allt gjort. Jag förtjänar det.

Fick låna Breaking dawn av Victoria idag för jag ska allt vänta tills pappa kommer att köpa den så jag kan börja läsa den nu. Jag läste ut eclipse i tisdags och det är helt ledsamt att inte ha den längre. Sista boken nu. Nu gäller det. Gaah. Nästa bok jag ska hugga in i (kul för er att veta vilken boknörd jag är (inte)) är A Million pieces. Ska vara grymt bra också. Måste börja direkt efter Breaking Dawn så att jag inte blir helt deprimerad när serien är slut, hihi.

Snart, om några timmar, ska alla vi fyra iväg och kolla på en skräckis. Ni vet som vi gjorde för några månader sedan. När vi var och kollade på den hära jättegamla skräckfilmen, som sög?! A iaf det är likadan grej, där de typ hyllar eller något, de äldre skräckisarna. Den kommer nog suga ännu mer men det är bara mysigt att gå allihopa. Sen så får man ju chansen att skjuta upp skolan litegrann också. Snart helg. Fju haha

That wasnt much to hang up in the christmas tree, but i hope u enjoyed. love

Möjligen världens längsta dag

Hej alla glada. Är äntligen hemma efter en otroligt lång dag som startade klockan 6.30 i morrse då vi skulle upp vi båda för att prommisa till skolan och göra ännu en hälsokontroll. Känns som om jag har gjort ett antal nu inför min vistelse här. Men tydligen inte tillräckligt många. Å kosta gjorde det också. jaja. Vi var tvugna att ha n för att trya out till softball teamet vilket ju var tanken. har jag skrivit om det förresten?? Iaf så bestämde vi oss för det. Jag vet att vi gör mycket tillsammans jag och lillan, men det finns få grejer att itne göra tillsammans. Jag dansar ju tex (vilket hon också gör ibland) Amme ni vet. Cheerleadingen funkade ju tydligen inte här i Dallas såååå SOFTBAALL. Vet nu vare e eller? Ne just det. Hihi. Det är som en blandning av baseboll och brännboll. Mer som baseboll fast med störru boll och bla bla. För tjejer är det. Så eftr en lång lång dag i skolan så var det äntligen dags för tryout direkt efter. Det blidde svinkallt under dagen och det var regnigt och ush as äckligt väder, men ut for vi. Och fy var det var roligt. Jag höll på att dö av kyla men hade himla kul. Jag vill vill vill klara det till teamet. Vilket jag tror jag gör också. De va bra men inte sååå bra. Inte så att det är omöjligt liksom. Katy är i teamet också och jag saknar henne faktiskt. Vi pratade och vr som vanligt mot varandra idag pa både sciencelektionen och på softballen. Skönt. Hoppas vi kan ses snart igen även om hon och vanessa inte riktigt har löst grälet. Jag är inte den som är den och som är långsynt och ni vet aldrig  tänker prata med en person för att den gjorde si och så. Som vissa här tydligen är. Den historien har ni nog hört redan någonstans i mina tidigare mail.  Iaf.

Efter träningen åkte vi hem och gjorde mat och jag körde upp termometern på 80... inte grader då. Fju. Mat, lägga sig i sängen för att läsa. Snart färdig förresten. Jag tror knappt att Potter och hans trolleritricks kan mäta sig med den här vampyrserien alltså. jag är helt fast. De är ju så jeeefela bra och NEJ jag har inte kommit över min crush för Edward än.

Efter några timmar, var jag tvungen att dra ifrån mig själv boken för vi skulle iväg och dansa på Powerhouse med Ally. Jag hade då bara kunnat stanna hemma och läst men det skulle bli kul. Var så trött bara. Fy va kul det var idag. Och som alltid när dans är så där otroligt kan jag inte hålla mig för att bli helt ledsen efteråt. Vill vill vill bara dansa. Men vet inte om jag skulle kunna göra det resten av livet. Nee inte tänka på det. Jag blir bara ledsen.

Sååå nu är jag äntligen hemma och har duschat och är redo för sängen. eller nee jag måste bara läsa lite först. Åh jag är såå trött. En himla lång dag som verkligen har gått upp och ner och som har tagit kol på mig rent ut sagt. Jag har längtat hem och asgarvat. Jag har frusit och svettats. Jag har haft en körig klass med mycket att göra och jag har haft en med inegnting att göra. Ja ni mina vänner, mycket ska man vara med om och kan ni tänka er MIG ute på planen för att spela SOFTBALL? Haha. Får mig faktiskt att le. Inte trodde jag att jag skulle börja med en teamsport igen efter år och år och år av individuell dans. Haha men jag är mer taggad än någonsin. Ska bli kul. Just nu känns det som att den här terminen kommer att bli grym. Jag hoppas det håller i sig tills imorgon. Hehe

Grattis igen min älskade porebor 21 idag. Du fyller fortfarande år här hos mig men har redan varit 21 en hel dag där hemma.

