Oliiivs!

Olivia fyllde 18 igar och hade fest. Askonstigt nar vi forst kom in dar. Kandes verkligen inte som om vi horde dit. Undrar om de blir osakra eller ngt nar vi ar dar. Elle om de bara ar bitchar nagra v dem? Jaja vi fann oss tillratta och hade jattekul till slut. Har sovit tre timmar i natt med (som forra helgen) och jag ar dod. Sov hos Taylor och fick inte mycket somn. Vi var kanske 10 pers som drog fran Olivias till Taylor och vid fem nagon gang drog de andra hem.

Ben, aka american boy, hade med sig sin nya puppy. HAde kopt den for fem dollar av nagon hemlos snubbe och var tydligen tvungen att uppfostra den och lara den. Stackars gulleplutt.

Idag var vi en svang over hos davids hela slakt och familj, morsdag har i staterna ju. Gav lite kort och at underbar fudge. Snart ska vi utan david ivag med linda och mer och kaka medelhavskak. AH, JA.

Igar var vi ocksa och halsade pa Sadie. Kelly och Daniels lilla nyfodda. En dag gammal och helt underbar. Sjalvklart borjar jag bola. Undrar vad det ar med mig och emotional situations? A hon var underbar och I cant ait until i get my own. Hon hade ett stooort blamarke pa lilla lilla huvet fran Kellys hoftben. Ah helt bedarande. Ar det inte mirakel det har med babisar. Sa himla haftigt.

Efter sjukhuset akte vi nagra av slakten tillsammans (inte ungen och foraldrarna) och kakade pa El Fenix. Mumma. Men som vanligt for matt. Men grymt.

Hoppas den har veckan gar fort sa vi kan dra till Austin snart. Jahooo. Och Justi skulle ju ocksa dit, sa jag val? Och vi kommer antagligen sova i nagons dormroom :D. Cant wait.

Puuusssss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0