Nu ska jag drömma om Edward och hoppas hoppas hoppas att DISD informerar tidigt imorgon bitti om att vi inte har någon skola för att det är för kallt (För kallt menas med ungeför 5 grader och lite is)

Gjorde min dag

Lördag och jag har läst läst läst och läst. Åh den är så underbar och jag är snart färdig med trean. Man kan helt enkelt inte sluta. Älskar det. Men jag drog mig själv upp från sängen iaf och ut på en långis slash springtur. Skönt, fast idag var det rätt kallt.. så jag dog lite men nu är det okej igen. Fast vi inte har så mycket att göra just nu. Det är så begränsat. Vi är så begränsade och lite isolerade hära. Eftersom vi inte har någon bil så kan vi helt enkelt inte göra allt vi vill och vi är helt beroende av bilen och av Ash och David om vi vill ta oss någonstans själva utan några kompisar. Vi kan ju ta bussen som stinker och som är redo att falla ihop. Men känner inte riktigt för det. Just nu är vårt mål Mockingbird station och lite shopping. Jag måste. Ash är i köket och gör glass, hihi och David tittar på som vanligt. På en skala från ett till hundra här hemma av vem som gör mest så ligger David helt seriöst på 0,6 %. Han gör ingenting. Bara för det så gick han förbi precis och slängde soporna så ha höjde sig faktiskt till 1,0. men endå haha den lille killen lägger inte mycket effort till haha.

Ååh snuttisar.  David kom precis med ett paket till mig. Såg på hanstilen att det var Filippsen (är jag nästan säker på) och ut kom veckorevyn och brios, (ni vet allt vad jag gillar) plus ett brev med smått och gott. Tack tack tack. Brevet var det bästa och jag skrattade under hela. Tack vänner. Vill så gärna vara där hemma med er alla just nu. Det känns som att det under det här året kommer att ha hänt så mycket mer än under alla andra år, haha. Hoppas det händer lik mycket när jag kommer hem. Helt otroligt kul att läsa iaf och ni ska veta hur mycket jag tänker på er.

En stor del som jag verkligen saknar här är att om det inte händer någonting på kvällarna och helgerna här så sitter folk hellre hemma själva och gör ingenting en bara tar det lugnt och sitteroch pratar med några kompisar, tar en fika eller ja en bio. Klart de gör det här också men itne alls på samma sätt. Mer: Aej jag är hemma ikväll det händer endå ingenting. Hm. Så igår hände det inte mcyket och de flesta var hemma och gjorde ingenting. Jag och Vanessa fick spratt och bara gick ut och gick och gick och gick. Såg att vi var nära CVS där vi stannade till och fick med oss två underbart goda glasspaket som det dessutom va rrea på, hur bra kan det bli en kväll som den?. Iaf så styrde vi stegen hemmåt och käkade glass i sängen och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Vem kan man annars säga ALLTINg till här i Usa landet? Hon är himla bra den här tjejen Vanessa Bauer. Glad att jag har henne här ätt pigga upp en vardag (ibland) haha. Ofta får jg pigga upp hennes också, vilket jag tror att jag är himla bra på. Haha. Iaf så tog båda glasspaketen slut (?) OMg och jag dog och var mätt, men endå så var det en himla mysig kväll. Ashlee var jätteglad för jag vet inte vad och bara strålade haha. Och hennes kompisar som stannade till här en snabbis var jättegulliga. Ja en mysig fredag helt enkelt. Ikväll vet jag inte. Det är Miss America ikväll så vi får se.

Klart slut, Varulvstjuuut

Hunger!!

Glomde lunch och vaknade for sent också. WTF så jag har inte ätit på hela dagen. Aaah, soppan jag käkar nu är underbar och jag känner mig som ny. Så nu är det fredag... IGEN. som alltid. Jag skriver ju jämt att tiden går så fort, men det gör den ju verkligen. Är det så att den har börjat gå ännu fortare nu på sista tiden eller?? Redan en månad in i 2009. Snart 2010 hörrni. Börja tagga. Så vad har hänt den här kort korta veckan i skolan? Har vart chill, typ komma in i skolan igen efter alla lov. Har bytt min Art till math. Japp ni läste rätt. MATTE...JAG?! Japp det kan faktiskt gå ihop. eller ja jag vet inte varför jag ens tänkte tanken på att ta en mattekurs när jag kan ha BILD. Men ja tänkte att Det kunde vara bra för mig att även om jag inte tar matte när jag kommer hem, att bara komma ihåg det. Smart va?! Ne ska jag berätta hur det egentligen var?: Okej, Mr. Solis är 27, hetare än en stekt bacon och ja. Det är algebra också vilket jag faktiskt har tagit, så det kan faktiskt också vara en bra kurs att reviewa. Haha. Underbar klass, hah.

I onsdags efter skolan tog Daniels mamma med oss plus Daniel såklart och käkade på resturang direkt efter. Vi var vrålhungriga och 100 % på. Så himla mysigt och vi satt där och bara snackade om allt. Jättetrevligt. Hon är så himla söt och snäll den mamsingen. Efter det stack jag och dansade och fick en tjejs nummer som ska till Vegas samma helg som jag. Hon är iafs 25 men hon tyckte verkligen att jag skulle följa med alla dom, hennes tio kompisar, ut en av kvällarna. haha. Sååå vi får se, skulle vara grymt kul.

Aej, jag vill så gärna skriva mer men jag måste checka in Superbad som jag nu sett hundra gånger, men jag måste bara. Den är underbar

pusss

Jo!

Idag var låg vi ute och solade också. Texas solen är ett mysterium och en klass för sig. Man vet inte alls vart man har den. Ena dagen är den ingenstans och det är freeezing. Nästa dag är den större än bara den och man bränner sig. Hm. Iaf så var den väldigt varm idag och jag fick lite sol iaf och lite färg. Känns som att det var länge sen och jag börjar faktiskt se ut som ett spöke. Lungan eller? Perrtti, jag vet att du gillar mig ändå. Mohaha.

Kan förresten inte smälta Miley Cyrus grejen. Hur kan de??? Nog kanske hans barn som ville att hon skulle sjunga för dom. Hm. Jag kan väl inte vara avundsjuk heller? Gah, tänk om jag är det. OMG. Neee... fast jag skulle iåfs och vilja vara Hanna Montana i ja, Hanna Montana. Mm kanske kanske. Eller så får det räcka med att vara Fanny Grenzdörfer. Inte så pjåkigt det heller. men gud vad jag babblar. Skulle kunna skriva hur mycket onödiga saker som helst.

Ne förresten så vill jag att det ska vara helg nu igen. Jag vill äta på den uuunderbara sushiresturangen som bara var sååå god och så vill jag gå och få en pedikyr. Aaah.

Eclipse väntar CIAO

Bokstavligen talat... bajs!

Okej så igårkväll när de flesta av oss planerat en rätt lugn och fridfull måndagkväll, så ska ju självklat någonting störa friden. Haha. Helt plötsligt hör jag skrik utifårn köket och rusar ut. Se bara någon grå äcklig sörja rinna ut över golvet. Två sekunder började det stinka. Å fy fan säger jag bara. Någonting var fel med avloppet och det började spotta ut från aa jag vet inte vad. kanske diskmaskinen eller toan. jag vet inte och vill inte tänka på det. Haha jag kutar ut fort som fn och i förbifarten skriker jag och frågar david om han behöver hjälp. Det behövde ha som tur var inte. Skulle inte hjälpt till endå. Fy fäään. Jag ut fort som bara den och stannade ute i kanske en timme tills det var kontrollerat iaf. Eller det mesta av sörjan var upplockad. Men nopp jag skulle inte sätta min fot där om det inte luktade helt rent och fråscht. Vi fick skjuts till Meredith och fick sova där. Inga äckliga matrester eller trasiga avlopp där inte. Saknar det huset och saknar dom. Vi har så kul med dom alltid. Marcus och Meredith. Hm. Iaf så sov vi där och vi hade ännu en göra-inte-mycket-dag. Jag var ute och sprang och kom hem lagom till Obamas tal. Det är ju den 20onde idag och alltså dagen då de liksom byter och med hela paraden och allt. Vet inte varför men det kom allt ågra tårar när han snackade nu med. Hm. Visste ni förresten att man inte kan bli president om man inte är FÖDD i usa i USA? Hm. Jag planerade att rösta för mig själv nästa fjärde år faktiskt meen nee tydligen inte. Han var grym och paraden var cool. Fattar inte att de inte frös iåfs. De var ju ute hela tiden. En annan funderare, Han måste ha varit hungrig precis innan middagen eftersom han inte hade haft någon mat på hela dagen. Han kanske åt frukost iåfs. EN sista sak. han måste ju le och vinka hela tiden i typ 10 timmar i sträck. Måste vara rätt så jobbigt. Okej en timme, kanske två. men 10. Jag skulle klarat det såklart, om jag var president. Jag ska nog ta och öva mig. En sista sak om presidentgrunkan idag. Nu för en sekund se så var det den här balen som de har och massa könda personer sjunger och grejjar. mariah carey, stevie wonder och MILEY CYRUS??? what the fuck gör den lilla skitkorven där? Jaja det var det.

Kollade på Juno när vi väl var där och hade alla kanalerna. Åh den är så söt. Sen kom Ashlee och hömtade oss och jag var livrädd för mina kläder och vad de skulle lukta som. gah. Vi åkte och köpte Eclipse, ÄNTLIGEN, och åkte hem till ett hus som nu bara luktar klor typ. Fju.

Skola imorgon. Ska faktiskt bli helt okej. Känns inte som om vi riktigt har kommit in i det hela igen efter jullovet eftersom vi direkt efter bara hade exams och inga riktiga lektioner. Och nu har vi varit lediga i två dagar också. Inte för att jag klagar men dude u know.

Okej Vanessa färgar håret igen. Sist blev det typ rött. Jag tyckte iåfs att det var rätt sött men jag förstår vad hon menar.  Så nu blir det mörkt. Hon såg exakt ut som lilla MY. supersötisen

Pusssssss

Ingen skola

Fju, hemma idag och imorgon också. Skulle vart lite väl att sikta in sig på skola från igår. Inte för att vi gjorde nåot jättespeciellt men ne det är skönare såhär. Igårkväll var vi iaf med Ahlees pappa på Bluefish och käkade sushi. Han beställde in HUR mycket som helst, jag dog. Det var tonfiskrullar, det var ett högt torn det var det det och det. För mycket men underbart och vi hade jättemysigt. Meredith och Marcus var med också vilket gjorde det ännu bättre. Efter det släppte de av mig och V så vi kunde hyra film. Det blidde tre stycken varan en vi stängde av efter 15 minuter, Curse of the zodiak. Den sög. Sen satte vi på en skräckis som sög ännu mer, Vanessa var väljare till denna, the tunnel of death. Haha. Jag somnade efter en kvart och vaknade ibland till falska skrik från blondisar med stora läppar. Haha. Efter den filmen gick vi och la oss istället och vantade med Dragonheart tills idag eller jag vet inte. Ne, vi valde nog sånna kassa filmer för att vi tog från 99 cents hyllorna. Ne inte okej. Nästa gång får vi allt låna det bättre filmerna. Hm. Jaja.
  
Jag är iaf ensam vaken nu, jätteskönt som vanligt och ska snart ta en långis i den 25 gradiga värmen. Igår var det nog närmare 30 igen, en januaridag liksom. Skjorts och linne och flipflops på var det alltså. Senare idag ska vi antagligen på bio med David.  Han har inte fått sin födelsedagspresent än, eller vi gav ju honom ett amme ni vet "här-får-du-kort-och-vi-betalar-bion", så han ville se My bloody valentine. Den är ju faktiskt 3D coolt coolt.

Snart är det februari mina vänner och jag pallrar mig till Vegas med pappi som kommer om exakt 16 dagar. Sa jag om San Diego? Iaf så åker vi den 31a mars och flyger till San Diego för att hyra en bil direkt och åka till LA. Kväll och natt där. Dag och natt där igen, och dag för att sedan bila ner till Diego igen och sova fyra nätter. Gah ska bli grymt det med. Vårat enda problem är att vi måste fixa ett id till Vanessa där hon är minst 18 :). Är nog inte något större problem när vi väl frågar runt. I lördags var vi förresten på en hookah bar, aka vattenpipa. Men Ally och Victoria, kul när vi väl var där men efter hade vi inget att göra så vi  åkte hem och sov vilket inte gjorde mig någonting, hehe. Och i fredags var vi hos Taylor i hans grymma lägenhet. Hans förra roommate Johnny var inegnstans. Varför? Jo, han blev utslängd av taylor för att han var skylldig honom så himla mycket pengar. Vi pratar tusen tusen dollar. Hm kul. Så ingen hade sett honom på några dagar. haha. Men den kvällen var rätt kul och den slutade med att vi typ tio pers skulle åka och göra lite piercings här och där. Jag ville inte göra någon men det är alltid kul att titta på. Innan vi kom dit ville kanske 6 sju pers göra någonting. Tatuering eller peircing. När vi väl kom dit så var det enda han gjorde vid den tiden öron. Så tjej Taylor gjorde sitt öra. eller ni vet när det är en stav igenom två hål. Alla vi var inne i rummet när han tog dom och jag är så otroligt GLAD för att det bara var hon som gjorde något. Grabben som piercade skakade som jag vet inte vad. han svettades som om det var 50 graders hawaiisol och när han precis ska pierca så tappar han tången som han håller örat med. Så han försökte igen och tappar NÅLEN som han ska pierca med. Det enda vi gjorde var att tänka, le nu för taylors skull. Aej jag gillar inte de där nålarna alltså. Men efter ett tag var det iaf gjort och hon var blodig men glad. Jag skulle tagit ut det direkt meeen.

puuuuuuuuuusss

7 Ungar någon?

Okej så jag var inne på msn.se och första sidan med Stellan Skarsgårs. Nu har ju den gamle mannen gjort sin fru på smällen IGEN. fast nu är det ju den nya frugan. Sin sjunde knodd väntar han ju nu. Gosh. Så Söte Alexander får alltså en lillebror som är ja ca 30 år yngre. Okej jag tyckte bara att det var rätt kul att Mr. Skarsgård och sin nya gifte sig i Nacka stadshus i måndags tror jag... Mm skulle bara berätta det.

Iaf så gick alla exams bra i dag och ja igår och smartskaftet snett framför mig kom väl till pass på engelskan när det var någon uppgift jag inte kunde. Skönt Nu är allt över och imorgon räknas inte ens med 20 frågor på bildlektionen.  Sen har vi långhelg och börjar inte förens nästa onsdag igen. Fju hur skönt som helst. Skulle vilja få med mig någon till Austin men de flesta verkar tycka att det är för långt, vilket det verkligen inte är när det är proppat av collegefester när vi väl kommer dit och då är det ju faktiskt så värt det.

Jag saknar min dans har jag kommit på. Saknar och undrar hur det hade varit nu om inte Carro hade knöcklat till knät. Om vi båda förtfarande var på den nivån jag var när jag "slutade". Kunde inte sluta tänka på det igår vilket såklart gjorde att dansen  igårkväll inte var så jättekul. Men men.. Japp jag saknar det. Men jag vet också varför jag slutade och måste tänka på det också.

Idag nu s hade jag tänkt slinga håret. Var nära på att köpa mörk färg igår men ne det blidde ljusa slingor istället. Vi ska ju inte ta i. Vanessa köpte mörk färg. Får se om vi gör det idag eller imorgon, fredag. Mycket skönare egentligen att göra det på en fredag så man kan stanna hemma dagen efter ifall det ser ut som ett bombnedslag. Så vi får se.

Puss och kram

Nä nu!

Nä nu så saknar jag er igen... Usch å fy. Kan inte tänka på något annat. Men i morgon har det nog gått över som det alltid gör, kanske redan nu efter några minuter. Det är konstigt hur något kan göra ont även om det inte gör någon som helst skada fysiskt. Mm intressant intressant. Det ick iaf mycket bättre på vårt omprov idag i government. Fju jag var nervös som en korv precis innan men det gick bra bra. Har varit och köpt slingor för håret nu precis och varit och tvättat. har kommit på vad mitt nyårslöfte är också. Mm, att när jag säger att jag ska göra något, att också göra det. Ni vet okej idag ska jag bädda sängen, två veckor senare är den fortfarande obäddad. Sånna saker.

Berättade jag förresten att jag var på basketmatchen i torsdags? nopp tror visst att jag glömde det. Iaf det var jag. Rätt coolt och maffigt. Jag saknade dock alla slowmotions som man ser pa filmer och hela den grejen. Tappade ett par poäng för det men det var coolt och japp snart ska vi iväg igen pånäsa match. Tror nog det blir snart.

pusss kompisar

Exams, åh fy!

Kom hem för en stund sen. Tisdag och hade två lektioner bara exams. Eller en första med bara en film och en inlämning som ja gick bra, men den andra. USCH. Government och det gick skepp rätt åt helvete. Ursäkta. Men vi ska få göra om det imorgon så det var ju tur det och hon är så snäll också så jag tror inte hon skulle låta oss faila. Hm men ändå då måste man oroa sig för det nu också och plugga ännu mer. Huannamej.

Vad som hände i helgen?? Har ju inte skrivit och har tänkt och tänkt att jag ska göra det men har aldrig fått tillräckligt med tid.  Lördag till Sarahs 18årskalas. Kul kul med massa folk, sov hos Ally och följde med henne dagen efter till hennes gym och provtränade. hennes gulliga gulliga mamma betalade för både mig och Vanesa. 15 dollar var, så snällt va. Kände mig som en helt ny människa efter en lång springtur och simtur,  värsta lyxiga duschen och  bara slapp i jaccuzin. jag slocknade 8 på kvällen efter en urgod stekmiddag. 

Nu när jag inte skrivit på några dagar vet jag inte vad jag ska skriva...

Åh jo.... Vi ska till San Diego och LA den 31 mars. JAHOOOOOOOOOO. I sex dagar och ledigt från skolan och allt, underbart. Till Disneyland och la och chilla galet på stränderna i Diego... Cant wait. Jodå först Vegas om tre veckor.. GAH.

Läste ut Newmoon idag på historian. OOOOH. Kan en bok bli bättre? ska springa iväg snart och köpa Eclipse, trean. Vill inte att de ska ta slut bara, eller asså jag vill bara fortsätta och fortsätta. Är det en sån Twilight histeri hemma också som det är här??

Nu ska jag öva lite government multiple choice och sen knata iväg för boken. vanessa ska snart iväg på hennes körskola som egentligen bara är knas. Hon vet inte om hon kan ta det här och sen få det hemsent till tyskland men hon kör på ändå. Första lektionen igår. Haha hon hörde knappt vad han sa med hanns ghettodialekt. Snutterå. Snart får hon nog börja köra också.

Jag saknar er vänner.

Piercing?

Jag är så i valet och kvalet om jag ska pierca naveln eller inte. Hm, jag följde med Laura och Caroline idag efter skolan för att pierca deras. Det var rea på piercings, haha och var bara 25 dollar. Hm, det är faktiskt som hittat och det är ett himla bra ställe. Meen, jag var rätt nära men så ittar man på lilla naveln och vill inte förstöra den. Så en sekund efter så vill jag göra det igen. Vi får se jag har fram tills på söndag med rean så några dagar kvar. Det blev iaf jättesött på de två. De var helt stört nervösa innan och Laura, tjena, skakade och det såg ut som om hon skulle svimma precis inna. men det blev jättefint. Åh jag vill.

Nu har vi planerat in våran San diego resa också jag, Vanessa, David och Ashlee. Vi åker i början på April och får ett grymt litet uppehåll på sex dagar från vardagen här borta. Ah. Så ta vi en eller ett par dagar i LA och en dag åker vi till Disneyland. Sen hänger vi bara i San Diego resten av dagarna och chillar galet på stränderna där, haha. Underbart ska det bli. Cant wait. Jo det kan jag. Las vegas snart ju. Kanske får ta att plinka Moggis och tvinga ner henne till LA åtminståne while im there.

Vad har hänt den här veckan? Inte mycket. Den har gått väldigt fort iaf och som ni är medvetna om så är det redan fredag...IGEN. Skolan har varit bra den här veckan. Jag älskar de jag är med även om jag kan sakna lilla Katybug ibland. Vi är inte alls med varandra längre sen Lil wayne. Hm. Jaja. Vi har också börjat hålla på och öva till alla exams näta vecka. Åh fy fn, jag ser inte fram emot det. Förutom att vi slutar så mycket tidigare hela veckan så kommer det nog bli rätt otroligt mega hard. Själva grejerna som vi ska lära om är hur lätta som helst och det är inte precis så att man behöver tänka på något speciellt. Men till exempel i government. Jag har ju faktiskt ingen som helst aning hur deras system fungerar och bla bla. Vi får se hur det går. Har rätt mycket som ska göras i helgen. I morgon blir det långprommis för att ladda upp för en dag vid datorn och fixa skola. Söndag har vi en video som ska göras som project till variations. Har ingen aning om varför för det behöver inte ha att göra med sång, men japp det ska vi göra. I morgon har Sarah 18års fest JAHOO och lite annat ska göras också. Nu ska jag berätta mina vänner en sak. När man HAR saker att göra i skolan så klagar man på det. När man INTE gör någonting så klagar man på det, och att det är onödigt att vara där. Det sistnämda stämmer in på mig. Jag har sju lektioner varje dag. eller jag ska åtminståne ha det. Låt se.. hm... på fyra av sju lektioner så gör vi ingenting och bara sitter och flummar och hoppar omkring, eller stirrar rakt ut för att det ändå inte är någon som lyssnar på vad läraren säger. Fast tre av de sju är aktiva och ja i historian lär jag mig faktiskt något. Nog om skola, fast det tar ju faktikt upp en stor del av det här. Sistanu bara. Igår så hade vi en timmas collegesnack i aulan och vår typ rektor slutar hela grejen med att berätta att när vi har gått ut high schol så har v tillbringat ca 30.000.000 minuter i skolan. Min haka föll som en sten. Är inte det lite väl deprimerande att berätta?? Fast jag gillar skolan... (japp jag skrev faktiskt det).

Okej nu ska joina Lillasystern och ta en liten tupplur innan vi gör oss i ordning för utgång.

MÅste måste måste bara berätta att jag ibland inte kan hålla mig ifrån att läsa blondinbellas dagbok och (skratta inte) men jag sökte på hennes tv dagbok och kollade några snuttar. Vanessa stog som ett frågetecken och jag bara garvade. Sen orkade jag inte med hennes Grynetröst som skär igen allt och som man får otroligt ont i öronen av. Skulle bara berätta det och att jag faktikst vill se lets dance med henne i hihi. Nu är jag klar

Ciao

Besatt!?

Kan man bli besatt av en bokfigur?? Hm, Okej det där med max när jag var mindre men jag är nu, 18 år och  förälskad i Edward i twilight. Går det ens?? Jag bara älskar honom och jag och Ally har redan planerat vår nästa resa till regniga regniga Forks för att hitta lite vampires i skogarna där. Vi i familjen har letat och letat efter tvåan som har varit slutsåld överallt och jag började tappa tron (haha). Så igår kom Aslee och David och smög in till mig och vinkade in mig på deras rum "Vi har en liten present till dig Fanny för att du är så underbar och har välkomnat och tagit hand om Denis så bra" (haha igen). Så fick jag den andra boken också... JAHOO. Så jag är i full gång och jag älskar den här med.
  
Har iaf varit och dansat nu för ett tag sen. Trist och de flesta är så otroligt dåliga men men, jag får dansa iaf.

Exams hela nästa vecka och inte så många riktiga lektioner så vi får hoppas att det går bra. Inte hela världen om det inte skulle gå som man hoppas heller. The exams är typ som nationella, att man ska visa vad man kan men det är inte hela betyget. Jaja...

Nattdags för fannys del

natti

Bilder på bildis

2nd semester

Okej, så nu är det tisdag kväll och skolan har börjat igen. Hm. Men det är väl okej. Dagen gick fort och japp vi började idag så det är rätt kort vecka. Näst nästa är vi lediga måndag tisdag också så det ser man fram emot också. Okej så vad jag gjorde i slutet av lovet.. Vi åkte ju till Austin på fredagen dära. Åh helt underbar stad och jag blev helt kär direkt jag såg den och klev ur bilen. En liten del i det hela kan ha varit att det var ca 25 grader ute så man kunde inte annat än att bara njuta. men det var stämningen i den söta lilla staden som för att bo i dallas är en rätt liten stad på 1.5 miljoner människor. Den har det mesta en stad behöver och är nog mest känd ör UT, university of texas som många många elever söker till. En himla stor skola som faktiskt skulle vara ett alternativ om jag någon gång skulle dra på ett college år. Vi åkte bara förbi campus så vi såg inte så jätte mycket av skolan men vi ska dit snart igen med kompisar ooch besöka under skolveckan och helgen då det är massa colloegefester hela nätterna långa, jahoo. Men för den här gången räckte det med att bara titta och kolla in the capitol of austin, en himla stor capital... mm rätt cool och lite kulturellt ska man ju hinna med okså när man drar till olika ställen. När vi knallat omkring lite och hunnit med fika med Ashlees kompisar därifrån började det bli mörkt och vi drog till Iron Cactus. En mexicans resturang där vi åt med Emily och Hunter, de två vi skulle sova över hos den här natten. Åååh mexicanskt alltså, helt otroligt gott och man blir liksom aldrig trött på det. men det dryper av fett och olja och ost så man får passa sig lite. Mmm men så gott. Vi sov över hos dom och jag blev väckt morgonen därpå av deras lilla golvmopp som rusade upp i sängen och klampade och slickades. Hm inte rktigt vad man ville, men hon var så söt så det var okej. Största häpnaden var att Denis var vaken...... WHAT. iaf, vi går utanför dörren och värmen slår oss. Gosh, 30 plus om inte mer och helt knallblå himmel. Behöver jag säga att det var den 3dje januari?? haha. Passar mig perfekt. Åkte med allihopa och åt brunch på en mysig resturang. Därefter mooot San Antonio som jag bara ääälskar. Kan också ha att göra med värmen. men så myyysig staad. Kändes precis som om man var i mexico med värmen, människorna, husen, byggnaderna, the riverwalk och hela alltet. Vi knatade omkring hela dagen i det vackra vädret och tittade på allt möjligt som den här underbara staden har att ge och visa. Jag älskar de här två städerna nu och de är så mycket mysigare än stora feta dallas med sina 7 miljoner  människor.  De är  så personliga och människorna går omkring, vilket de verkligen inte gör här hemma. Det är inte en kotte på gatorna här när man går ut. De här städerna...inte som europa men det är iaf liv och rörelse. Såklart att downtown dallas är fart och flngig på kvällarna också, men ine på samma sätt. Nu blir det här så långt igen men det är bara för att jag inte har skrivit på några dagar och jag kan ju inte utelämna ngt från vår lilla resa. Sov över på hotell som var flashight och rätt fancy. Ashlee hittade grymma priser ngnstans och vi trivdes som fiskarna. Vi åt BBQ längs med vattnet vid floden som sträckte sig ända runt staden och tittade på alla miljarder ljus som hängde längs träden och allt annat. TITTA PÅ MINA BILDER PÅ BILDDAGBOKEN HÖRRNI, 900914. Underbart hade vi det och jag vill verkligen åka tillbaka, vilket vi ska. Dagen efter var jag död dock och jättetrött och ville bara åka hem och sova, men vi hann iaf me att stanna på en outlett med mmmm...150 affärer (?) gooosh, helt gigantiskt och man var tvungen att åka med bil för att hitta allt och för att ta sig. Fick med mig lite grann som vanligt. Hehe, oops. Alla dessa outletts som vi har varit på de senaste veckorna och Northpark, ooh. Men är det sale så är det. Gäller ju att passa på....
Puss på er

Jag glömde

Just det. I morgon åker jag, Ashlee, Denis och Vanessa till Austin. Åker vid tolv någon gång och jag MÅSTE köpa twilight tvåan innan. mm. Kommer dit vid tre någon gång och utforskar stan och kollar grottorna där som finns i närheten. Sen möter vi upp med Emely och hennes pojke (davids kusin) och käkar och sover över hos dom. Nästa dag har vi lite tid i Austin för att dra vidare till San Antonio. Självklart stanna vid shoppingcentret på vägen (komemr inte ihåg vad det heter), som faktiskt på 80talet eller när det var var det största i Amerika. Jahoo. Japp så vidare till San Antonia och se den coola stan. Hotell för den natten och hela nösta dag i stan. Drar hem vid kvällstid någon gång. Jahooo. Im excited. va kul... Oekj det var bara det jag skulle säga.... OCH att det finns en del bilder på bildis nu om någon är intresserad

puss

2009!!!

Gott nytt år mina vänner! Hoppas ni hade en grym kväll och natt. Jag hade det helt okej fast en himla massa fram och tillbaka så jag trodde där ett tag att vi skulle få fira tolvslaget i bilen. Fju, vilket vi inte behövde. Vi började kvällen med BBQ hos Davids farmor med släkten. underbart gott. Sen skjuts hem och göra iordning oss för kvällen. Ally och Vic plockade upp oss och vi styrde hjulen mot vår plan B, då daniles fest blivit canceled. Någon förälder hörde att det var lite folk där tidigare på kvällen så de ringde hans föräldrar så han var tvungen att ställa in. Vissa föräldrar här är så otroligt överdrivna och beskyddande. Vad tänker de med? Nyår och deras egna barn sticker ut på fest och tar ju självklart bilen. Är det inte bättre då att ungarna får stanna på ett och samma ställe, lulliga som de kommer vara, än att de inte har någonstans att ta vägen och istället åker omkring och letar ställe att dra till och ja dricker och kör? Men självklart tänker ju inte alla så långt som jag, hihi, skämt åsido. Hos Bill var det lite olika folk men verkligen inge parre. Stannade och tog lite kort som alla här är galna i, vilket ju är rätt kul, men drog efter kanske en timme. Vidare till den här grabben Nick dåråh. När vi kommer in möts jag av en liten grabb som är huvet kortare än jag, skjortan innanför jeansen som sitter högt högt. Han är asskön men jag kände inte riktigt för att fira nypr hemma hos honom med honom och hans fem polare. Icke sa Nicke. Ally ville stanna, haha. Jag och Vic  började planera vår nyårsplan när klockan började ticka. Okej, vi skulle gå och knacka dörr och se vart det roligaste vi kunde hitta fanns. Det mesta kunde nog blivit roligare än det där. Ally skulle strongt stanna och ville inte riktigt slkjutsa oss till Jordan, där alla andra var. Klockan blev 11.30, 1135, 1140 och jag och Victoria var desperata. Herre min skapare, ska vi bara sitta här och titta på hur den här Beatlesnissen dansar foxtrott medans vi lyssnar på kass trumpets och dansbandsmusik?. Då ringer Sarah. Hon ör i närheten och kommer och plockar upp oss. Det var en bilfärd som hette duga. Men vi kom dit oskadda fem minuter i tolv. haha och allting blev jättegrymt efter det och jag hade jättekul. Öven om vi senare på kvällen när det var dags att dra hem var tvugna att ta vägarna förbi den här nissen Nick igen för att plocka upp saker från Allys bil. Men vi fick vårt nattkäk iaf och gick därifrån med händerna fulla med mer. Ett par kakpaket, glass, en påse chips och denis gjorde iordning en makaronisar n cheese sak som han tog med sig. Och Vanessa stod och höll mjölkpaketet och skulle verkligen ha det med sig hem. Tills jag äntligen fick henne att snällt ställa tillbaka det. Haha, Victoria henkade med hem och vi slocknade ganska direkt. Ett lyckat nyrårs firande. Även om det inte blev som jag riktigt förväntat mig. Men vad gör det? Som någon skrev till mig här om dagen, att tänk vad tråkigt allt skulle bli om allt blev som man förväntat sig att det ska bli! Mm..
   Dagarna innan var vi ju på den här festen hos Alex en tjej. Rätt kul men ja Katy var där och det var ett himla liv och ett himla high school drama right there kan jag ju säga. Jag ska någon gång nu i dagarna berätta vad som egentligen hände där på Lil Wayne konserten, bara för att det är så himla ironiskt men inte nu. Ni får vänta.
   Vaknade prick tolv idag och gick upp och läste min underbara underbara Twilight som det nu bara är några få kapitel kvar i. Oh noo. Köper den andra imorgon. Så stack jag ut och sprang och tog en annan väg idag, som jag inte prövat ännu. Jag bara testade och sprang på måfå. Hm helt plötsligt ser jag down town komma närmare och närmare, vilket är heelt fel. Då är jag för långt borta. Haha, jag var helt lost och sprang omkring där bland underbart fina områden och läbbiga, ruckliga områden. Men jag kom hem efter typ två timmar haha och jag var slut. är fortfarande slut men det känns bra.

Nu fick jag sms och måste kika.
puss

RSS 2.0